Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 565 566 568 569 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 903021 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Mislim da je to rekord u Izraelu kada je u pitanju obestecenje za nekog fudbalera. Tesko da su ga planirali za klupu.

Sjajna klima, prelep grad, dobar ugovor, nas trener, liga sampiona...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Apple iPhone 6S
Mi dobijamo od toga dva miliona? Jagodini 30%. Ne znam da li smo jos neki deo prodali nekome drugom?

Inace, sto kaze Sarma, ovo je izgleda najveci transfer u istoriji izraelske lige, sto znaci da im je sigurno bas stalo do njega i da ce skoro sigurno braniti. Opet, pitanje je i u nasoj ligi da li je ikada neki golman prodat za vece pare. Ja koliko znam, nije. S'druge strane, ako mu se neka povreda, fizicka ili prihicka ne desi, jasno je da ce postati jedan od najboljih svetskih golmana i da ce vredeti visestruko vise od ova 3 miliona i da ce opet neko treci, uzeti ozbiljan kes na njemu. Ja bih ga pre prodao za milion a trazio recimo 30% od sledeceg transfera, nego ovako za 3 miliona i gotovo. I ma koliko bilo dobro sto ce braniti u LS, nisam nesto pratio previse izraelsku ligu pa ne znam, koliko je ta liga atraktivna sto se tice dalje prodaje. Mada opet, ako mi od dalje prodaje nemamo nista, onda nije ni bitno.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2015, 07:21:10 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Mi te pare ne uzesmo u skorije vreme tako da finansijski nismo lose prosli.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Apple iPhone 6S
Da, samo sto necemo svake godine imato po jednog Rajkovica, nego sada, pa ko zna kad. Ne secam se od Dike Stojanovica i Miloja, da smo imali krstenog golmana, a i oni da se ne lazemo, nisu bas bili Bufoni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Samsung SGH-E590
Malo je 3...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Nisu pare sve, iako nam gori pod nogama trinaest puta više od tržišne vrednosti golmana C. Zvezde.

Golmanima je ubedljivo najteže ili bez dileme najlakše da se uklope u novu sredinu. Transfer liste i želje poznatih klubova su druga i već ispričana priča, a ja se nadam da je istu Rajko primio k znanju. Uopšteno, golmani dobijaju dogovorenu šansu tokom određenih takmičenja ukoliko nije na delu smena generacija jer je to podosta "zaključana" pozicija. Drugi, odnosno treći golman šanse ne dobijaju kod izmena taktičkih zamisli trenera, a uz to moraju da treniraju kao da će svaki naredni dan dobiti šansu - i to mimo cele ekipe.

Česti i zvučni transferi megatalentovanih čuvara mreže su najveća retkost tokom transfer prozora. Nadam se da je Rajko pametno prelomio i pomogao svom, odnosno našem klubu na najbolji način, u pravom trenutku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Jesu,on se nista ne pita... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Samsung 111111
Sve ispod 5 miliona je beda Smiley
Lik je vrhunski golman i kapiram da ce njegova cifra da skace sa godinama , a pare na kojima ce na primer 3 ruka od prodaje da zaradi bice u desetinama miliona.

Naravno da klubovi iz nase lige ne mogu da uzmu te pare.Kao sto u svakom slucaju ni Jagodina nije mogla da uzme.Ali 3M za ovakvog igraca je premalo.

A i ne kapiram njegovu zurbu.
Prvo mlad je , pa je mlad za svoju poziciju
Drugo u zvezdi bi steko jos jace iskustvo,bio bi prvi golman sve dok je tu.
Kapiram da bi kroz par godina i on i zveda vise par uzeli.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Nokia 6610
Sve je to super, ali baš me zanima za koliko idu golmani iz klubova kao što su Olimpik iz Sarajeva, Airbus UK Broughton, Kruoja Pakruojis, Saxan, Ordabasy, Víkingur Gøta ili La Fiorita. To su sve klubovi koji su isprašeni u prvom kolu kvalifikacija za LE. E tu tom društvu je CZ, jeste Rajko U20 šampion, ali klub iz kog dolazi je u teškoj buli, što finansijskoj, što rezultatskoj. Da brani u Dinamu sigurno bi išao za 7-8 a možda i 10 miliona, ali Maminjo je to lijepo objasnio - on može da kaže ne jer ima para u šteku, plus mu klub ima dobar koeficijent i žrijeb ga usere pa ide svako malo ode u LŠ, od kojih dobije po koju desetinu miliona pa može da se cjenjka. Mi u dupe da se udaramo od sreće ako Švabe isplate u cugu i bez otezanja.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 565 566 568 569 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.