Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 472345 puta)
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC ...
 Smile Smile

IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Ali oni idalje ne kapiraju da sa takvim klipovima i komentarima samo ispadaju retardirani. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Koliko njih samo boli kada ih ovako karamo da danima posle kace neke nebuloze i idiotluke ispadajuci jos vise smesni i pateticni  Smile

E Grobari, vi ste ludji od njih. Kacite nebuloze i idiotuluke i ispadate smesni i pateticni dok nas karaju ovako. Vec pet godina ste smesni i pateticni dok nas karaju. Evo posle tri kola nekog pobedili a mi posle tri meseca nismo pobedili a vi Grobari ispadate smesni dok oni karaju.

Lepo se vratite ovamo i pisite koga ce da dovedemo na zimu a njih pustite da visoko lete.

Znam da boli, ali zaista ispadate jadni... Svih ovih pet godina i derbija koje ste dobijali u nizu meni, a koliko sam video ni drugima nije bilo zanimljivo da vam kace gluposti na temi, ali je nekima to izgleda lek za dusu napacenu... Ako, ja razumem te muke, ali preterujete... I apsolutno se slazem gde god da je to tvoje "vratite se ovamo", samo putujte i milina...  Smile

Prvo, ne boli. Derbi me zanima tek malo vise od utakmice Partizan - Javor. Ako treba da u narednih 150 godina izgubimo 300 derbija, vi osvojite titulu u kupu a mi uznemo prvenstvo odmah prihvatam i potpisujem.

Drugo, to nisu gluposti. Bar vecina snimaka to nije. Ne kazem da vi ne mozete da napravite ovako nesto od nasih utakmica i nasih penala i golova iz ofsajda ali to svakako nisu gluposti vec ozbiljne stvari koje vi ne zelite da vidite. Kad vec znas da su gluposti verovatno si ih pogledao pa mozes da mi kazes sta u snimku "drz'te lopova" nije onako kako je predstavljeno? U svakoj situaciji je ostecen Zvezdin protivnik a i pored toga vama je Tole sa sudijskom organizacijom najveci krivac za rezultate u poslednjih 5 godina. E to su nebuloze. Ovo na snimku su cinjenice od kojih navijaci Zvezde beze krijuci se iza nesposobno-grobarskog fudbalskog saveza koji unistava FKCZ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Prvo, ne boli. Derbi me zanima tek malo vise od utakmice Partizan - Javor. Ako treba da u narednih 150 godina izgubimo 300 derbija, vi osvojite titulu u kupu a mi uznemo prvenstvo odmah prihvatam i potpisujem.

Drugo, to nisu gluposti. Bar vecina snimaka to nije. Ne kazem da vi ne mozete da napravite ovako nesto od nasih utakmica i nasih penala i golova iz ofsajda ali to svakako nisu gluposti vec ozbiljne stvari koje vi ne zelite da vidite. Kad vec znas da su gluposti verovatno si ih pogledao pa mozes da mi kazes sta u snimku "drz'te lopova" nije onako kako je predstavljeno? U svakoj situaciji je ostecen Zvezdin protivnik a i pored toga vama je Tole sa sudijskom organizacijom najveci krivac za rezultate u poslednjih 5 godina. E to su nebuloze. Ovo na snimku su cinjenice od kojih navijaci Zvezde beze krijuci se iza nesposobno-grobarskog fudbalskog saveza koji unistava FKCZ.

Немој брате то за дербије. Немој. Лажеш себе.

Не бежимо ми ни од чега, одгледао сам снимак и све на њему је тачно. Али, је л' ти стварно мислиш да неки наш, да има толико комплекса и времена за губљење као овај ваш, не би могао да састави исти, ако не и гори снимак ваших ситуација? Сва је разлика што ми добијамо целе ове године дербије и пуца нам, а ви и поред тога што узимате титулe једете се што вас добијамо, па на неки начин морате то да празните.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Сва је разлика што ми добијамо целе ове године дербије и пуца нам, а ви и поред тога што узимате титулe једете се што вас добијамо, па на неки начин морате то да празните.

Au jebote  Smile Smile  pre ove godine se nista nije igralo i nije bila situacija malko drugacija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ali oni idalje ne kapiraju da sa takvim klipovima i komentarima samo ispadaju retardirani. Smile
A vasa cela tribina ne ispada retardina sa "Tole lopove"... i pri tome bas u tom trenutku dajete gol iz ogromnog ofsajda.  Smile
Ne biste mogli da sastavite takav snimak, jer... mi damo 3 gola tamo nekom N. Pazaru, Smederevu ili kome vec + poniste na po dva gola na svakoj utakmici ili sudija dize ofsajd zastaviciu situacijama 1 na 1...
...dok sve sudije koje ostete zvezde moraju na vesala.
Сва је разлика што ми добијамо целе ове године дербије и пуца нам, а ви и поред тога што узимате титулe једете се што вас добијамо, па на неки начин морате то да празните.

Au jebote  Smile Smile  pre ove godine se nista nije igralo i nije bila situacija malko drugacija?
Pre ove godine ni vaterpolo se nije gledao, ni kosarka se nije pratila... ali sta ces... takav ti je zivot.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0

Au jebote  Smile Smile  pre ove godine se nista nije igralo i nije bila situacija malko drugacija?

Ја себе нисам видео тих година како качим после пораза у дербију на вашој теми снимке о вашим спорним ситуацијама. Обично сам само честитао на победи.

Pre ove godine ni vaterpolo se nije gledao, ni kosarka se nije pratila... ali sta ces... takav ti je zivot.

Теби одговарати као етиопљанима поклонити есцајг.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
Koliko njih samo boli kada ih ovako karamo da danima posle kace neke nebuloze i idiotluke ispadajuci jos vise smesni i pateticni  Smile

E Grobari, vi ste ludji od njih. Kacite nebuloze i idiotuluke i ispadate smesni i pateticni dok nas karaju ovako. Vec pet godina ste smesni i pateticni dok nas karaju. Evo posle tri kola nekog pobedili a mi posle tri meseca nismo pobedili a vi Grobari ispadate smesni dok oni karaju.

Lepo se vratite ovamo i pisite koga ce da dovedemo na zimu a njih pustite da visoko lete.

Znam da boli, ali zaista ispadate jadni... Svih ovih pet godina i derbija koje ste dobijali u nizu meni, a koliko sam video ni drugima nije bilo zanimljivo da vam kace gluposti na temi, ali je nekima to izgleda lek za dusu napacenu... Ako, ja razumem te muke, ali preterujete... I apsolutno se slazem gde god da je to tvoje "vratite se ovamo", samo putujte i milina...  Smile

Slazem se da toga ima i kod nas i kod vas... Sa razlikom da vi namestate vise. Jer je malo sumnjivo da Zvezda namesta, a vi uzimate titule, pa ko je tu lud??? Tole je lopuza neopevana i to zna svako u ovoj zemlji, samo sto se vi ponekad malo pravite ludi jer vam to odgovara i koga onda boli uvo...
Sto se derbija tice, naravno da boli, nemoj te price leba ti... Kada ste terali zeku i kompaniju jedna od najbitnijih stavki zbog kojih ste se bunili je bila sto ko zna od kada niste pobedili u derbiju, ali inace to nije bitno... Pusti to. Znam ljude koji su popizdeli kad ste uzeli proslu titulu, a mi vas dobili kod vas. Titula je super, titula je mnogo bitnija, ali kad izgubis derbije, ta titula ostavlja i malo gorcine, bar ja to tako dozivljavam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 4
A vasa cela tribina ne ispada retardina sa "Tole lopove"... i pri tome bas u tom trenutku dajete gol iz ogromnog ofsajda.  Smile
Ne biste mogli da sastavite takav snimak, jer... mi damo 3 gola tamo nekom N. Pazaru, Smederevu ili kome vec + poniste na po dva gola na svakoj utakmici ili sudija dize ofsajd zastaviciu situacijama 1 na 1...
...dok sve sudije koje ostete zvezde moraju na vesala.

Prvo ne lazi, kosarka se pratila u domacem prvenstvu, dok nas jadran koliko ja znam ni sada ne zanima preterano, mada on sada odlucuje o svemu pa je logicno pokloniti mu nesto paznje. Na vaterpolo se islo, ne kao sada, ali se islo. Ako je tebi cudno sto vise ljudi ide kada realno kidamo, to je tvoj problem...
Za to koliko mi sta pratimo je smesno pricati, jer da nemate dve frakcije ne bi ni znali da postoje sportovi osim fudbala i kosarke, a koliko vas dolazi na fudbal, nas je vise od toga bilo na zenskoj odbojci. Prozivke kako mi ne idemo na basket su inteligentne kao da mi vas zajebavamo kako niste isli na fudbal dok su zeka i bjeka mracili klubom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Znam ljude koji su popizdeli kad ste uzeli proslu titulu, a mi vas dobili kod vas. Titula je super, titula je mnogo bitnija, ali kad izgubis derbije, ta titula ostavlja i malo gorcine, bar ja to tako dozivljavam...

Ja sam recimo takav, gorka mi je titula ako me je neko redovno pobedjivao.  Mada proslogodisnja nije ni blizu takvih. Mi vas dobili 2:0 kod vas, vi nas 1:0.   A iskreno ni ne secam se nase titule a da ste nas oba puta pobedili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 814
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.