Ево, не знам. Немам појма. Хет-трик човек, бесмислен пенал, промашен зицер и глуп други жути. Што рече ДДПЗ, нека барем изађе и јавно каже који клан га држи у Звезди, шкаљарски или кавачки.
Ха, ха, не верујем, дакле, све се поновило, буквално као преписано од 1988/89., само у овој сезони бејасмо бољи у Београду, били бољи и вечерас у Милану, и елиминисани, упркос свему. А, Гобељића се надам да у Европи више никада нећемо гледати, заиста ми није јасно чиме заслужује толики кредит и поверење код различитих тренера. Благи Боже, да ли је могуће да је толико ретардиран?
За мене је ово најгоре што се десило, практично убијен у појам, и даље ми није јасно како и зашто не можемо да победимо Милан, чак и када смо бољи на терену. Ево, не знам да ли нам је он уклети клуб, или не знам ни ја шта....
Гледам имена клубова који су прошли у 1/8 финала ЛЕ, и када би се из тима изоставио Гобељић, против половине би имали шансе за равноправно надметање, само да је зрно среће било наа нашој страни... Тако да ћемо тек разумети да имамо за чим да жалимо сутрадан
« Poslednja izmena: 26. Feb 2021, 00:07:47 od Odbojkaš »
Ха, ха, не верујем, дакле, све се поновило, буквално као преписано од 1988/89., само у овој сеони бејасмо бољи у Београду, били бољи и вечерас у Милану, и елиминисани, упркос свему. А, Гобељића се надам да у Европи више никада нећемо гледати, заиста ми није јасно чиме заслужује толики кредит и поверење код различитих тренера. Благи Боже, да ли је могуће да је толико ретардиран?
За мене је ово најгоре што се десило, практично убијен у појам, и даље ми није јасно како и зашто не можемо да победимо Милан, чак и када смо бољи на терену. Ево, не знам да ли нам је он уклети клуб, или не знам ни ја шта....
Гледам имена клубова који су прошли у 1/8 финала Л, и када би се из тима изоставио Гобељић, против половине би имали шансе за равноправно надметање, само да је зрно среће било наа нашој страни... Тако да ћемо тек разумети да имамо за чим да жалимо сутрадан
Ти бежи са ове теме наредних месец дана
Ето чему оптимизам и ложана. Бринем се само за мученог ЦЗБГа која је сигурно стрефила кап
Али брат Мистер који са родићем, пањковом и гобељом бије милан и то са 10 играча
Мислим не тако давно смо губили у првим колима и групна фаза је била нешто недостижно... И дошли смо до тога да можемо да играмо са свима, да се боримо и то са 10 играча и да играмо сасвим коректан фудбал. Свака част Станковићу за то, хвала и Милоју који је поставио темеље. Али јебени мркела, терза мађија и остали који не могу 5 година штопера да доведу нити бекове...
Но добро, Звезда је најбоља, после ње њени навијачи и тако даље...
А гобељић је мајмунчина која је нешто као и играла, док се није спанђала са оном пластичном... Тај је сад ко зна где... Милоје, погрешног си гардисту оставио у клубу