Ko je od pametnih majmuna smislio da se igra u NS i t autoputem da se ide... pa bice haos, sacekuse i ostalo... a kad dodjemo u NS ludilo sa slaninarima... a jaoooo
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Tuziti partizan i traziti oduzimanje bodova zbog vlahovica i nikolica...pa cekaj sto dane tuzimo? Jel stoji u pravilniku to i to? Stoji,znaci kazna je ispravan cin,oni su iskoristili ono sto stoji u pravilniku i uzeli prvo mesto zbog podele bodova,red je da i mi uradimo isto i tuzimo govna
Sve bi to imalo moooozda sa pravne strane. Sa moralne, jbg...igrali smo tri utakmice, iscupali smo jedan bod, tri sanse ukupno nismo napravili. Ne sporim ja da su ljudi koji vode FKP olos i da zatvaraju kao niko, ali su nam pokazali da su bolji i u tome i u fudbalu ove godine. Cestitas i sledece pobedis na oba terena. Ili ne pobedis.
Ma boli me patka,cekaj krse pravila i ja da ih pustim? Da su fini ne bi muljali...ko ih jebe,kaznili su jedan juventus a ne njih...ako imaju dokaza da mi krademo neka nas tuze i neka mi budemo kaznjeni,ja nista protiv nemam...ali ovako ako mozemo da ih sjebemo uopste ne vidim razlog da to ne uradimo...
Cekaj, jel ja ovo dobro kapiram? Dobio je kaznu 7 utakmica, jednu odradio, pa dobio otkaz, do kraja je bilo 6 utakmica, i Slovenci tvrde da je kaznu odradio?
Kako je odradio kad nije imao posao? Ili sam ja lose razumeo?
« Poslednja izmena: 11. Maj 2017, 16:13:43 od sarmagedon7 »