Прађедови ти остављали кости од Сувобора до Кајмакчалана ратујући против 118 пута јаче Аустро-Угарске царевине и ни за тренутак нису одустали, а ти би да напушташ дечију игру гурања лопте јер, мош мисити, не можемо да се носимо са актуелним финалистом ЛШ на његовом терену.
Па нисмо ми ни дошли у Лигу Шампиона да се надигравамо са Бајерном и Тотенхемом, него да пробамо да уштинемо треће место Олимпијакосу.
Што је најјаче, ово далеко боље делује од прошле сезоне, али рутински користе сваку грешку... У првом смо чак имали и више шутева, али лоша завршница. Бачена пара и кањас благе везе немају...
Прађедови ти остављали кости од Сувобора до Кајмакчалана ратујући против 118 пута јаче Аустро-Угарске царевине и ни за тренутак нису одустали, а ти би да напушташ дечију игру гурања лопте јер, мош мисити, не можемо да се носимо са актуелним финалистом ЛШ на његовом терену.
Па нисмо ми ни дошли у Лигу Шампиона да се надигравамо са Бајерном и Тотенхемом, него да пробамо да уштинемо треће место Олимпијакосу.
А онда ђедови пукоше од шваба а очеви 90их... Е тако смо и ми, освојили ту дечију игру, ал се време променило
Гадафи, пази, да ми сад имамо лудака попут Пантића, он би могао да направи емисију у којој би "објаснио" како је Звезда једини клуб са ових простора у претходних 30 година који је успео да, након одиграна три кола, заузима место које води у европско пролеће и то са 2 бода више него клуб испод њега. Додао би и да је у групи са једним Бајерном, који просто не вреди описивати ни коментарисати, Бајерн је увек и заувек светски врх, чак онда и кад није, и са Тотехнемом који је актуелни финалиста ЛШ, а не са Шахтјором, Зенитом или Бенфиком. Дакле, успех какав нико није остварио из бивше Југославије у протеклих 30 година.
Пошто га немамо него га имају они, онда смо ми брука и срамота јер су Тотенхем "индијанци" који играју смешну енглеску лигу која само служи да се перу паре, који су такође и у кризи, па су као текви били зрели да их напунимо до врха али ми то не умемо јер смо лажни тим који када нема судија не уме да постигне гол, а и та победа против Олимпијакоса је намештена 3 за 3.
Дакле, можеш да окренеш како хоћеш и да гледаш како ти одговара.
Ма то стоји, то ће гебелс пантић увелико да обради... Он као гледа табелу кад му одговара, па гледа паре кад му одговара па гледа историју и тако у круг...
Све у свему, заслужили смо да дамо пар голова, нисмо. Идемо даље, да их добијемо 3-0 кући
ovim govnarima nista ne valja kad igramo bunker ne sutnemo na gol ne valja kad sutnemo vise od protivnika na gol opet ne valja kad se izgubi kod kuce 7-2 hrabra borba kad se izgubi 5-0 od finaliste ls u gostima kukulelel kakva bruka na stranu sto je njihovom timu najveci uspeh u 21. veku poraz Zvezde u ls al ajde bolest leka nema kad se stim njihovih uspeha posle 8 uzastopnih kvalifikacija sa 1 ucescem u ls bez pobede ili boda
opusteno nekad fica zajebe ferari al nemere uvek
« Poslednja izmena: 23. Okt 2019, 08:58:18 od fredikruger »
За боље резултате у ЛШ су потребне значајне инвестиције у екипу, које није могуће обезбедити и чудио сам се оптимизму неких да се може победити Тотенхем или било која од јачих екипа у групи у ЛШ на гостовању. Јучерашњи резултат није реалан однос на терену, али може да буде поучан, ми можемо победити само као домаћини, али је свакоме очигледно да је састав који имамо ове године слабији у односу на претходне две сезоне.....