imali smo dva tri puta jedan na jedan sa golmanom i jos par puta lepe sanse sa desetak metara sta moze milojevic sto oni prebace gol ili pogode golmana
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Imao je i javor sanse, prvo poluvreme smo kao kurac odigrali i bilo mi je svejedno, sve dok nisam saznao da se ne dele bodovi, e onda sam nervni slom doziveo
Ne znam da li je bas "cist" gol ponisten jbg kad je prenos radjen sa dve kamere ne moze se ni videti cestito. Zvezda odigrala kao kurac jbt ne mogu gol da pogode ni sa dva metra . Benu da se zabrani izvodjenje slobodnih udaraca. Po meni jedina dobra stvar je bio sudija koji je skroz korektno obavio posao.