ovi sto su namestili igrali ponovo ,znaci da su priznali namestanje
Pa da, a vi ste tako posteni odlucili da vam vas licni covek dodeli titulu administrativno. Posteno.
Hebote, ja sam mislio da od ovog bukvalnog Hrvata koji glasa za Canka Filipa nema gori. Al ovaj internet navijac sto prica price sa tribine "jednu hebem druga mi pusi" ga je usio.
« Poslednja izmena: 02. Nov 2019, 12:13:37 od marko 284 »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Иначе, један од судија Суда удруженог рада Србије, који је одлучивао о жалби ФК Партизан је био члан управе Партизана, који је гласао за усвајање жалбе, којом је свом клубу обезбедио 2 титуле
« Poslednja izmena: 02. Nov 2019, 12:17:25 od Odbojkaš »
pusti ih sta se ubedjujes sa njima imaju oni svoj izmisljeni fudbalski univerzum gde su oni gospodari svemira opusteno vidis da ovom izlazi notifikacija na telefonu kad neko postuje na Zvezdinoj temi brze bolje da on iznese istinu iz tog njihovog izmisljenog fudbalskog univerzuma gde su oni gospodari svemira
« Poslednja izmena: 02. Nov 2019, 12:15:44 od fredikruger »
bolje da cutimo i jedni i drugi i da smo sretni sto nemamo i treci veliki klub u srbiji da nas prozivaju i smeju nam se i zvezda i partizan su zlo naseg sporta .vise stete nego koristi ako ne gresim vashi su ljudi doneli odluku da se priznaje titula iz 1946 ?
« Poslednja izmena: 02. Nov 2019, 12:18:25 od lupateli »
bolje da cutimo i jedni i drugi i da smo sretni sto nemamo i treci veliki klub u srbiji da nas prozivaju i smeju nam se i zvezda i partizan su zlo naseg sporta .vise stete nego koristi ako ne gresim vashi su ljudi doneli odluku da se priznaje titula iz 1946 ?
to ti pisi u vase ime,a nas evropske i svetske prvake neuvlaci u vase blato a i ne mogu da budu tri velika kluba jer da bi bila tri pre toga moraju da postoje dva velika kluba.a osim Zvezde tog drugog jos nema
Мени ту није јасно, никако да одгонетнем, откуда о жалби на одлуке ФСЈ, јер се практично радило о 2 титуле, уместо неког југословенског суда, што би било логично јер је била у питању југословенска фудбалска лига, одлучује републички Суд удруженог рада Србије
Како су могли да успоставе републичку надлежност за највиши савезни, федеративни ранг такмичења.....
« Poslednja izmena: 02. Nov 2019, 12:24:12 od Odbojkaš »
ma da vi ste najveci klub u univezumu klub koji ima 2 miliona navijaca mora da bude veliki svidjalo se to vama ili ne e sad sto imate vise titula ,to neko mora da ima i Rendzers je veliki klub a Seltik trofejniji a i nije interesantno biti u vecini
Домаћа лига је намештена одувек из просте чињенице што је чак и Југославија била релативно мала земља где се сви лупежи знају и могу да петљају, поготово што се врте паре које су обичном човеку незамисливе, тако да је бесмислено причати о намештању и мерити титуле која је регуларна, а која није.
Мој стриц је био годинама делегат у четвртом рангу, неретко су га, заједно са судијама, домаћини водили на ручак пред утакмицу у неком добром ресторану. Он је у почетку мислио да је то гостопримство, после је приметио да следећи пут када би били у том месту није било ручка ако су прошли пут изгубили.
Ако су се у четвртој лиги, коју не знам ко је уопште гледао осим локалних алкоса и породице, судије куповале ручковима, могу мислити шта се онда радило у вишим ранговима.
Била је репортажа пре годину или две за два клуба из Доње Јајине, села од хиљаду становника, Реал и Атлетико. Чланови Реала су тражили оставку председника јер је проневерио 30.000 динара клупског новца. У смислу, проневерио би он више али само толико је било у каси.
Наравно, постоје и клубови попут ГНК Партизан, који, иако је десетинама пута доказано да су део исте "игре", покушавају себе да представе као есенцију правде и поштења.