dal si lud ili ti smrde noge koje spominjao guranje vas jesi drogiran ili sta pa ti se prividjaju stvari koje niko nije napisao
i da ponovim vase fantazije o sns ligi i lazi nikad nece postati istina ma kolko vi to puta ponavljali i fantazirali u vasim glavama a i na kraju svi znamo kome je sns spozor za evropu,a to nismo mi
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
mozda ce i nama da plate za evropu kao vama ovi pre sns-a mozda ce i nama da poklone stadiona kao i ovi vama pre sns-a, oh vejt siguran sam ja da ima tu nege nekih primera aparthejda nad vama u zadnje vreme,a mislim da vam najteze pada od ove sns vlasti u svim sportovima
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Grobari kratke pameti, jos kraceg secanja. Ja pamtim kako su na gostovanja isli autobusom SPS, na kome je cak pisalo tipa Ivica Dacic SPS, itd... Ali to nije vazno, jer su oni oduvek bili apoliticni, borci protiv vlasti, nevoljeno odojce drzave itd. Ma sisajte bre kurac maloumnici, ne vidite dalje od svog dupeta, koga bole sta vi mislite...
Mi se zajebavamo, a ljudi igraju bolji fudbal od nas, sisoje bi parkirao autobus u kazahstanu...ljudi igraju sa samo 1 zadnjim veznim koji to prakticno i nije, zdjelar je pirlo za jovancu
Naravno da igraju i red je imaju boljeg trenera od nas. Ušao im je Šćekić posle datog gola. Kanjas je Buskec za Šćekića pa se mi ne hvalimo ....
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
А ви увек били захумска пасторчад, шмрц, шмрц, шмрц, нисте били режимски ни у доба Мирка Марјановића, ни у време светих захумских апостола Ђуре, Толета и хумске компаније.... Иначе и не пишете на теми о Партизану, углавном пишете на теми о Црвеној Звезди, што је занимљив индикатор
Иначе, антирежимски продукт, али када загусти и када је потребно, унапред хумски функционери знају да ће им држава исплатити и помоћи да не буду суспендовани из европских такмичења, што је Вучела више пута наглашавао
Сирота, јадна захумска пасторчад, која вечито трпи дискриминацију, мада је највећи и најуспешнији српски клуб, који је освојио и највише трофеја, како тврде неки ваши функционери, који су у свађи са математиком и статистиком
Кад ваш Партизан настрада, тад систем, режим поткрада, кад се прекине серија од шест у низу, уа, државо, зашто дозвољаваш кризу? Партизан када у првенству, пак, не победи, ко је кривац што им се трофеј не обезбеди?
« Poslednja izmena: 04. Okt 2019, 12:36:44 od Odbojkaš »