Verovatno je i bolje ovako, pre svega zbog armije navijača koja ne razume gde im se klub nalazi pa da im umanjimo stres, a i zato što jebi ga uvek važi ona ko ne plati na mostu platiće na ćupriji, verovatno se i onaj gore malo našalio sa nama činjenicom da nam u ključnom meču sudija svira penal, a glavni penaldžija nam sedi u fotelji u Bg i posmatra meč preko malih ekrana. 11 decembra, 3 meseca kasnije, je nekom tek palo na pamet da na poziciju centralnog stavi jedinog igrača u timu koji iole nekako može da odigra tu poziciju Ivanića i tim je samom tom činjenicom koliko toliko izgledao pristojno. Da ne pominjemo 40 igrača u timu, 8 stranaca sa pravilom da 4 mogu da igraju itd itd tako da bi doktor mogao i sutra da sazove kzš kao što je to letos slavodobitno radio i govorio kako on bira i dovodi igrače da nam lepo prizna da je jeo go**a i recimo šta znam-podnese ostavku na funkciju. Umesto toga ne sumnjam da će izaći i reći da on 100% stoji iza trenera i stručnog štaba ( kao da iko normalan postavlje to pitanje s obzirom da ti je bekap opcija Ratko Dostanić), oslobadjajući sebe svake odgovornosti.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
a vidim ja da je mnogima bio drazi kairati,slovani,apoeli,250 mesto na tabeli klubova, maksimum drugo kolo kvalifikacija i slicno 20 sezona nego 3 gurpne faze i to dve ls jedno prolece 50. mesto na listi i to za 2.5 sezone
i da mnogi prizeljkuju opet tih 20 godina bauljanja,a kazu za sebe da su navijaci Zvezde
miloju sad treba dati duplu platu
« Poslednja izmena: 12. Dec 2019, 09:48:38 od fredikruger »
vidim sad svi nesto po mrezama napadaju zandera salju mu poruke u kojima ga vredjaju i slicno
takvima zelim da porucim da mi se kurca napuse i nek idu da navijaju za partizan Zvezdi ne trebaju
i ako cemo iskreno gora je bila ona budalastina andjelkovica protiv vozdovca i teze mi je pala izgubljena titula nego ovo moz misliti dve utakmice u febuaru sa malim sansama za prolazak
i sve vise sam ubedjen da marin ima los uticaj na igru ekipe i onda kad je trebao da stisne muda i sutne penal nije mogao i sad ispade tomane kriv e pa nije penale sutira najiskusniji igrac i kapiten
i tako se ja raspisao sam sa sobom
« Poslednja izmena: 12. Dec 2019, 10:37:53 od fredikruger »
Ma rezultat ko rezultat, problem je sto sa nijednim strancem nismo uboli ma koliko para dali za njih. E tu bi neko trebao da odgovara. Npr Mrkela ili Terzinjo. Ili cak i taj Milojevic ako je istina da je trazio tog istog Zandera. Ako je poenta da se bije neka Surdulica i Trepca tu su mogli i neki iz omladinskog pogona da pokriju. Sad si makar imao para i potrosio na neka pojacanja sto jeste za svaku pohvalu. Problem je, niko od tih pojacanja nije napravio nista. Da nije bilo jednog od takvih idiota prosli bi dalje. Da ne bi drugog verovatno bi i pobedili posto nam "lazna braca" ne bi dala taj gol ni da se igralo 180 minuta.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
i sve vise sam ubedjen da marin ima los uticaj na igru ekipe i onda kad je trebao da stisne muda i sutne penal nije mogao i sad ispade tomane kriv e pa nije penale sutira najiskusniji igrac i kapiten
i tako se ja raspisao sam sa sobom
Pa na primer komentari na kontru sa Vukanovićem, svi pljuju Vukanovića što mu je ušao u putanju, a čovek mu ustvari ukrstio da mu oslobodi desno, što je i logično, ali to niko ne komentarišre.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
nisam gledao utakmicu al to sto sam procitao i ono od ranije gledajuci mislim da preteruje u vecini situacija cesto kasni sa predajom i slicno kad odigra odma bez komplikovanja to bude super al je problem sto to radi retko i onda sa tom gnjavazom ugusi krila
Све исто важи и за Партизан у европским узакмицама.
Еуфорију после победе у почетном чину ЛШ отрезнила је минхенска реалност, која се после кратке недоумице преобратила у фарсу у двомечу са Тотенхемом, настављајући се ескалацијом понижавајуће травестије у београдском реваншу против Бајерна само да би се пут српског шампиона од звезда до трња завршио трагикомедијом апсурда синоћ у завршном чину учешћа у Лиги Шампиона у Пиреју. Понављање сличних грешака у низу значајних утакмица (примање голова после осамдесетог минута) у вечитим дербијима и на међународној сцени се сурово кажњава, док уобичајену изреку која опомиње да паметан учи на туђим грешкама, док глупаци уче на својим, убудуће шеф стручног штаба Црвене Звезде сваки пут мора да понавља како би је фудбалери запамтили и разумели. Фортуна је извршила одмазду и задовољила правду равноправном деобом кривице између шефа стручног штаба (увођење Жандера), фудбалера и управе, која је у летњем прелазном року ангажовала појачања из иностранства која су се се максимално заложила да се привремени занос сањарењем о европском пролећу заврши и оконча кошмаром.
« Poslednja izmena: 12. Dec 2019, 12:23:44 od Odbojkaš »
Meni su hit naši navijači koji su uspeli da povežu citat iz knjige Jeremijine koji je objavio Žander na instagramu sa penalom- "zovi me, ja ću ti odgovoriti, ja ću ti otkriti velike stvari, stvari nedostupne koje ti ne poznaješ."