Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 591 592 594 595 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 840748 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
A i ako neko dodje ima da igra tamo u oktobru...ako i tad zaigra, mozea bude krava muzara kao ebisilio ili kafu...vidim ovaj tomane igra svaku petu utakmicu po 20min
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Cuh da tog Garsiju oce "lazna braca" Olimpijakos i da ce kod njih. Ne znam kolko je istina.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Pa ono, olimpijakos ima 5 levih krila, ako ode onda je bolestan...mada sumnjam da ga iko hoce, ali jos veca mi je misterija to da taj garsija ne moze u las palmasu da igra, a igra im srnic jebeni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
necu da embedujem pa cu staviti link i upozorenje
nije za normalne i za ljude sa IQ preko 20
https://www.youtube.com/watch?v=BLVFU8MnOXo

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
molder mu zavidi
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
nisam ni sumnjao da je mlatazamlata tim projektovan za ls preko titule u le
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ovo za novinare je cista laz jer su glavni urednici u zurnalu,informeru,blicu,mozzartu i b92 grobari i to bolesni sto se da videti po profilima doticnih na drustvenim mrezama

i kolko moras biti bolestan pa nicim izazvano nas spominjati,bolesnici jedni skinite nam se sa kurca niste vise zabavni
« Poslednja izmena: 16. Avg 2019, 20:45:25 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Боље се родити без курца него без Милоја.
Smile

Upravo to je ključna stvar, svi mi kritikujemo i ne svidja nam se  naša tranzicija i povlačenje nerezonsko u blok, ali šta da kažeš kad si suočen sa činjenicom da naš trener u tri godine mandata ima 11/ 11 u evropskim kvalifikacijama, da je prebrodio Krasnodar i Salcburg koji su sigurno i jači protivnici od jučerašnjeg, kome se ekipa brani preko sat vremena u niskom bloku uspešno i tako izmorena udje u penal seriju i preživi dve meč lopte protivnika i seriju od 22 penala i prodje dalje, osim da mu čestitaš i kažeš kapa dole i njemu i igračima jer ovakve stvari se ne dešavaju slučajno i da sad više ni Jang Bojs ne izgleda tako strašno kad je ova ekipa u pitanju, jer su uvek u meču, uvek u igri, uvek znaju šta rade u ovim teškim mečevima...

Рекох ја Smile
Чак је и исправио многе од оних ствари о којима сам писао, тј заменио је већину тих играча...
Проблем је и то што су нам замене углавном горе, а ови што су били стандардни на почетку његовог мандата у паду форме... Или су увек били крш, а то сад тек долази до изражаја...
Ове сезоне још да узме треће место у ЛШ и добије 2 дербија и човек је обрнуо игрицу - сви да му окачимо слику у кући Smile Smile
kao sto kaze pantic
Zvezda se kukavicki povukla protiv nekih danaca,a mi se takticki branili i izlezavali protiv renomiranog protivnika (ovo izlezavali sam ja dodao)

znaci nema dalje plus u kakve teorije zavere oni veruju u svojim glavama i molder bi im pozavideo  Smile Smile Smile

elem gledam parove oni luksemburzani imaju lepu sansu da igraju ligu evrope

Жекс је царина, наше противнике унизи и сведе на ниво аматера и посере се по резултату, њине узвиси и прича како су то неке империје и терај...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Toliko mi se ogadio lik da to nije normalno, sto nece neku bolest da zapati i da ugine mater mu jebem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Bukvalno ni jednu emisiju, ni jedan klip nisam njegov odgledao. Ne znam ni gde se to emituje. Nije mi jasno koji je to mazohizam da gledate tog coveka ako je ocigledno, prema vasim komentarima, lud... To je ono kao svi gledaju rijaliti da bi pricali kako su ljudi tamo nenormalni. Pa jebemu, nemoj da gledas to govno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nije isto
covek prica o nama pa te ponekad zanima sta ima da kaze,a i zanimljivo kolki su bolesnici pa prosto nemeres da verujes sta su sve u stanju da smisle
evo recimo ova mlatazamlata ispade najveca fudbalska imperija u otomanskom carstvu,a kopenhagen grupa gradjana kao neki tamo samrok

eno juce izbacise saopstenje kako su oni najbolje plasirani srpski klub u evropi i tabelu od 70. mesta nanize na kom su oni 74. ako misli ispod 70. mesta onda oni jesu u tom slucaju jer smo mi trenutno na 60 i nekom
mislim i sta reci nije vise dovoljno imati selektivnu fudbalsku istoriju vec se preslo i na notorne lazi pantica i kompanije
bude zanimljivo,a i drago ti sto mi nemamo takve budale mi imamo one fine devojke sto rade emisije na jutubu i super

inace emituje se to i na njihovoj televiziji i ako joj je verovati oni nikad nisu izgubili utakmicu u evropi jednostavno takve ne postoje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Bukvalno ni jednu emisiju, ni jedan klip nisam njegov odgledao. Ne znam ni gde se to emituje. Nije mi jasno koji je to mazohizam da gledate tog coveka ako je ocigledno, prema vasim komentarima, lud... To je ono kao svi gledaju rijaliti da bi pricali kako su ljudi tamo nenormalni. Pa jebemu, nemoj da gledas to govno...

Пустим након неке победе, типа Ливерпул, да видим како ће то да представи.
Ето, то је упоредио са КПР, што и јесте њихов највећи успех Smile
Пре реванша је кењао како не зна дал ћемо проћи и Хелсинки, а онда је рекао како је Копенхаген смешан тим, ра разлику од овог турског богаташа који је озбиљна империја, разумете и тако даље...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Borjan, Rodic, Pankov Milunović, Gajić, Vulić Petrović, Jevtović, Simić, Krstović, Tomane

-------------------------------------

Mada će utakmica  proći u senci očekivanja da li su Stojadinović i Terzinjo dogovorili Garsiju
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 591 592 594 595 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.