Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 469084 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
 Smile Siroma' Sad' ce verovatno sa Zivom i Milojkom da otvori sovju televiziju. Kakav bi to dream team bio, sunce ti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Smile Siroma' Sad' ce verovatno sa Zivom i Milojkom da otvori sovju televiziju. Kakav bi to dream team bio, sunce ti. Smile

Da sam neki mocnik,ja bih im pomogao u tom poduhvatu.
Slagali se mi sa Andjusom ili ne,on nikad nije dobio krivicnu prijavu,bio tuzen od nekog sto je iznosio to sto je iznosio-znaci da je sve maltene bila Istina sto je pricao.
Da smo neko normalno drustvo,sad bi drzali demose za Andjusa.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N95
"Igraci koji popunjavaju rupe,ne brinu"  Smile Smile Smile Smile

Nebojša Joksimović (-176.596), Fabio Da Silva (-293.220), Ailton (-342.098), Blago Georgijev (-332.782), Takajuki Suzuki (-236.924), Boban Stojanović (-46.020), Nikola Beljić (-58.347), Igor Mijović (-46.273)...Branimir Subašić (-242.402), Nemanja Obrić (-195.705) i Saša Radivojević (-357.043),Vladimir Bogdanović, Nemanja Cvetković, Stefan Denković, ,Ognjen Vranješ, Nemanja Nikolić,, Nenad Srećković, Bojan Pavlović, Miloš Reljić, Marko Blažić (-487.017 evra), Nikola Vasiljević, Andrej Mrkela...Đorđe Vukosavljević, Vladan Binić, Bruno Mezenga, Vilson Caković, Uroš Ćosić, Bojan Đorđević, Ivan Dragićević, Milan Jeremić, Andrija Kaluđerović, Aleksandar Kovačević, Zlatko Liščević, Miloš Malović, Danijel Mihajlović, Marko Mugoša, Marko Nikolić, Savio Oliveira, Nikola Petković, Nenad Kovačević, Goran Čaušić, Nikola Ignjatijević...

Citat
Ilija Ivić (8. 9. 2008. - 1. 5. 2009, zaradio 219.960 evra)

Smile

Sada - Hapsiti sve redom!
« Poslednja izmena: 29. Dec 2012, 19:04:56 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Kakva lupanja sa ovim dugovanjima. Smile

pravda za viteza  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
90% tih igraca koje si nabrojao su bili prvotimci, a ne igraci koji popunjavaju rupe, ali ono ti moras da se pravis pametan. Smile

EDIT:

A ne treba gledati na to kad se najvise uvecao dug, vec zbog cega se uvecao. Mnogi losi ugovori su potpisivani davno pre ove prosle uprave, a sada se toj prosloj upravi stavljaju na teret. Ja, a predpostavljam i vecina ljudi sa foruma, ne mogu da adekvatno analiziram ovaj izvestaj i zato mogu samo da ponovim ono sto je Covic rekao. Zvezda je najvise u ovim problemima zbog Delte tj. Miskovica, a onaj koji ga je pustio da napravi ovakvo sranje odavno nije u klubu...
« Poslednja izmena: 29. Dec 2012, 22:22:03 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Звезда је у проблемима из пар разлога. Ова гарнитура покушава да највећи део свали на Мишка.

Мишко је смао део проблема.
Имате ту Џају који је исто потписивао лоше уговоре.
О овима касније да не причам, преплаћивали су и себе и којекакве балване.
Крем је Лукић. Потписао невероватно много невероватно лоших играча, а оне добре је пустио за џ и тиме направио енорман трошак.

Капирам да Лукић није имао лошу намеру (за разлику од рецимо Топлице) ал је толико глуп и неинтелигентан да је то брука и срамота за одраслог човека.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Papiri sve govore, upustati se u komentarisanje, nema potrebe. Ko je malo vise pratio Zvezdu, on je sve ovo znao i bez ocog izvestaja.

I zato je krajnje vreme za drasticne rezove, a ne za ovo sto se radi, razne juznoamerikance, brazilce, portugalce.

Crvena Zvezda mora da se okrene svojoj skoli.

U Zvezdi mora da se uvede pravilo da igrac ne sme da ima vecu platu od 5.000 evra mesecno odnosno 60.000 na godisnjem nivou, i to za nekog iskusnog igraca svega par njih, mladi moraju da imaju plate u rasponu od 1.000 do 3.000 evra, i to za najtalentovanije.

Zvezda u ovom trenutku, posle nekih godina u kojima nije to bilo moguce, ima kapacitet u mladjim kateorijama, i poslednji je voz da ga iskoristi. Ukoliko se to ne uradi, stvari ce izmaci kontroli i nece tu mnogo pomoci ni Dzajic ni Covic.

Iskreno se nadam da ce Dzajic to uciniti, i on je jedina osoba u koju verujem da moze napraviti nesto dobro.

Ponavljam, dovodjenje ovih juznoamerikanaca, je najveca moguca kocka, i ukoliko ne udjemo u LS, bicemo u debelom minusu, kao i sa svim ostalim strancima.

Takodje, Goranac ja ti garantujem da ako se nastavi ovakva situacija, da nijedan mladi igrac nece dobiti priliku na prolece, jer je stvar poprilicno jednostavna.

Treneru formiras tim, tako sto na pozicijama ofanzivnog veznog dovedes Milijasa, Kuevu, Kadua, Savicevica i Simica. Savicevic i Simic, ce da vide teren al zamalo. Ima da igra prva navedena trojka, jer si treneru stavio imperativ titule, i on sutra nece da mu neko jebe mater jer je ostavio Kadua na klupi a uveo Simica. To je prosto. I tako ce biti na svakoj poziciji.
A ja vec vidim da ce Jankovic da bude kriv jer nije igrao Simic, nije igrao Savicevic, jer ce po difoltu on da bude kriv za sve.

Naravno ovo je moje misljenje koje nije nuzno da bude ispravno. Neka Zvezda bude dobro a sve ostalo je nebitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
Ovo za plate je Covic vec izjavio negde, ne znam tacno gde. Mislim na SOS-u kod Petrovica. Cak mislim da je rekao da ce cifre biti jos manje. E sad, sve je to lepo u teoriji. Ne znam samo kako ce funkcionisati u praksi. Mi smo u ovih poslednjih par godina izgubili dosta igraca, upravo zbog toga sto su ih komsije otimale vecim kesom koji su imali u tom trenutku (Tejgo, Kleo, Vokov...). Ako se ovo uvede, onda ce svaka Jagodina, Spartak, ili Javor moci da ponudi vise, a vec smo konstatovali da igracima u poslednje vreme jedino sto je bitno je kes i zabole ih i za tradiciju i za klub i za sve. A te iluzije da mi mozemo da se oslonimo samo na omladinsku skolu su po meni skroz nerealne. To ne moze ni Barselona ili Ajaks, a ne mi. Nama omladinska skoal treba da bude prioritet, ali ne i jedini izvor igraca. Mi moramo da dovodimo igrace sa strane. A kao sto vec rekoh te igrace cemo tesko ubediti da dodju ako im ponudimo tako mizernu sumu. Pogotovo sto Zvezda vise nije ono sto je nekada bila, odskocna daska za Evropu odakle su igraci odlazili u Real, Barsu i Juve, vec sada ne mozemo vise da ih posaljemo ni u Slovacku.

Dakle ta ideja o kesu je lepa, ali mislim da nije realna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.178 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.