Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 472373 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Prvo, ne boli. Derbi me zanima tek malo vise od utakmice Partizan - Javor. Ako treba da u narednih 150 godina izgubimo 300 derbija, vi osvojite titulu u kupu a mi uznemo prvenstvo odmah prihvatam i potpisujem.

Drugo, to nisu gluposti. Bar vecina snimaka to nije. Ne kazem da vi ne mozete da napravite ovako nesto od nasih utakmica i nasih penala i golova iz ofsajda ali to svakako nisu gluposti vec ozbiljne stvari koje vi ne zelite da vidite. Kad vec znas da su gluposti verovatno si ih pogledao pa mozes da mi kazes sta u snimku "drz'te lopova" nije onako kako je predstavljeno? U svakoj situaciji je ostecen Zvezdin protivnik a i pored toga vama je Tole sa sudijskom organizacijom najveci krivac za rezultate u poslednjih 5 godina. E to su nebuloze. Ovo na snimku su cinjenice od kojih navijaci Zvezde beze krijuci se iza nesposobno-grobarskog fudbalskog saveza koji unistava FKCZ.

Немој брате то за дербије. Немој. Лажеш себе.

Не бежимо ми ни од чега, одгледао сам снимак и све на њему је тачно. Али, је л' ти стварно мислиш да неки наш, да има толико комплекса и времена за губљење као овај ваш, не би могао да састави исти, ако не и гори снимак ваших ситуација? Сва је разлика што ми добијамо целе ове године дербије и пуца нам, а ви и поред тога што узимате титулe једете се што вас добијамо, па на неки начин морате то да празните.

Veruj mi da ne lazem sebe. Mnooooooogo mi je bitnije ko ce na kraju zavrsiti prvi od toga ko ce koji derbi da dobije. Naravno da mi je drago kad vas deknemo al' vise zbot +3 nego zbog samog derbija.

Po nekim ranijjim postovima ovde da se zakljuciti da vecina bezi. Sve petama u dupe.

Neki vas nema vremena za gubljenje k'o ovaj nas? Vasi su zaposleni svi pa se niko ne bakce pravljenjem jujtjub snimaka. Vi gledate samo svoju avliju.

Znas kako, kad si u nekom sportu bolji 5 ili 11 ili 20+ godina i  izgubis derbi od vestacki vaskrslih klubova (stvarno nemam nameru da vredjam, stanje je realno takvo) bude ti krivo a pogotovo posle prica pre meca, najava moguce predaje zbog visih interesa, tiketa uplacenih na fine iznose, pauze izmedju poluvremena od 25 minuta, nase zombi izdanje u drugom poluvremenu, prica o 2:1(0:1) i slucanog autogola, tvitu urednika Informera o prodaji dva dana pre meca...

E zbog eventalne predaje mogu da budem besan. Zbog poraza nikako. Bili ste bolji drugo poluvreme, zasluzeno dobili, mogli jos neki da date, mogli mi u poslednjem minutu da izjednacimo... cestitao bih vam kao i svaki put da s eniste ciganisali i valjali po  terenu i krili lopte kad trebamo da bacimo aut.

I u kosarci i u vaterpolu imamo slabiju ekipu od vas i ne vidim zasto bih preterano kipeo na poraz. Cestitao sam vam i za jedno i za drugo.

Citat
Slazem se da toga ima i kod nas i kod vas... Sa razlikom da vi namestate vise. Jer je malo sumnjivo da Zvezda namesta, a vi uzimate titule, pa ko je tu lud??? Tole je lopuza neopevana i to zna svako u ovoj zemlji, samo sto se vi ponekad malo pravite ludi jer vam to odgovara i koga onda boli uvo...
Sto se derbija tice, naravno da boli, nemoj te price leba ti... Kada ste terali zeku i kompaniju jedna od najbitnijih stavki zbog kojih ste se bunili je bila sto ko zna od kada niste pobedili u derbiju, ali inace to nije bitno... Pusti to. Znam ljude koji su popizdeli kad ste uzeli proslu titulu, a mi vas dobili kod vas. Titula je super, titula je mnogo bitnija, ali kad izgubis derbije, ta titula ostavlja i malo gorcine, bar ja to tako dozivljavam...

Juve uzimao titule al' je i Djenova namestala i Milan i Fiorentina. To sto je Juve bio kvalitetniji pa dobijao i one otvorene utakmice je druga stvar. I ja znam da je Tole lopuza. Ovo sto nam FS sa zakljucavanjem stadiona radi je seljacizam i nikako nije pomoc Partizanu bas kao ni zakljucavanje svakog vasseg gostovanja. Ja nisam ter'o Zeku. Sedeo sam na istoku i pevo sudijama cigani cigani. I jos jednom boli me djoka za derbi. Menjam dva derbija i titulu u kupu za prvenstvo. Ja sam Avrama gotivio skroz i potpis'o bih ga opet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Alo bre, pa i juve kaznjen za namestanje...  Smile

Zar ne?  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2012, 00:04:46 od 7ki7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
bar ja to tako dozivljavam

Што ће рећи да све време причаш у своје име. Дакле, лупеташ. То си мого на почетку одма да напишеш, да не читам даље.

Citat
samo sto se vi ponekad malo pravite ludi jer vam to odgovara i koga onda boli uvo

Не одговара нама што је Толе председник.

Citat
Sto se derbija tice, naravno da boli, nemoj te price leba ti

Поновићу Клипов коментар... како ти знаш да неког нешто боли? Ја могу да ти потврдим да му пуца курац што је Партизан изгубио дерби, јер је то једна од 30 утакмица у првенству. Мени лично (а и њему) је криво само што је Партизан остао без бодова. Исто сам се осећао после пораза од Звезде као кад смо изгубили од Доњег Срема.

Citat
Kada ste terali zeku i kompaniju jedna od najbitnijih stavki zbog kojih ste se bunili je bila sto ko zna od kada niste pobedili u derbiju

Smiley 1 Smile

Citat
Sa razlikom da vi namestate vise.

Ти мислиш да је рецимо овом тиму било потребно да намешта утакмице?

« Poslednja izmena: 21. Nov 2012, 00:08:04 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64

Zar ne?  Smile

Pa to i kazem. Isto kao sto namestamo mi tako namestate i vi. Problem je sto vi one otvorene ne mozete da dobijete i tu se pravi bodovna razlika.

A izbacio bih i jedne i druge u Trecu beogradsku ako se dokaze da su zatavrane utakmice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Боли нас курац за патлиџан, имате тему па тамо пишите о њему  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Citat
Што ће рећи да све време причаш у своје име. Дакле, лупеташ. То си мого на почетку одма да напишеш, да не читам даље.
Citat

Sto ce reci da si bezobrazan, i nevzspitan. Sto ce reci da nisam sa tobom razgovarao. Sto ce reci da ja tako razmisljam, ali ne samo ja, vec i drugi, ali to nisi procitao jer citas selektivno.
Razmisljanje ti je glupo iz prostog razloga sto si i ti napisao "meni licno", na sta moze tvojim retardiranim izrazavanjem da se kaze kako je to znaci tvoje misljenje, zmaci lupetas...
Te grimase koje pravis su takodje glupe iz prostog razloga sto je to sto sam rekao istina. Kako to znam, tako sto ste vi (grobari) nosili protesno pismo da urucite spomenutom dvojcu u kojem su pisali razlozi za njihov odlazak medju kojima je zamisli jadna od bitnijih stvari bila sto godinama ne znate za pobedu u derbiju. Toga se verovatno ne secas, ili nisi ni znao. Ako se ne secas, onda poradi na zaboravnosti ili selektivnom pamcenju, a ako ne znas, onda izbegavaj da se kreveljis na stvari koje ne znas da ne izpadas glup u drustvu... Ostalo ne mogu da komentarise, jer ne kapiram da li me zajebavas ili stvarno imas neki problem...

Zar ne?  Smile

Pa to i kazem. Isto kao sto namestamo mi tako namestate i vi. Problem je sto vi one otvorene ne mozete da dobijete i tu se pravi bodovna razlika.

A izbacio bih i jedne i druge u Trecu beogradsku ako se dokaze da su zatavrane utakmice.

Nisam te najbolje shvatio. Moja je poenta bila da vi namestate i uzimate titule. Na to si ti odgovorio kako je namestala Djenova, Milan, Fiorentina, a Juve uzimao titulu. U fazonu oni su uzimali titulu iako nisu namestali, pa ja podsecam da su i oni namestali... Mozda se nesto nisam bas skontali...  Smile
Za trecu beogradsku se slazem... A zasluzili su i jedni i drugi sigurno i odavno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Citat
Nisam te najbolje shvatio. Moja je poenta bila da vi namestate i uzimate titule. Na to si ti odgovorio kako je namestala Djenova, Milan, Fiorentina, a Juve uzimao titulu. U fazonu oni su uzimali titulu iako nisu namestali, pa ja podsecam da su i oni namestali... Mozda se nesto nisam bas skontali... 
Za trecu beogradsku se slazem... A zasluzili su i jedni i drugi sigurno i odavno...

Nesporazum. Poenta je bila da namestaju i jedni i drugi i svi ostali treci. Ko dobije vise otvorenih sampion je. Tamo je to Juve bio, ovde smo to mi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Aha... Ma to si u pravu... Mada je kod nas vrlo diskutabilno koliko uopste ima otvorenih... Ja kad Zvezda ili vi izgubi, ja vec gledam kog igraca ce da dovedu iz tog kluba, ili ko im sledece godine daje 3 boda bez borbe itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Najjaci su ovi sto ih boli kurac za Zvezdu, a imaju vise postova na Zvezdinoj temi od Partizanove. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Apple iPhone 6S
Овде је некад било интелигентних коментара.

Pa kad nemam komp Smile

Evo Djoro, ja cu umesto tebe.

Dupla kruna OLE!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.16 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.