А реалан резултат на крају, јеби га. Нисмо заслужили да добијемо, али нису ни они, таман за 2:2.
Реванш ће да буде тежак до бола, Милојевић ће традиционално да игра на нулу, ови ће нам сигурно дати гол, и онда креће тортура.
Јадан Јованчић којег многи ниподаштавају ће нам бити као прво мајско сунце у реваншу, много нам је фалио вечерас, а, у исто време, иако избегавам да вређам сопствене играче, Вукановићу и Иванићу би коначно могла да се нађе адекватна примена, предлажем да их продајемо на метар за огрев зими.
Био пенал, не знам уопште на који начин су дозволили да њиховог тркача у шеснаестерцу покрива Боаћи, али хајде.
Верујем да можемо да прођемо и због траве, а не овог суперсоник-брзог и наквашеног вештачког говнета.
Dobar rezultat, šta da poželiš osim da rešavaš na marakani i igra ti nerešeno, dakle sve ok. Garsija očekivano, vidi se da je ozbiljan igrač, daleko lakše izlazimo sa njim. Boaći, jebi ga ne smeju one stvari da se rade sa VAR-om, čim sam video da trči za njim pomislio sam gledaj sad dok ovaj crnac zaseče unutra, a ovaj ga dohvati, i tako i bilo. U suštini potpisali bi rezultat pre meča, tako da je sve to nebitno. Poslednji gardista kupuje opasne poene kod Miloja, imam utisak da bi mu igrao i kad bi mu Terzinjo doveo Žoao Kansela, jedino što je bilo promaje izmedju njega i Pankova u prvom poluvremenu s obzirom da Argentinac nije duplirao, a Mirko nije zatvarao i desio se problem, ali dobro da i mi sad ne cepidlačimo nismo mi Mančester Siti, za našu ekipu i standarde, sasvim korektan meč, optimizam na max pred revanš...e da, voleo bih da Tomane startuje u revanšu, nadam se da je dostigao formu da vidimo šta i on može.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
И даље ми се не допада низ ствари, о којима се писало, које не бих да понављам....На крају, уколико будемо обезбедили учешће у ЛШ и ове сезоне, упркос успеху, остаје некакав утисак да ниједног противника у квалификацијама нисмо могли да победимо у гостима