Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 599 600 602 603 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 839477 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Јебем им матер олошку из Б92, нису ми дозволили коментар који је био скроз нормалан, увек били говна! А њуз више није занимљив. Smile

Сва 3 меча у групи (ЛШ или ЛЕ) играћете пред празним трибинама не будете ли склонили ту шклопоцију што је испред стадиона. Са тим форама пази Звезда гази и сличним глупостима се издркавајте на Јавору, у Европи наше клубови банују због ружних мајица, а камоли тенкова. фреди стоп Smile Немој само да ми сереш како је исти критеријум УЕФИ према балканским клубовима и према Мтјиланду, кад је и логично да није и неће ни бити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Неке будале, које немају смисла ни за маркетинг, ни за рекламу.....

Макета тенка  Smile  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2019, 13:56:13 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fear is liar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 345
Zastava beograd
mob
Nokia N 72
Necemo cekati da pridju,
pa mi ne ginemo tako,
mi smo senke Beograda mi ginemo slavno! Idemo Delije!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Неке будале, које немају смисла ни за маркетинг, ни за рекламу.....

Макета тенка  Smile  Smile  Smile  Smile
Ispalo je sasvim lepo da ekipa može u miru da se sprema, jer je eskaliralo ovo oko tenka na društvenim mrežama, a realno je glupost jer koga boli q za to....

Сва 3 меча у групи (ЛШ или ЛЕ) играћете пред празним трибинама не будете ли склонили ту шклопоцију што је испред стадиона. Са тим форама пази Звезда гази и сличним глупостима се издркавајте на Јавору, у Европи наше клубови банују због ружних мајица, а камоли тенкова.

Esi lud brate? Kakve veze ima UEFA sa maketama bilo čega oko stadiona?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Da Bog da ispali jebo vas Vučić stoko neotesana. Do daljnjeg ne navijam za zvezdu i zelim im sve najgore
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ajde šetaj dabiša nije ovo tema za tvoje krhko liberalno srdašce....
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Najbolji teniser sveta Novak Đoković željno iščekuje meč Crvene zvezde i Jang Bojsa u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, pišu izveštači Sport kluba sa US Opena.

“Gledaću meč. Rezervisali smo teren u tri popodne i onda sam shvatio da je to u stvari devet po našem vremenu i da tada kreće utakmica, pa ćemo pomeriti trening. Kasnije verovatno… Ili možda ranije još bolje, ne znam kako će se završiti fudbal i hoću li biti u stanju da treniram. Možda bolje pre, pa onda da se gleda na miru, koliko god je to moguće”, kaže Đoković.

On je objasnio i da je ispratio sve prethodne mečeve Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

“Pratim, to nije tajna da navijam za Zvezdu ceo život. Za svaku je pohvalu ovo što ekipa radi u poslednje tri godine. Ono što je Borjan radio protiv Kopenhagena, to u životu nisam video, a pratim fudbal kao i svi sportisti. Siguran sam da je Bog s njima i da će se borbeni duh isplatiti, želim im sve najbolje“, zaključio je Đoković.

Đoković je u prvom kolu US opena pobedio Roberta Karbaljesa Baenu i u drugom ga čeka Huan Ignasio Londero.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957

Сва 3 меча у групи (ЛШ или ЛЕ) играћете пред празним трибинама не будете ли склонили ту шклопоцију што је испред стадиона. Са тим форама пази Звезда гази и сличним глупостима се издркавајте на Јавору, у Европи наше клубови банују због ружних мајица, а камоли тенкова.

Esi lud brate? Kakve veze ima UEFA sa maketama bilo čega oko stadiona?

А као не могу да виде делегат и остали? Одмах повежу као што су повезали наши стручњаци ала дабиша са Вуковаром и осталим глупостима, и бам казна. Ионако једва чекају било шта да се деси, не сме више ни бакља да се упали и одмах долеће казна. Гробари кажњени утакмицом без публике због чега? Због глупавог крста који сви навијачи користе, и због пролазака на трибинама. Е сад је ово као различито јер је ван стадиона, значи може и да се пуца ван стадиона и њих ће болети ћоше да кажњавају, не бих рекао...

Иначе, срећно вечерас!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ja sam samo slobodoljubiv.

Nadam se samo da znas sta je konkretno izazvalo moju reakciju. A i ako ne znas, nije velika steta. Nije tenk. A sta jeste, ja sigurno necu objasnjavati. Uzivaj u igrama.

Over and out.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2019, 16:11:10 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Јебем им матер олошку из Б92, нису ми дозволили коментар који је био скроз нормалан, увек били говна! А њуз више није занимљив. Smile

Сва 3 меча у групи (ЛШ или ЛЕ) играћете пред празним трибинама не будете ли склонили ту шклопоцију што је испред стадиона. Са тим форама пази Звезда гази и сличним глупостима се издркавајте на Јавору, у Европи наше клубови банују због ружних мајица, а камоли тенкова. фреди стоп Smile Немој само да ми сереш како је исти критеријум УЕФИ према балканским клубовима и према Мтјиланду, кад је и логично да није и неће ни бити.

bice kad naprave i oni tolko puta sranja kolko smo mi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 599 600 602 603 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.