Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 566 567 569 570 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 902158 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
I-mate 30 Pro
"Blicsport" ispratio Rajkovića: Zaplakao sam pred trening, vratiću se u Zvezdu!

M. Milošević / B. V.   | 28. 08. 2015. - 19:30h | Foto: D. Briza   | Komentara: 88

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković otputovao je u Izrael, gde će igrati za Makabi posle prelaska iz Crvene zvezde.

"Blicsport" je ispratio "zlatnog orlića" sa Novog Zelanda, koji je za tri miliona evra prešao u Makabi, gde će ga trenirati Slaviša Jokanović.

Pročitajte još
GOTOVO JE Rajković u Makabiju za tri miliona evra!
"Oprostio sam se od saigrača pred popodnevni trening, bilo je veoma emotivno, zaplakao sam, ali to je fudbal i to je život. Odlučio sam se za Makabi i zbog Zvezde, koja će dobiti veće obeštećenje. Znam da je razlika između nemačke i izraelske lige velika, ali presudila je želja da igram u Ligi šampiona", rekao je Rajković pred odlazak u Tel Aviv.

Već u nedelju može da debituje na gostovanju protiv Hapoel Ber Ševe, u subotu će proći lekarske preglede.

"Jedina mi je žal što odlazim iz Zvezde, a kao kapiten nisam podigao nijedan trofej. Ali ne brinem, vratiću se ja u Zvezdu sigurno", poručio je Rajković.

U Ligi šampiona, Rajkovićev novi klub igraće protiv Čelsija, Porta i kijevskog Dinama. Najveći izazov biće okršaj sa "plavcima", za koje igraju Branislav Ivanović i Nemanja Matić.

"Ne razmišljam još o meču sa Čelsijem, jer tek treba da debitujem za novi tim, ali sigurno je da sam i za to spreman", poručio je Rajković. On će se već u ponedeljak vratiti u Beograd, na okupljanje reprezentacije u Staroj Pazovi pred mečeve sa Jermenijom i Francuskom.

Izvor Blic

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2015, 00:34:41 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
ide da uzme pare jevrejima i da igra ls...posle one izjave ne mora ikada vise ni da se vrati
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Apple iPhone 6S
Za nasu ligu, on ili Kahriman je skoro isto, a tri miliona su tri miliona. Mi cemo dobiti neke pare, iako sam ja bio pristalica prodaje za manje pare, ali uz procenat od sledece prodaje. On ce igrati LS i izralesku ligu koja ne znam kakva je, ali je verovatno jaca od nase. Imace mogucnost za napredak u karijeri, sto u nasoj ligi ne verujem da bi bio slucaj i imacemo vrlo uskoro, ozbiljnog reprezentativnog golmana. Sve u svemu, nije ovo uopste los ishod. Naravno da bi svi mi voleli da je do kraja karijere bio u Zvezdi, ali to prosto nije realno u ovom trenutku kada se borimo za golu egzistenciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
jbg kad mi jednu sezonu ne mozemo da udjemo u evropu, pa makar i u tu ligu evrope... dve sezone u ls i isplatio si sve dugove, ne moras vise da prodajes ovako igrace za sicu  Smile
fudbal je makar profitabilan sport, lako se dodje do para......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Apple iPhone 6S
Profitabilan je kada si u uredjenom okruzenju i kada se zna ko sta radi i ko je za sta odgovoran (materijalno i krivicno). U situaciji koja je kod nas, gde je liga divlji zapad, kao i savez i gde se sve svodi na neko navlacenje za onoga ko je trneutno jaci politicki, a gde navijaci vode klub i imamo ovolike dugove, nije lako biti profitabilan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Naša Superliga se ne prati van Srbije, ako izuzmemo RS i CG. Naša liga i klubovi nisu imali nikakvu perspektivu kod generisanja prihoda u tekućoj sezoni, dok klub iz Humske nije "na mala vrata" prošao u grupnu fazu LE. Na prirodan način, kroz takmičenja, samo jedna instanca donosi prihode fudbalskom savezu - od mogućih pet.

Jedan od nekoliko najtalentovanijih golmana je odabrao klub sa učešćem u kvalitetnijem takmičenju. Imaće priliku da zaradi više novca aktuelnom klubu, a prethodnom je doneo "likvidacijsku" sumu nakon peha u kvalifikacijama za LE.

Osamdeset klubova igra grupne faze evropskih klupskih takmičenja. Pedeset četiri članice je broj klupskih saveza UEFA, a Rajković je otišao u bolje rangiranu državu članicu, jer je bolji od "zlatne sredine".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
I-mate 30 Pro
Kakvi su to ludaci... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Apple iPhone 6S
Zvezda dobila javnu chat grupu na Viber-u. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
 Smile

Srnic bi trebao danas da potpise. 300k + procenti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Ви сте брат брату потрошили бар сома и по на трансфере.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 566 567 569 570 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.