nikad tole nije bio kriv u derbijima iskljucivo sami ni robi nije uzeo ligu vec je dobio derbi mi zadnjih 10 godina igramo bez muda derbije i to je to derbi je jedina utakmica u kojoj ne vazi pravilo da ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku derbi je jedina utakmica koja se igra za raju,a to ovaj filozof nikako da shvati mi sa tri stopera smo primali i protiv raspad klubova nase lige,a ne protiv partizana
i ono nije bio faul nad stojkovicem al se to kod nas svira i ajde sta sad al ako nam je to jedino sto smo u uradili u cekoj utakmici nek se nosimo u pizdu materinu
Mi moramo da shvatimo da imamo gust raspored i teske su nam noge, ne mozemo mi da igramo ligu sampiona i da nam pruzaju otpor u nasoj ligi....mi bolje igrace od pankova, jovancica i gobeljica nemamo...vukanovic i pavkov na klupi? To mi je jedina zamerka, kao i to sto piksle poput boacija marina i la pare moraju da igraju, preskupi stranci koji umeju da odigraju nesto da mi igraju fudbal pored ivanica i simica? I treba da puknemo 2-0
promasj sa izborom stranaca ako vec tomane nije ograo onda nismo trebali na boacija da trosimo vec na kanjasa ili ovog argentinca,a u ovoj retardiranoj postavci smo mogli i bez zandera muka mi je vise od ovoga
doduse i oni su pobedili real pa ih je zigic satro te jeseni 3-0
umesto da provedem lepo vece ja se ovde nerviram jebe sad pas mater onome sto nije pogasio linkove na ju tubu sutra ce mi ugasiti linkove protiv trepce