Сећам се кад сам од њих наручио шал. Нека 2006. или 2007. година, морао сам ћалета да вучем до поште јер мени не би дали пакет.
А је л' се сећате Дез-а из тих дана? Сад сам погледао, и даље постоји блог.
Citat
Овај блог није одговоран за позиве на насиље и линч непријатеља највећег српског и светског клуба Ц.Звезде и осталих непријатеља спорта и целе србске земље.
СМРТ СВИМ НЕПРИЈАТЕЉИМА ЗВЕЗДИНЕ ТРОФЕЈНЕ ДОМИНАЦИЈЕ !
СМРТ пратизанском РЕЖИМУ у ДРЖАВИ ( усташки шиптарски масонски ватикански јеврејски југословенски турски пакистански угарски педерски сељачки мафијашки олош лопова , говњива коалиција Добиће Батине и метак.. ' дачић тдаић динкић полиција биа.. сви глодари марш из Србије! у кину! толету смрт, СВИ НА САВЕЗ. смрт Адидасу, зекстри. СРУШЕН И СПАЉЕН ЈНА нека буде- сви у напад! смрт Т фрањевцима- туђману титу, тачију тадићу толету, тумбасу , тодорићу, телгетији, тијанићу, РТС спалити покорити, страјнићу пичко бићеш силован... ова држава има озбиљан проблем са силованом децом малом са гробља, којима фрањевачка власт уз помоћ БРИСела мисли да лечи комплексе и намешта, али ће на крају да нам пуше црвено бели курац сви заједно.