Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 993520 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Jel moze da neko izracuna statisticku mogucnost da se ovim zrebom ponavljaju neke mogucnosti nekoliko godina za redom, poput Vojvodine, poput toga da se jesenji derbi igra vec godinama za redom na Marakani, itd?

ne znam ovo za prvo i poslednje kolo, ali za derbi sam gotovo siguran da zavisi od toga ko je proslogodisnji prvak..
i logicno je da nam je tek sad zapalo za oko, kad su uzeli ovoliko titula za redom, pa je svake godine isto  Smile

Izgleda da to zrebanje izgleda malo drugacije nego sto sam ja mislio, koriste se neke tablice, biraju se brojevi, Partizan godinama za redom bira isti broj(kao prvaci imaju jedini pravo da izaberu), pa nama padne automatski neki drugi broj(zbog domacinstava u bgu), i onda se sad to nesto povezuje...

Nego vise to nije bitno, prolazi vreme, a siguran sam da niko nema pojma kako ce da nam izgleda tim za sledecu sezonu, a nije ta evropa bas toliko daleko, brzo prodje vreme. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia E72
Што не пренесеш цео пост? Лепо објашњено све.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1115.1
mob
HTC ...

U medjuvremenu, Tosic ce ocigledno da ide, i vec je jasno da smo ispusili i za titulu, a 90 posto i za evropu(jer i pored srece, nama je sastav bas los). Robi koji jedini tamo zna sta radi, iako je pocetnik i dosta toga ne zna, ce da najebe, nimalo kriv, a oni ce da nadju sebi alibi, a Partizan ce da izjednaci broj titula.

Pa pazi po meni jedan od glavnih krivaca je Robi. Mislim, nemoj da me pogresno shvatis, ali on je taj kome se mere rezultati. Iako sam ja jedan od ideopoklonika njegovog rada u Zvezdi, jer je on pravo osvezenje u vidu trenera u ne znam koliko godina, on je taj koji kroji tim, uigrava i razigrava.

Sto se tice Tosketa, jbg ja se nadam da je patka, jer stvarno je bio jedan od najboljih u prosloj sezoni, mozda cak i najbolji. (sace Empty da me iznapusava  Smile )
Bas bi bilo trulo da ode, jer em sto nemamo zamenu, em i ko god da dodje tesko ce da se uigra stoperski par...

Edit:
Editovacu sam sebe jer je ovaj idiot potpisao za jebeni gencerebrigigigigllliiidaid kako se vec zove?!?   Smile Smile Smile Smile Smile

I da po cemu mislis da smo ispusili za titulu? Mislis da ce komsije ponovo da nameste sve sto mogu ili mislis da imamo slabu ekipu koja ne moze da se bori za prvo mesto???  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2012, 09:14:36 od solimpn »
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Citat
1) prvo se pita da li postoje neke zelje, ali opravdane zelje, da jedna ekipa u prva 2 kola bude gost ili domacin (u ovom slucaju radnicki nis je trazio da dobije na startu 2 gostovanja da se cair jos malo dogradi, ok i to je razumno, izlazi se u susret klubovima, toga je bilo ranije )
2) ako se niko ne izjasnjava po pitanju zelja, onda prvak ima pravo da bira broj, a jsdp je valjda poucen dobrim iskustvom citaj stelovanje i ko zna sta sve ne, opet izabrao da uzme broj 3 ( po 3 puta u zadnje 4 sezone)
a broj 3 znaci ovo :

u prva 6 kola igraju 4 puta kuci, i to kolo broj 5 i kolo broj 6 povezano
derbi utakmica se automatski igra u 13 kolo, i to na strani , jer mi automatski dobijamo broj 11 , kao suprotnost broju 3, da se nasa domacinstva ne poklapaju , to je takodje u redu, jer svi znamo kakvo bi sranje bilo da se sva druge nedelje igraju utakmice sa njima i nama u istom gradu,

i na taj nacin mi dobijamo broj 11 koji pak znaci 4 gostovanja u prva 6 kola, i to kolo brojj 5 i kolo broj 6 (kao kula i borac prethodne sezone) smo je bilo vezano, tad smo dobili obe utakmice

Citat
U prevodu, ljudi su pre tri godine napravili raspored koji odgovara Partizanu a nama maximalno otezali, i onda posto se to lepo pokazalo taj raspored se prepisuje iz sezone u sezone/ E to je princip koji se koristi prilikom odredjivanja zreba a to sto vi objasnjavate je samo maska.

I naravno da raspored ima bitnu ulogu, jer u avgustu kad su bitne utakmice za Evropu oni iz Beograda maltene ne izlaze i po pravilu igraju sa laksima, docekuju Borce, Pazarce, Hajduk.... dok mi gostujemo po Krusevcu, Ivanjici, Smederevu....

у принципу ништа није нелегално, само што су легализовали штеловање...  Smile

и ево како се то ради у Италији
Citat
Заинтригирала ме ова наша смејурија од жреба па реших да се распитам како то раде Италијани, с обзиром да имају више градских дербија(прошле године два).

Као прво, жреб се преноси директно на телевизији сваке године. Постоји више услова који морају бити испуњени а суштина је да нико нема повлашћен статус нити право да било шта бира па тако ни актуелни шампион.

Што се тиче градских дербија Милан-Интер и Лацио-Рома, правило је да екипа која је претходне сезоне прву утакмицу играла код куће наредне сезоне мора у гостима и обрнуто. Тако је рецимо Милан, иако актуелни шампион, прву утакмицу сезоне играо у гостима.

Такође постоји правило да две екипе које су се састале у одређеном колу прошле сезоне не могу играти у истом колу и следеће сезоне. Има и правило по којем се гледа и две сезоне уназад а то је да у првом и последњем колу не могу играти исте екипе које су у тим колима играле у једној од две претходне сезоне.

Има још пар правила али да не дужим, ако неког интересује нек ми се обрати на пп. Јасно је да је ово смешно и не знам докле ћемо ми да ћутимо и пуштамо их да раде шта хоће.
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
jebote pa vi ste ozbiljni. Gledao sam sinoć temu i video da se piše o ovome, ali sam mislio da je pitanje neka interna zajebancija koja je počela kad ja nisam gledao. Bože spasi nas.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
чекај а зашто не би били озбиљни?

јел мислиш да је нормалан жријеб гдје ти бираш себи распоред и аутоматски одређујеш свом противнику?
« Poslednja izmena: 21. Jun 2012, 09:38:18 od nebitno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
mislim da treba da razmišljate kako da imate bod više od svih na tabeli na kraju godine. Ovakva vrsta dirigovanog žreba je bila i u sfrj, mislim da jedina sezona-dve kad nije bilo ovako ona pre 5-6 godina kad je bio onaj glupi trokružni sistem. Prosto je neverovatno da je svake godine sve ranije i ranije već nešto nije u redu.
Ali dobro, jel uložio neko iz FK Crvena zvezda prigovor Zajednici prvoligaša? Valjda može da se nađe zajednički jezik sa Branimirom Babarogićem? Ako se nisu žalili, verovatno im ne smeta?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Пусти ти бод предости, СФРЈ, нашу жалбу и остало... (иначе са Бабарогићем одавно немају заједнички језик колико сам сконтао)

Ја сам теби поставио једноставно питање.

Добацио си како ето не вјерујеш да смо ми озбиљни, па поново да упитам

Јел ти мислиш да је нормалан жријеб гдје ти бираш себи распоред и аутоматски одређујеш свом противнику?

Ако мислиш да је то сасвим нормално, ок. Ако не мислиш чему онда чуђење, нашем чуђењу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
to je komplikovano pitanje jebiga. Žrebovi za raspored u ligama su uvek dirigovani prema klubovima od kojih se najviše očekuje, a mnogo je teže napraviti raspored u našoj ligi nego recimo u ligama četvorke. Odgovor na tvoje pitanje je: ne, ne mislim da je normalno da Partizan bira svoje mesto u rasporedu za žreb, mislim da niko pod bilo kojim uslovima ne bi trebalo da bira to, doduše ne zbog nekog nameštanja lakšeg rasporeda, već zato što to nema poente. Takođe, mislim da se zaboravlja da ostale ekipe menjaju mesta na tabeli, i da ovo faktički ima uticaj samo na ekipe koje su zadržale ista mesta na tabeli kao i prošle godine. Faktički, Partizan, Zvezda i nepostojeći klub iz malog grada u severnoj Srbiji. Ovo je veliki propust prilikom žrebanja i neko je trebalo da razmišlja o tome da će ove ekipe imati datumski slične međusobne susrete kao prošle godine.
Mislim da je ovo glupo i diletanski napravljeno, kao mnogo šta u ovoj državi, ali da nije maliciozno prema Crvenoj zvezdi. To je moje mišljenje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Pa otprilke to je to.

Samo dodatak na zadnju rečenicu. Možda je bila samo glupost, kada se napravilo. Ali održavanje te očigledne gluposti 3 godine, koja eto slučajno odgovara vama a ne odgovara nama, ne mogu da pripišem isključivo gluposti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.226 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.