Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 772 773 775 776 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 993436 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Apple iPhone 6S
Putuj igumane i ne brini za manastir! Daleko ti lepa kuca! Da je srece da nikada nisi ni dolazio! I povedi sa sobom i Vesica, Murinja i ostale spasioce i da je srece da nas nikada niste ni spasavali! Jedino po cemu ces biti pamcen je nadrealno velika kolicina demagogije od koje mi se uvek povracalo i koja je trebalo da podupre sva prazna obecanja koja si davao, a na koja su se naivni ljudi primali. Cudi me samo kako nisi ostao dosledan do kraja sa demagogijom, pa zacinio ovo srceparajuce pismo sa jednim Kosovo je Srbija.

I ako sada stvarno drzava kao juri lopove, lepo ne samo, mi sada idemo, nego lepo prijatelju da viidmo koliki je ceh, pa da se to lepo plati. Da vidimo odakle dug koji je dupliran a srao si godinama kako ne mozes da radis jer moras da vracas dugove. Pa lepo po jedno 40-ak godina sa drugarom Vesicem, pa da vidis kako ce naslednik tvoj da broji kolicinu spajalica koje je potorsio.

I ne bih da likujem, ali kada sam ja pricao sta nas ceka kada je Vesic dosao, ovde su me mnogi ubedjivali kako je on sposoban, kako ce da donese pare i slicno tome. E pa nije da sam srecan sto sam u pravu, ali sigurno je da jesam bio u pravu. Isto kao sto sam bio u pravu i za Ruse, za koje sam takodje rekao da se 'leba necemo od njih najesti, a ovde su hteli da me lincuju zbog toga. I kao sto sam rekao i stojim iza toga da nas kranji domet sa njia (Rusima) i to ako se napravi neka 100 puta ozbiljnija prica od ove sada, je da budemo neki Zenit B, koji ce da pravi igrace za Zenit. E sad pitanje je isplati li se kretati na put, cija nam krajnaj destinacija ne oddgovara, a ja svakako kao neko ko je je gledao kako Zvezda gazi Real, ne mogu da se pomirim sa time da mi ideal bude da navijam za klub koji je B tim bilo kome, bio on Zenit ili Mancester junajted.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2012, 12:57:32 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Apple iPhone 6S
Mudrinski: Sramota nas je, ali nismo manekeni i to ćemo dokazati!
Šta, obućiće crno-teget odevnu kombinaciju, kad budu splavarili?! Jeb'o vas sve Lukic u dupe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Pu jebem te nepismenog, batali twiter...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Znaci apsolutno svi ovde su pricali kako Zvezda treba da podmladi tim i kako treba da se radi na Barsinom sistemu kako bi se za par godina napravio super tim i kako ste spremni da cekate par godina bez titule i sta ste sve jos pricali. Ja sam jedini pricao da je to nemoguce uraditi sa Zvezdom.

Lukic je uradio bas to tj. pokusao je da uradi to. U ekipi od 30 igraca mi imamo mozda pet preko 25 godina. Prosek starosti je mozda 22 godine, a to je ekstremno mlada ekipa. Licno je on doveo Prosineckog, trenera kome bi neki odavde olizali cmar i umesto da se zahvalite Lukicu sto je toliko dugo drzao Robija vi njega krivite da ga je oterao. Smile Nije Robija oterao neko nego je on otisao zato sto nema para, a para nema zato sto Zvezda ne zaradjuje na takmicarskom delu. A iz takmicenja se ne zaradjuje zato sto nam igra podmladjena ekipa puna klinaca koji su skloni greskama itd.

Slazem se barem sa vama u ovoj recenici i ako iz drugih razloga: "Lukicu debilcino, nisi ti za Zvezdu nego za Sopot".
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Да резимирамо твој пост.
Лукић је је покушао да уради оно што сви ми хоћемо, да подмлади тим и да ради на Барсином систему како би се за пар година створио тим. А то је урадио тако што у екипи од 30 играча има можда 5 старијих од 25 година, и довео је Просинечког коме би неки од нас овде олизали чмар.

Мој је закључак да ти немаш благе везе шта значи то 'подмладити тим и радити по Барсином систему да би се створио тим и резултати.'

Лукић је постао још један у низу председника коме су криминалци и хохштаплери вршљали по клубу. Тотално исти принцип.
Али остаће упамћен по томе да је за његовог мандата Звезда подсетила на ону стару, да не кажем праву, Звезду али заслугом другог човека.

Поведи остали шљам са собом Лукара, ако оћеш да помогнеш свом клубу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Evo,ja prvi da kazem da nisam bio protiv Lukica i da nemam apsolutno nista ruzno da kazem za njega. Lose je to sto je bio okruzen ljudima al kapiram da to nije mogao da izbegne i da to nece izbeci ni jedan sledeci predsednik. Uvek se krimosi ko muve na govna skupljaju tamo gde mogu da peru pare i to se radi svuda, i u Celziju i Man. Sitiju i Realu,pa normalno da ce i ovde. Tuga je ta.sto svi gore navedeni klubovi zive u 1000 puta boljim zemljama sa 188989 puta boljim standardom i sto bilo koji gore navedeni klub samo od prodaje dresova zaradi vise nego Zvezda za 4 sezone ukupnog poslovanja.

Jebiga,voleo bih da nas kupi taj Gazprom,pa po cenu da nam neki ruja kroji sudbinu i saljemo fudbalere dzabaka u Zenit ili Salke,al barem da budemo stabilni...

E da,najbitnije zaboravih: Mars Vesicu u tri picke lepe materine,uzeo si para i para,napravio gomiletinu sranja,uzivaj u svemu sto si ruzno napravio za moj klub i ne vracaj se nikad vise u usta ti se serem! M'rs!
« Poslednja izmena: 13. Nov 2012, 14:29:10 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Apple iPhone 6S
http://sportal.rs/news.php?news=86558 Eto, a vi se bezveze nervirate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia 300
Pa od Prtizana ništa gori i nismo ! Ne bi me iznenadilo da ih pobedimo !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Мој је закључак да ти немаш благе везе шта значи то 'подмладити тим и радити по Барсином систему да би се створио тим и резултати.'
Ja znam da je to nemoguce u Zvezdi, a ti, kao i Lukic, mislite da je to moguce. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Не знаш шта је то, ал знаш да је немогуће. Тамбс ап.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2012, 15:04:07 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 772 773 775 776 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.