Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 619 620 622 623 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 834719 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ko god odigra presingprotiv nas mi se izgubimo,igracemo na kontre derbi evo gde sam...povuci cemo se ko pickice pa mogu grizman i mesi da nam igraju licno
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
,,mogu samo da nas pokradu" rece covek posle onakvog meca sa Indjijom  Smile

fredi institucija

jes' bice malo zajebana tekma, moguce da su vasi vec navikli na sklanjalice

Онај дерби сте нас покрали, ево и вечерас вам свирају смешан пенал и са 10 играча нисте добили никад јачи Алкмар... И опет ће да буде прича како вас краду...Бежи бре болесни, иди у лазу и поведи оног циркузанта са собом...

Igrao marin i u prethodna 3 derbija pa dzaba, nabice nas groblje samo tako

Кажем ја, пребиће га, као на сваком дербију месари и ништа неће урадити...
Ko god odigra presingprotiv nas mi se izgubimo,igracemo na kontre derbi evo gde sam...povuci cemo se ko pickice pa mogu grizman i mesi da nam igraju licno

Лупа он глупости, ал је чак и покварен сат тачан 2 пута у току дана. ОВо за пресинг је чињеница, као и за тактику...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ma ko ih jebe
jadni bili jadni ostali malogradjanski licimurstina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Багра југословенска Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Да ли сте приметили, јуче су играли утакмицу Лиге Европе, ниједна порука на теми ФК Партизан, али су верни навијачи Партизана присутни на свакој страници теме о Црвеној Звезди, видим да им последња порука на теми о ФК Партизан док куцам ову поруку, потиче од 04. sep 2019., зато су ревносни на теми ФК Црвена Звезда на Буреку Smile  Smile  Smile

Cool

Smile  Smile  Smile  Smile

Иначе, ФК је кажњен забраном присуства навијача у Лондону на утакмици против Тотенхема:

https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/zvezda-bez-delija-u-londonu-uefa-kaznila-srpskog-sampiona-2019-09-20?fbclid=IwAR1Me1Rq_th68qO7fYyG8RdERJjblUyB_xGvZBHzcZUDQ2kRkLjlC5F6EEQ
« Poslednja izmena: 20. Sep 2019, 12:59:43 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Znaci UEFA nas gura, khadafi legendo.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Znaci UEFA nas gura, khadafi legendo.  Smile

Не, него Деки греје куглице и ради на избацивању партизаиаа из европе Smile

Бежи бре болесни
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Mi vas krademo, ok. Jadna Zvezda.  Smile

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=09&dd=20&nav_id=1593836
Citat
Slaviša Kokeza, predsednik FSS, organizovao je sastanak s Miloradom Vučelićem i Zvezdanom Terzićem, prvim ljudima Partizana i Crvene zvezde.

jadna mili boze ekipe
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Derbi sutra:
Savo gazi miloja, partizan dominira, al su retardirani, sadik ga daje u 36-7minutu ne zna ni on kako, do kraja mi sutnemo 2 puta u okvir gola i to marin frljoka neka, kraj 1-0 miloje vidno iznerviran: nismo ispostovali dogovor iz svlacionice, dogovor je bio da napadnemo partizan, ne znam sta se desilo, pricacu sa mojim igracima dok mu gel napravio razdeljak ko da ga neko puko sekirom foto+video pa majku ti jebem svaki vikend spremas taktiku kako da sacuvas bulju od kopenhagena do olimpijakosa eto sta se desilo, 2 akcije kako da izneses loptu sa svoje polovine niste uvezbali mater vam jebem, 7 zadnjih veznih imas usta ti ga zaboravim, smrdljivi gobrljic kao vucic cale licno da mu je, ima covek dilemu dal la para ili boaci ej?! Pa makni kanjasa u dupe ti ga stavim jebo te zadnji vezni kad vec mora idiot jovanca da igra...al ne, stavice pavkova koji ima 125kg ujutru na prazan stomak i koji ne moze da se makne, kad se samo setim komicnih situacija la para i zander kontra, a pavkov jos na centru, izgube loptu zander stigao nazad da se vrati, a pavkov jos na centru haahahah...ako ne napadnemo partizan od prvog monita sutra govno sa klupe moze da se tera u picku materinu vise, indjiju, proleter mogu i ja da dobijem...usrace mu se savo u usta
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Нема потребе за паником.

Биће нерешено уз нашу апсолутно бедну и дефанзивну игру, као што смо и навикли.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 619 620 622 623 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.