Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 466993 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
jebes forum gde ne smes vredjati igrace  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
LG Nexus 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52

Па исто као што је и у КК-у урадио, понуди му толико ако оће он отпише све ако неће добије киту. Још сад Човић има и добру залеђину па може да комбинује како оће.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ma 100%... odrekao se milionceta... hahaha!
Sta li mu je Covic obecao zauzvrat... saznacemo od sl. vlade!  Smile

- Želim da izrazim veliku zahvalnost fondu gospodina Zahavija jer je umanjio Zvezdin dug. Posao je završen na obostrano zadovoljstvo i razmišljamo o mogućnostima dalje saradnje, koja mora da bude isto takva. Oni se bave investicijama, pomažu klubovima i videćemo kakve su mogućnosti da u budućnosti sarađujemo s njima - rekao je Čović.

@grobar kv Drukcije je u FK-u... u KK Zvezda nije imala nista, ni igraci, ni hale... nista! U FK postoji stadion i gomila klinaca... zna se sta bi bilo kad bi otisla u stecaj...
« Poslednja izmena: 16. Jan 2013, 00:27:45 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Па могуће да су понудили нешто у натури или неког.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
Naravno da navijam iz sve snage za to da Zvezda stane na noge, kako god, ali ovo sto Covic radi je klasicna mafijasko-reketaska prica. Sistem je, ili oprosti pare koje si (posteno)dao, ili cemo da ti namestimo corku. Trebalo bi svako od nas da se stavi u ulogu poverioca. Zamisli ti das svojih, nebitno, 1000 evra u vidu pozjamice, ili cega god i onda ti dodje neko i preti ti corkom ako neces toga da se odreknes. Cinjenica je da dosta tih likova koji su davali pare ima nekog putera na glavi, ali opet sigurno ima i onih koji su iz najbolje namere dali neke pare i ovo je stvarno po meni odvratno. Ili ona prica, kao ne mogu banke da uzimaju tolike kamate, nego koliko on mislim da treba. Pa prijatelju jel vas neko bio po usima da uzimate kredite koje ste uzimali? I onda jos prica kako je Zvezda dosta tih kamata vratila. To me podseca na onu pricu, kada ti neko trazi pare na zajam, onda ti treba da ga juris mesecima za sopstvene pare, a onda ti on vrati deo i kaze, pa sta hoces, eto vratio sam ti vise od pola.

Dakle, voleo bih da Zvezda stane na noge, makar i iz budzeta vratili dugove, ali ovo ponasanje Covica je klasican reket...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Zvezda gubila milione na svemu
...i posle menadzeri i Tole krivi za propast Zvezde... a kod Lukica je sve bilo transparentno!  Smile

Zanimljivo je da je je u decembru 2011. jedan visoki funkcionir Crvene zvezde potrošio za gorivo 700.939 dinara. Pošto je vodio automobil koji u gradskoj vožnji prosečno troši deset litara na 100 kilometara, dolazi se do zaključka da je za 31 dan prešao 54.000 kilometara. Ako se pogleda dnevno, to je udaljenost između Beograda i Amsterdama.   Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2013, 10:17:29 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95
Covic radi ono sto jedino moze da se radi.Moze se reci da je rijetko mudo,naravno,za tako nesto ti trebaju jaka "ledja",on ih ima,i ima moju potpunu podrsku.Pricati negativno,spominjati kako se on bavi reketiranjem,a pritom zaboravimo cinjenicu da ljude koje on "reketira" su nam sjebali i KK i FK,pa gotovo citavo sportsko drustvo.

Ne znam cemu primjeri da ces ti dati 1000e i zelis ih nazad,a niko se ne zapita,koja je svrha tog pozajmljenog novca,sta se krije izmedju redova.Ne budimo naivni,svi oni "oprastaju" jer su uzeli duplo od Zvezde,a i zbog cinjenice da im se smijesi corka.

Niko Zvezdi nece oprostiti ono sto je dao,a steceno je znojem i radom,imamo vjerovatno milion takvih ljudi i kompanija,kojima dugujemo.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/dosao-i-robi-111179.html
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95
Dragan Džajić za "Sport"

"Neka bivši igrači mirno spavaju, ne treba nam njihov novac. Zvezda nikada nije prosila..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.