Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 468947 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Covic je hteo da se ogranici plata u ligi svima, tj. da potpisemo neki ugovor sa Partizanom, ali to se nece desiti sigurno.
Ali to nas ne sprecava da mi sami lepo kazemo, ne moze da ima platu niko vise od 60.000 evra godisnje i kraj price.

Uvedes kvalitetan rad u omladinskoj skoli, specifican sistem i igru, maksimalno spremis tu decu i samo stancujes igrace za prvi tim. Zadrzis ih 2-3 godine, dok ne napune 21. i posle prodajes. Nema tu velike filozofije.

Drugo, kolike imaju plate igraci u Radu, Spartaku, Jagodini... Pa nas opet dobijaju. Tesko da neki mlad fudbaler Rada bi odbio da igra za 5.000 evra mesecno.

To sa strancima, velikim platama, to je moglo dok je bilo 20 miliona evra duga. Na 50 miliona, to vise nema pojma. Ko sto nema pojma ocekivati neku evropsku Zvezdu.

Za nas je jedini izlaz da mi prodamo 3 klinca po 10+ miliona evra. Ostalo tesko da ce da nas izvadi.
Ili da bankrotiramo, ali i onda bi morali da sastavimo ekipu pola pola tj. pola klinci, pola skuplji igraci. Naravno zna se sta bankrot nosi, ode stadion, i Zvezda u ko zna koju ligu.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2012, 12:19:16 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
Ovo je Srbija, a mi smo Zvezda. Ja verujem da bi vec na kraju ove sezone poceli da zvizde i da teraju Dzajica, ako ne osvojimo titulu, a ako bi se to desilo i sledece, oterali bi ga sigurno, sa sve upravom. Dakle to ne pije vodu. A i realno svaka uprava je dolazila sa tom pricom, kako ce da nas spase, kako moramo da zrtvujemo par sezona (seti se samo Lukicevog ekspozea), a ispostavilo se da je svaka samo povecavala dug. Lukiceva, koja je najvise tupila o tome je i napravila ubedljivo najveci dug. Svaka cast Dzajicu i Covicu i svima, ali ko nama garantuje da i oni nece povecati dug na 100 000 000, pod devizom spasavanja kluba. A to sa parama ne moze da se ostvari bar iz va razloga, a to su Partizan i Vojvodina. Ako niko drugi, oni ce nam redovno otimati igrace mameci ih na pare tako da cemo redovno ostajati praznih saka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Apple iPhone 6S
+ to sto kazes ne pije vodu iz jos jednog razloga. Sam kazes da tim igracima treba 2-3 sezone da postanu nesto i da mogu da se prodaju. Na koliko ce otici kamate za te tri sezone? Da ne pricam sto i oni imaju neke troskove, plus plate, plus odrzavanje stadiona, plate zaposlenima, putovanja, gostovanja, ovo, ono, dakle za te tri sezone dok oni sazreju za prodaju (jbt ovo zvuci kao da tovimo svinju za klanje), mi cemo da se ugasimo kao klub. Nama je jedina opcija da imamo nekog vanzemaljca od SD-a koji ce da dovodi igrace za kikiriki a proda ih za kratko vreme za milione. Ili to, ili da nam neko tutne 100 000 000 i da onda pocnemo da radimo ovo sto si ti predlozio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Pa ja cu da se setim i sta sam ja pricao o toj prici i ekspozeu Lukica i njemu i njegovim kadrovskim resenjima u to vreme. I koliko sam bio protiv njegovog dolaska u klub. Ali to je sada stvar proslosti.

Upravo ova prica sa skupim igracima, strancima, trosenjem para, Zvezdu vodi u povecanje duga. Ukoliko ti napravis tim i organizujes klub, tako da ti je poslovanje pokriveno sponzorskim ugovorima, ti se vise ne zaduzujes.

A sto se tice titula i ostalog, na to ce tesko da se misli, moraju ljudi malo da se osveste, posto su jako dugo bili nesvesni.
Mislim, naravno, ovo sto ja pricam, to je teorija, praksa ce biti nesto drugo.

I na kraju, samo cudo ce nas spasiti od toga da nas UEFA ne izbaci iz takmicenja na nekoliko godina, obzirom na dugovanja koja imamo, i koliko su postali rigorozni.

Ono kako ja vidim, klub mora da se organizuje po nekoliko stavki.

- Prva, racionalizacija, drasticno rezanje troskova, sto podrazumeva sve sto je neophodno, od smanjivanja plata igraca, smanjivanja svih mogucih troskova, do nazalost smanjivanja radne zajednice(bolje da bar neko moze primiti platu nego da svi ostanu bez posla).
*Poslovanje kluba mora biti pokriveno sponzorskim ugovorima.

- Druga, reorganizacija, reprogrami, i dogovori sa bankama, klubovima i ljudima kojima se duguje.

- Treca, pronaci sponzore za izgradnju trening centra i akademije na periferiji grada, pod geslom javno privatnog partnerstva, gde bi jedan takav projekat mogao da ozivi zapustenu ruralnu sredinu i gde bi grad pomogao maksimalno, kroz zemljiste.

- Cetvrta, u dogovoru sa gradom i investitorima pokrenuti porjekat izgradnje stadiona, koji ima sve moguce potencijale da postane jedna od najvecih gradskih atrakcija, da dobije mogucnost organizovanja EP u fudbalu, da bude stadion reprezentacije itd. Naravno komercijalne sadrzaje ne treba ni pominjati i kolike se mogucnosti otvaraju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
Zvezda sad ima ekipu koja je prosecne starosti oko 22. godine i jos su tu neki navodno najbolji mladi igraci u zemlji.
A ti bi celu ekipu zamenio sa klincima i vec od 21. godine bi krenuo da ih prodajes. Ajde molim te pokazi mi primer profesionalnog tima koji ovako moze da funkcionise...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ajax Amsterdam. A i okvirno sam lupio tu cifru od 21. godine, neko moze da ostane duze, neko krace.

Elem, Ic.xc.ni.ka i ostali, da se razumemo, ja maksimalno podrzavam i ovu upravu i Stojadinovica, ali sam zabrinut koliko ce to biti moguce izgurati, obzirom na nevidjene probleme sa novcem i ogromnim dugovima. I zato sam ja za drasticne rezove.

Neka je sa srecom i njima i nama!
« Poslednja izmena: 30. Dec 2012, 12:51:41 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
Ako gledas godine Ajax je mozda i stariji od Zvezde, a u prvih jedanaest su sigurno stariji.
I cekaj ti stvarno verujes da ti klinci od 16-17 mogu da igraju ravnopravno sa ekipama iz super lige?
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Zvezda je prosecno stara 22.8, Ajax 22.4. I nije ti tacna ta konstatacija, Najstariji je u Ajaxu Poulsen, koji i nije previse bitan igrac, za razliku od mladog Eriksena npr. koji je bitan vec duze vreme.

Ne od 16, vec od 18-19 i stariji. 
« Poslednja izmena: 30. Dec 2012, 13:18:04 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ја их не подржавам Smile
Шалим се, подршка, ал мислим да су кренули лоше и да неће успети.

Ми смо у ситуацији где нам је свеједно дал је дуг 20 50 100 или 500 милиона. У сваком случају треба да се ради по једном одређеном моделу.

Део је поменуо Јакша око резања трошкова и максималне штедње.

Други део је заузимање стратегије за будућност. Ја сам изричито против стварања екипе да се јури титула. То радимо годинама уназад и никад не успемо. То исто смо радили и у кошарци па смо потонули.
Нама треба јефтина екипа пре свега, и да има потенцијала. Таква екипа не може да иде на титулу одма, ал може да расте и да јача и по квалитету и по вредности.

То нам је требало годинама уназад. Ал ми смо доводили Буњу да довлачи 40 играча (још су му обећали лову за квалитетна појачања, ко зна колико би то коштало), па Ивића да се бахати са платом и још скупљим тимом.

На крају је дошао Лукић. Уместо да је урадио то што сам горе написао он је направио екипу нивоа Младеновца. Онда је кренуо да вија титулу, Робију су ставили тај императив, па су на сред посла растерали најскупље играче уместо да их продају и опаре се.

Катастрофа за катастрофом.

Живим за дан кад ће се одустати од приче да је ово Звезда и да мора да се  јури титула. Серем се на титулу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Slozio bih se sa Emptyijem i primetio samo dve stvari.

Prvo mi igrasmo proslih sezona sa iskusnim igracima, pa nam to vise od kupa, i ispadanja iz Evrope u leto, nije donelo.

Drugo, tesko se prodaju strani igraci za velike pare iz ovakvih liga poput nase. Taj mora da bude bas neki veliki talenat, mada ni to nista ne garantuje.
Zamislite sebe u sitauciji da ste iz Spanije i imate 3 miliona evra. I resite da kupite nekog brazilskog plejmejkera. Hocete da odete u Brazil da ga trazite ili u Srbiju, Bugarsku, Rumuniju itd?

Iz ovih izvestaja se lepo vidi. Jedina prava para, to je para kad se proda klinac iz omladinske skole. Ovo ostalo je zanemarljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.698 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.