Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 893212 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
HTC One M8
molim vas molim vas - dosta Smile

Idi svojim putem, ne razumes ti ovo, nisi ekonomista sa "Stajge".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
molim vas molim vas - dosta Smile

Idi svojim putem, ne razumes ti ovo, nisi ekonomista sa "Stajge".

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Jesi ovo sam smislio ili ti je pomogao neko?  Smile
Ja ću još jednom da ti se izvinim što sam ikada dozvolio sebi da repliciram na ono što pišeš. Smile I dugujem ti još izvinjenje za svaku uvredljivu reč koju sam ti uputio. Nije lepo vređati umobolne ljude. Gre'ota je to.
Veliki pozdrav. Smile
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
HTC One M8
Divan si. Ziv mi bio, veliki porast'o. Oslep'o si od knjige.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
IP sačuvana
social share
"Sada se malo ljutim kad neko kaže: bili smo evropski šampioni. Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni - zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan…To je naše društvo, a ovo što igramo ovde, to nam je za pripreme. Nekada su te pripreme duže, nekada kraće, Bože moj…"..."… Baš su lepo današnji momci smislili, mene su pogodili u žicu: Zvezda je život, ostalo su sitnice."  - Ljuba Tadić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung SGH-E590
Роки, зајебаваш ме.
Jasno je rekao kako je razlika u Gaspromu... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
ma sta ti znas gasprom je srpska firma samo oni nisu o tome jos obavesteni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Gasprom je Srpska firma...osvajamo LS iduce godine (kupljeno)...i aj sad gotovo  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Tončev najavio odlazak, ako Zvezda ne osvoji titulu. Čović upozoravao na ovakvu situaciju

U svakom poslu, pa i u ovom, mora da postoji odgovornost. I moj stav je jasan da odlazim ako ne budemo prvaci Srbije, rekao je potpredsednik kluba Ivica Tončev

Nema sedenja skrštenih ruku već je napravljena strategija da se pokuša i pored delikatne pozicije da se izbegne eliminacija Crvene zvezde iz Evrope! Potpredsednik Ivica Tončev smatra da klub treba da se bori argumentima i da nije samo problem da se pronađe novac već da se ubedi Komisija iz UEFA da mogu da se ispoštuju novi rokovi. Par puta su neki poverioci „ignorisani” isključivo zbog prazne kase, a ni sada finansijska situacija nije ružičasta.

- Na tapetu su potraživanja koja nemaju veze sa ovom Upravom. Razgovarali smo za ugovore iz prošlosti, a izgleda da tu postoji dosta praznina sa kojima se bavi jedna advokatska kancelarija. Videćemo narednih dana u kojem smeru treba da ide naša misija - jasan je potpredsednik Ivica Tončev.

Stvari su izgleda izmakle potpunoj kontroli...

- Jasno je da su na naplatu stigli neki raniji loši potezi. Mislim da je lako dići ruke, a nisam od onih koji treba da bude zapamćen da je bio u klubu kada je došla zabrana za nastup u Evropi iako smo za većinu stvari ostavljeni na cedilu od ranijih rukovodstava.

Jasno je da UEFA u mnogim slučajevima prilikom kažnjavanja nema milosti?

- Kontaktiraćemo nadležene i videti kakav je redosled poteza moguć da se izvučemo na mala vrata. Treba pokušavati do kraja roka koji je 31. maj, a u tom periodu dati određene garancije da sa pojedincima postoji način da se sklopi novi sporazum.

Pravilnik je jasan i menadžerske provizije ne ulaze u ovu priču?

- Na sastanku nismo pričali oko potraživanja Ćalasana ili drugih posrednika. Za njih postoji drugi put i zbog odlaganja plaćanja provizije nema sankcija već oni mogu samo da blokiraju klupski račun. Automatski je suma manja nego što se spominje, a ako se vode i sudski sporovi kao što ih ima, oni se ne računaju.

Spominje se globalno da Zvezda mora da spremi do kraja narednog meseca tri miliona evra?

- Ljudi koji su angažovani na ovom poslu znaju podatke do tančina, ali koliko se sećam sada je aktuelno da se nađe rešenje za Rad i igrača Bronovickog i još neke sitnice za bivše igrače i trenere.

Za ranije propuste usledila je kazna i od 100.000 evra?

- Ne znam, nisam bio u klubu, a izgleda da postoji lestvica do koje se gornje granice ide. Eliminacija je nešto što niko ne bi voleo da se desi. A iskreno mi smo se bavili najviše tekućom sezonom, da obezbedimo mir u kući kako bi stigli do titule.

Da li je normalno da se krivci proglase ukoliko odluka iz Niona bude drastična po klub?

- Ja nemam dilemu da onda mora da se kaže ko je načinio propuste! Mislim da takvu inicijativu podržavaju i ostali članovi rukovodstva, ali ajde prvo da sačekamo konačnu odluku.

Dve godine u nazad crveno-beli su dobijali zeleno svetlo u samom finišu licenciranja, poslednji put uz garancije FS Srbije! Da bi igrali Evropu izdvojeno je preko deset miliona evra plus brojne obaveze koje je zatekla aktuelna Uprava, koja je uspela da odblokira račun (13 milionaevra) a na čelu misije bio je potpredsednik Nebojša Čović. Sada je na kontu minus 1,5 milina zelenih novčanica.

- Nekako smo se snalazili smatrajući da je igranje u Evropi za Zvezdu uvek izazov, pa makar i dva ili tri kola - jasan je Tončev.

Zimus se krenulo sa smanjenjem troškova, a igrači su pristali na reviziju ugovora i ovim potezom su malo olaskšali poslovanje kluba.

- Hteli smo da obećano ispunimo i moralo je ovako kada nema realnih prihoda, a pogotovo što niko nije prodat - smatra Tončev.

Odlazili su rukovodstva iz Crvene zvezde i iza sebe ostavljali gomilu problema za naslednike pored rezultatskih neuspeha, a potpredsednik Tončev je jedini jasno poručio javnosti pre nekoliko meseci.

- U svakom poslu, pa i u ovom, mora da postoji odgovornost. I moj stav je jasan da odlazim ako ne budemo prvaci - stavio je tačku Tončev.

ČOVIĆEVA UPOZORENjA BEZ REAKCIJE

Nije u pitanju zla sudbina već kada je u pitanju Crvena zvezda došlo je do „prekida na vezama”, izgleda da su stvari u prošloj godini izmakle kontroli, a to sve samo iz razloga što je od bavljenja finansijskom problematikom ruke digao potpredsednik Nebojša Čović.

Videvši da realno nema izlaza iz začaranog kruga, a pogotovo da saradnici neće da daju pravu podršku da se problemi reše, priča iz prošlosti pojedinaca: „Lako ćemo”... može skupo da košta ovog leta.

Potencirao je Čović da nema sistema za finansijsko funkcionisanje na realnim osnovama prihoda, da mora da se smanji igrački kadar, broj zaposlenih. Ništa nije sprovedeno od reformi, pa se došlo na ivicu provalije.

Ako je FS Srbije godinama produžavao rokove, gledao kroz prste za plaćanje, iz UEFA nemaju milosti. Kod njih su propisi isti za Zvezdu ili Mančester Siti, PSŽ... U jednom periodu ovim se bavio i potpredsednik Slaviša Kokeza, a preksinoć posle sastanka Uprave nekada alfa i omega za ove poslove Čović ubrzano je seo u kola ne želeći da komentariše aktuelne probleme.

Njegova upozorenja nisu imala reakciju već su izgleda prosleđivana u „koš”. Izgleda da kod nas treba uvek da se prvo skupo plati škola na sopstvenom primeru, a najviše gubi Crvena zvezda i verni navijači...

Izvor: Novosti

Zalosno...uvek ista prica...ali to je iz proslosti...mi to vako, nako...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Jbt sta ovi pazarci spremaju za sutra!
Niste valjda ludi da organizovano idete na utakmicu!?  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Bez Delija u Pazaru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.