I onda dodje taj crveni karton i dve izmene i mi igramo kao Mančester Siti, tempo, ritam, brzina, pasovi, šutevi, ubacujemo 3 mogli smo 5, veličanstvena pobeda, za tabelu, novac, koeficijent
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Dugo nisam video ovakvu nadmoc nad favoritom. Ocekivao sam jaci Oli, ali oni se raspali. Verovatno su nas potcenili. Sad treba uzeti makar bod Spursima i da Oli izgube sve utakmice do meca sa nama u Atini. U Atini na bod iako ce biti veoma tesko. Plasim se dvomca sa Totenhemom da se neraspucaju protiv nas.
Konacno se sisoje transformisao u onog pravog Miloja koji zna, ume, sme...imamo igrace za tako nesto, imamo dobar poletan tim, samo da igramo taj fudbal, jebes rezultat, bas ga jebes, drugo poluvreme mi je bilo prelepo
Тако се то ради када те помажу удруженим снагама више сила, УЕФА и молитва и благослов хиландарског игумана
Никакав показатељ, али, за почетак охрабрује да смо искористили играча више на терену, док би са оном екипом од претпрошле сезоне у оваквој групи вероватно и заузели друго место
Сада се кајем што нисам отишао на утакмицу, иако сам могао, али сам био скептик и био уверен да ће се завршити нерешеним резултатом......
И, статистика каже да не можемо да победимо у плеј-офу квалификација за ЛШ, али у групи бележимо сваке сезоне минимум једну победу
« Poslednja izmena: 02. Okt 2019, 12:03:35 od Odbojkaš »
kontam da smo dogovorili 3 za 3 sa prelazima iz 2 u 1
a sad vidoh 7-2 za bajern u gostima kontam da je po grobarskoj logici totenhem nesrecno izgubio spletom okolnosti,a da smo mi bili deklasirani u menhenu sa 3-0 i teska bruka
da mi je znati samo dokle ide njihova bolest
mada je i ovo nista naspram njihove pobede protiv reala 0-0 golom sase ilica pored gola
a i ja sam jos ludji sto citam njihove komentare na modifikanoj verziji informera zvanoj b92
sta li ce pantic reci prestao sam da pratim tu sapunicu
« Poslednja izmena: 02. Okt 2019, 16:36:05 od fredikruger »
al smo mi 10 dana kasnije pobedili u ligi sampiona davsi 3 gola sto bi jedan lik rekao moz misliti imate 2 pobede u ligi sampiona u zadnjih dvaest godina nema veze sto mi imamo vise pobeda nego oni datih golova da nepricam da je zadnja njihova pobeda bila 80 i neke al smo mi primili puno golova i igramo bunker kad se samo setim njihove leprsave igre u krilu pantica
У праву је Фреди, сад проверих, последњи пут када је Партизан савладао некога у Лиги Шампиона, Тито је још био нераспаднут, 1983. године против норвешког Викинга.