Колико те боли... Други се барем паметно посакривали и претварају се да нису гледали, али ти зато плачеш.
-------------
Какви смо Цигани господа, уђемо опет у ЛШ а нема чак ни неког посебног радовања. Ово је све нормално, ми смо навикли да добијамо Ливерпул а не ову ситну боранију.
Ne treba nam to, imamo Dekija. Ajde Deki namesti nam neki Dinamo Zagreb prekosutra na zrebu, ionako su vec iskompleksirani skoro ko Franjo od tenaka pa da ih dokrajcimo ko ljudi kad Gasprom da neki S300 na zajam.
Inace nadam se da Arapi nece odustati od Bena sad, svaka cast za minuli rad al neka ide. No dobro, odradjeno sta treba, ajd da vidimo sta dalje.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Е па после оног мучења и антифудбала, после Јавенског, Кратка, Кристића, Грофа од Сопота и осталих, дочеках и ово, да имамо добро тренера и да можемо са свима да играмо. Рутинска игра, није било 3 гола као што сам прижељкивао већ 2, ал добро. Ови нам не би дали гол из игре да смо играли 120 минута... Солидно зезање код куће. А кад видим колико пишете око тенка - и треба да остане. Ево видим иде и неко оклопно возило - јеби Терзо мађијо
Ево Стефанека ме претекао Ајде што се не радујемо, него лепо испратисмо и ривале, на немачком
А писао сам већ за групе - ливерпул је наша стара муштерија, а ту је и овај никад гори реал нате, ред би био и њих да чукнемо. Лаган пут у другу фазону, након чега ваља излити и Милоју статуу.
Koliko rutinski ulazak u Ligu šampiona. Ne bi čak bilo ni napeto da nas nije poterala nesreća sa onim presmešnim autogolom. Miloje doktorirao kvalifikacije, 12 od 12.
У свим испоставама Апотеке Београд уз показано навијачко обележје Партизана можете бесплатно преузети лекове за смирење. Немојте трпети, није срамота потражити помоћ.
Жекс на апаратима. Јуче искењао како ћемо да испаднемо а ако прођемо то је наравно срећа, па се као на тај начин оградио Ми намештамо партизану судије, а нас прве покрали
Ја мислим да би ове године било паметно да извучемо Јувентус, Реал и Интер како бисмо имали што бољу припрему за осмину финала. А не да играмо са Зенитом и Бенфиком па после, када извучемо Барселону, да будемо као пали с крушке.
Сматрам да је полуфинале реалност нажалост, немамо тим за освајање. Наравно, остало је још неколико дана прелазног рока, будемо ли успели да доведемо Младеновића и Чаушића вратимо барем на позајмицу - то је већ друга прича.