Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 503 504 506 507 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 998571 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ma mogu da ti ga duvaju svi Robi  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson xperia m2
Dejo majstore  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 
Dragan Džajić: Nek pozovu i pomoći ću!

FUDBAL, 06:00, 23.08.2012

Moja ljubav i odanost prema Crvenoj zvezdi je poznata. Uvek sam bio uz Zvezdu i uvek ću biti

Vreme je!
Najveća legenda srpskog fudbala i legendarni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić u razgovoru za Kurir kaže da je spreman da pomogne voljenom klubu, ali da je sad najvažnije da svi zvezdaši ostanu jedinstveni i pomognu klubu da pobedi Bordo. Tvorac zlatne generacije koja je osvojila Kup šampiona i Prvenstvo sveta 1991. godine veruje da dolaze bolji dani za crveno-bele.

Žao mi je Zvezde

- Žao mi je zbog svega što se dešava u Crvenoj zvezdi. Pratim šta se piše, video sam kako je otišao Prosinečki, da je novi trener Janković, da ima mnogo turbulencija. Onima kojima je Crvena zvezda na srcu ne može biti svejedno - počeo je razgovor za Kurir Dragan Džajić, a potom nastavio:

- Uvek sam bio oprezan i odmeren u izjavama, pa će tako biti i sada. Ne bih da poremetim atmosferu pred današnju važnu utakmicu sa Bordoom. Danas je velika utakmica, danas svi treba da budemo Crvena zvezda! Cilj i interes svakog zvezdaša je da se pobede Francuzi. Crvena zvezda je večna, ona je iznad svakog pojedinca. Mnogo bi nam značilo da pobedimo, pa da za sedam dana eliminišemo Francuze i napravimo podvig. Plasman u Ligu Evrope dobro bi došao Crvenoj zvezdi.

Javnost i navijači traže da se legenda vrati u klub, da Dragan Džajić ponovo postane predsednik Crvene zvezde.

- Moja ljubav i odanost prema Crvenoj zvezdi je poznata. Neću da padam u euforiju, ali kod mene je sve jasno. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, uvek sam spreman da pomognem. Samo bi neko trebalo i da me pozove. Uvek sam bio uz Zvezdu i uvek ću biti - rekao je Džajić.

Kraj procesa

Sudski proces protiv Dragana Džajića trebalo bi da se završi 14. septembra, kada je zakazano poslednje ročište. Do kraja meseca ili najkasnije u oktobru biće doneta oslobađajuća presuda. Nemanja Vidić, Perica Ognjenović, Goran Drulić, Zoran Njeguš i Ivan Dudić dali su iskaze u kojima ne optužuju Dragana Džajića, već ističu da im je Džaja pomogao u karijeri.

- Osam godina golgote je iza mene, samo ja znam kako mi je bilo, koliko je propatila moja porodica. Ni danas ne znam zašto sam stavljen na stub srama. Zašto su me čerečili i uništavali? Kome sam to stao na žulj? Ali i to će se vrlo brzo saznati - poručio je Dragan Džajić.

Narod je uz mene

Dragan Džajić se odmara u Crnoj Gori u društvu porodice.

- Do sada sam dobio sve moralne pobede! Kad odem na pijacu ili u prodavnicu, kad se prošetam gradom, narod me zaustavlja, bodri i podržava. To je moj trijumf, moja najveća satisfakcija. Narod niko ne može prevariti. Tako je u Beogradu, svuda u Srbiji, a i ovde u Crnoj Gori - prenosi utiske Džajić.
Mnogo toga nije isto

Crvena zvezda se mnogo promenila od odlaska Dragana Džajića s Marakane u jesen 2004. godine.

- Osam godina nisam u klubu. Ne znam kako sada stvari funkcionišu na Marakani. Mnogo toga nije isto kao kad sam dolazio - istakao je Džaja.

http://www.kurir-info.rs/dragan-dzajic-nek-pozovu-i-pomoci-cu-clanak-376946
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dejan Savićević kaže da je razočaran zbog načina na koji je njegov bivši saigrač Robert Prosinečki napustio klupu crveno-belih. On poručuje da je Robi radio pošteno u Ljutice Bogdana, ali da kao finansijski nezavistan čovek nije želeo da trpi pritiske oko sastavljanja tima.
- Vratio je Robi Zvezdi neki šarm, dovukao i veliki broj navijača na tribine. Znam kakav je lik i kakav karakter. Budite sigurni da on nije falširao u Zvezdi i da je radio maksimalno pošteno. Robert Prosinečki nije pilićar pa da mu neko sastavlja tim ili gura igrače. Nije došao u Zvezdu da pilićari, jer je on zaradio dovoljno para u svojoj bogatoj karijeri - rekao je u izjavi za portal Mocart sport Dejan Savićević.

Ma Dejo nema pojma.....Prosinecki je sam sastavljao tim i dovodio igrace, postorojavao je menadzere i Lukic & company nije imala nikakav uticaj!  Smile

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Izvinjavam se ako je bilo.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

5003_blicstrip.jpg
(228.84 KB, 780x232)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
delije opet ne mogu u pazar?! Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
delije opet ne mogu u pazar?! Smile

Ti sad mislis o pazaru..blago tebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Вечерас свим срцем уз Звезду па шта буде  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mrzi me sad da gledam jel bilo, umire mi komp
Delije na Fokus radiju povodom utakmice protiv Bordoa
http://www.youtube.com/watch?v=151aJIpThjw&feature=em-uploademail
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 503 504 506 507 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.713 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.