Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 466850 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Naravno da navijam iz sve snage za to da Zvezda stane na noge, kako god, ali ovo sto Covic radi je klasicna mafijasko-reketaska prica. Sistem je, ili oprosti pare koje si (posteno)dao, ili cemo da ti namestimo corku. Trebalo bi svako od nas da se stavi u ulogu poverioca. Zamisli ti das svojih, nebitno, 1000 evra u vidu pozjamice, ili cega god i onda ti dodje neko i preti ti corkom ako neces toga da se odreknes. Cinjenica je da dosta tih likova koji su davali pare ima nekog putera na glavi, ali opet sigurno ima i onih koji su iz najbolje namere dali neke pare i ovo je stvarno po meni odvratno. Ili ona prica, kao ne mogu banke da uzimaju tolike kamate, nego koliko on mislim da treba. Pa prijatelju jel vas neko bio po usima da uzimate kredite koje ste uzimali? I onda jos prica kako je Zvezda dosta tih kamata vratila. To me podseca na onu pricu, kada ti neko trazi pare na zajam, onda ti treba da ga juris mesecima za sopstvene pare, a onda ti on vrati deo i kaze, pa sta hoces, eto vratio sam ti vise od pola.

Dakle, voleo bih da Zvezda stane na noge, makar i iz budzeta vratili dugove, ali ovo ponasanje Covica je klasican reket...

brate svaka ti cast na ovom razmisljanju, ti si retko posten covek, ja prvi ne bi tako komentariso da se o mom klubu radi iskreno
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52

Ovaj momak drugi sa leve strane, do Filipa Jankovica, je kod nas u Radnickom, korektno igra sasvim.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Linux
Browser
Chrome 18.0.1025.166
mob
HTC ...
Човић ради змајски посао. И у ККу и у ФКу. На исти рецепт иде с тим што структура дуговања није иста у ККу и ФКу. Зато у ФКу неће моћу да се санирао део дуг.

У ситуацији кад се ухвати зеленаш држава га апси и не тражи од његових дужника да му врате паре. Не може држава од њих да тражи да доврше његово кривично дело стицања новца нелегалним начином.
Исти принцип је овде. Мишко да креду из банке а као гарант се потписује друга Мишкова фирма која даје Звезди паре под неповољним условима да би Звезда враћала кредит. И онда после те трансакције Мишковој банци је враћен кредит за каматом (дакле Мишко зарадио) а сада се дугује Мипковој фирми + нове камате. Е прц, то има се отпише. И тако се смањује дуг.
Totalna istina... jbg neke strukture u drzavi vec decenijama tako zive i opstaju.
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Zanimljiva je ta generacija 95. Verovatno najtalentovanija, u zadnjih 10 godina, a i ko zna koliko narednih.

Prakticno cela prva postava je jako talentovana, i licno ne znam samo ko nam je levi bek, mada je mozda i taj klinac dobar.

Na golu je bio Suljagic, otisao u Stutgrat. Desni bek je Jaksic, odlican igrac(igrao kod Bata Djore sa godinu dana starijim igracima na u17 EP), i nadam se uskoro prvotimac, mada... Dva stopera su Jovanovic i Milutinovic, Jovanovic ce uskoro u VAlensiju, a Milutinovic je za sada tu, ranije se za njega interesovala Barselona. Levog beka ne znam.
Zadnji vezni je Sakic, pravi naslednik Mijailovica. Na pozicijama ofanzivnog veznog su Simic i Jankovic(mada je on vise igrao u spicu, a Maksimovic u vezi), dva najtalentovanija igraca u nasoj skoli. Po krilima su Tisma i Karaklajic, dva takodje sjajna igraca, koji bi bili mnogo cenjeniji da ne igraju zajedno sa Simicem i Jankovicem, koji su istaknuti u prvi plan. Tu je i takodje odlicni Maksimovic.

Prakticno ceo tim. Ali eto, osipa se ekipa, i pitanje sta ce ostati u Zvezdi.

Jedina nada je, da ce se Dzajic malo bolje upoznati sa situacijom, i preuzeti kontrolu nad time ko ide, a ko ostaje u klubu, i da se gurnu ta deca. Siguran sam da ne bi bezali ukoliko bi dobili priliku da igraju.
Imaju kvalitet, ne treba da se brinu dal ce posle naci dobar angazman, samo treba da zaigraju.

http://www.zurnal.rs/2013/01/17/dzajic-u-akciji-razgovaracu-sa-simicevim-ocem/index.html
« Poslednja izmena: 17. Jan 2013, 14:53:41 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy Nexus
Вратио се Петковић Никола.
Барем сад има ко остале да води по кафана.
Пиво брате, пиво...
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ау јеботе каква ствар, умало ми пиво испало из руке.
Каква мелодија...
IP sačuvana
social share

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
А у пичку материну тог Петковића се никад нећемо решити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy Nexus
Неко пустио буву да ће нам ваљат'.
Као, фазон, конкуренција ово оно...
Јакша рече да нема решењa из омладинске за левог бека.
Она, чувена, берба '95-е.
Јеб'о рат какве ми проблеме имамо...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2013, 21:11:41 od Vuckadin »
IP sačuvana
social share

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.