Mislim da je pogresno ovo sto se radi Pavkovu sada. Decko jeste usao u legendu i to zasluzeno, ali ovo je nevidjeni pritisak za njega i mislim da ce da izgori brzo u toj euforiji. Vec u sledecoj evropskoj utakmici ce verovatno dobiti sansu i ako opet ne uspe da da neki gol mislim da ce poceti da se raspada i da posle mesec dva, vise nece biti upotrebljiv ni u domacoj ligi. Ali mi Srbi ne bi bili Srbi da ne idemo iz jednog u drugi ekstrem. Do juce ga je vecina terala iz Zvezde i ismevala, a sada ti isti smatraju da treba da nas odvede u nastavak Lige sampiona. Ako odigra lose utakmicu dve, opet ce krenuti teranje iz kluba.
Занимљиво је као појава и феномен, сензација, можда је и новинаре привукло то што су га многи, из којих не изузимам ни себе потцењивали, он је кандидат за најбољег играча кола ЛШ, зашто да не пишу новинари одакле потиче, како је започео каријеру, то и јесте суштина и смисао новинарског посла , а сам прилог не представља никакав сензационализам, једна истинита прича, било је свакаквих у српском спорту, снимали су куће спортиста, њихове комшије, чак и школе које су похађали полсе освајања медаља на Олимписким играма и великим међународним такмичењима........Наступило је време његовх 5 минута славе, најзвезданији тренутак његове каријере
« Poslednja izmena: 09. Nov 2018, 12:01:47 od Odbojkaš »
Mislim da je pogresno ovo sto se radi Pavkovu sada. Decko jeste usao u legendu i to zasluzeno, ali ovo je nevidjeni pritisak za njega i mislim da ce da izgori brzo u toj euforiji. Vec u sledecoj evropskoj utakmici ce verovatno dobiti sansu i ako opet ne uspe da da neki gol mislim da ce poceti da se raspada i da posle mesec dva, vise nece biti upotrebljiv ni u domacoj ligi. Ali mi Srbi ne bi bili Srbi da ne idemo iz jednog u drugi ekstrem. Do juce ga je vecina terala iz Zvezde i ismevala, a sada ti isti smatraju da treba da nas odvede u nastavak Lige sampiona. Ako odigra lose utakmicu dve, opet ce krenuti teranje iz kluba.
Ma gde. Sto kaze @czbg94, usralo ga i tesko da ce od njega biti neke koristi za dalje. Kad bi ga usralo da da jos neki gol, odmah ga treba prodati. To bi bila najveca prevara ikada.
Nek uživa čovek, nije on neki vunderkind pa da ga čuvamo da ga ne sagorimo. Čovek je karao ružno jedan od najtrofejnijih klubova na planeti i jednog od najboljig defanzivaca i golmana na planeti, naravno da treba da ga pumpamo i preko mere u nadi da ga prodamo na leto za lep novac.
Što se tiče naše lige može je dobiti i Joveljić s obzirom kakav tim imamo.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Naravno da je zasluzio. Samo kazem da mislim da za njega licno nije dobra ova cela euforija, jer ce sagoreti i to malo kvaliteta sto ima i to malo sanse da ga zaista i prodamo nekome za neke pare. On uz ovakvu euforiju ima da se raspadne mnogo pre kraja sezone. Jedino da ga ukenja da da jos neki gol u LS, pa da onda gledamo sada na zimu da ga prodamo. Ako ostane na prolece, moze samo da ide u neki losiji klub od Zvezde.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.