Oboleli ste vi od licemerstva odavno. I navijači se ponašaju kao rukovodstvo, sad vam je sve kul, slavi se titula. A koliko ste smešni pokazuju ovi pozivi da se dođe ispred stadiona da se navija. Do juče (skoro bukvalno) niste mogli 1000 ljudi da skupite na stadionu, a sad loženje na fudbal na max. Neverovatan ste soj, hvala Bogu da me nije zadesila nesreća da navijam za to crno-belo zlo.
zasto? njima vozdovac siri noge,bole ih patka... bahate se,dok su vozdovac kaznili...nema popusta neka popuse kurac,jesam ih ja terao da ga pustaju da igra? molim lepo
Naravno da nećemo uzeti takvu titulu niti bi to bilo kome od nas donelo radost. Nismo isti. Oni bi se svakako radovali bilo kakvoj tituli, pokazali su i pokazuju da se ničega ne stide.
Mene boli ta nepravda, sve je neregularno 30 i nešto kola, a onda posle Voždovca se pretvara u regularno. Ispali smo budale, a sad miševi likuju.
Dajte ljudi. Nemojte se zajebavati sa takvim stvarima. Kakva crna administrativna titula. Pa odrekao bih se Zvezde preko novina.
Inace @czbg94, zar ti stvarno zelis titulu iako ekipa nije sposobna da pobedi jebeni Vozdovac? Kazes njima sire noge a nama ne. Pa i ako je tako zar bi mogao da se radujes tituli ekipe koja ne moze da pobedi bez namestanja jebeni Vozdovac? Pa nije to Real, nego raspali Vozdovac.
ma jebe mi se za titulu titula kao titula boli me kara... princip je bitan! kaznjava se vozdovac zbog slucaja klinca od 15 godina dok ovi uvode vlahovica koji isto tako prava da igra nije imao i sve je ok,prosli nekaznjeno??? nikolic slucaj isto,namestali kao ludi i kukali su pola maja i ceo april,pravili emisije o nama kao obilic bla bla,kukali na sva vrata i sad ti kukavci i te pizdurine da uzmu titulu na kvarno e ne dam,neka izbace i nas,ali oni nece...ne dam...ako je vozdovac mogao da izgubi sluzbeni 3-0 zbog toga i da se spartaku dodele 3 boda onda moze i partizan da odgovara i treba se zaliti