Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 993345 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
onda verovatno misliš da bi bilo ok menjati sad to žrebanje zato što to ne odgovara 2 godine u nizu Crvenoj zvezdi?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
U jbt...koliko grobara na Zvezdinoj temi  Smile Smile

Nije,na pr. ovo:

ali ovo jeste,priznajem:

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0

U medjuvremenu, Tosic ce ocigledno da ide, i vec je jasno da smo ispusili i za titulu, a 90 posto i za evropu(jer i pored srece, nama je sastav bas los). Robi koji jedini tamo zna sta radi, iako je pocetnik i dosta toga ne zna, ce da najebe, nimalo kriv, a oni ce da nadju sebi alibi, a Partizan ce da izjednaci broj titula.

Pa pazi po meni jedan od glavnih krivaca je Robi. Mislim, nemoj da me pogresno shvatis, ali on je taj kome se mere rezultati. Iako sam ja jedan od ideopoklonika njegovog rada u Zvezdi, jer je on pravo osvezenje u vidu trenera u ne znam koliko godina, on je taj koji kroji tim, uigrava i razigrava.

Sto se tice Tosketa, jbg ja se nadam da je patka, jer stvarno je bio jedan od najboljih u prosloj sezoni, mozda cak i najbolji. (sace Empty da me iznapusava  Smile )
Bas bi bilo trulo da ode, jer em sto nemamo zamenu, em i ko god da dodje tesko ce da se uigra stoperski par...

Edit:
Editovacu sam sebe jer je ovaj idiot potpisao za jebeni gencerebrigigigigllliiidaid kako se vec zove?!?   Smile Smile Smile Smile Smile

I da po cemu mislis da smo ispusili za titulu? Mislis da ce komsije ponovo da nameste sve sto mogu ili mislis da imamo slabu ekipu koja ne moze da se bori za prvo mesto???  Smile

Ako je neko bio kriticar Robija, ja sam. Ali ako ce od nekoga sada ima podrsku, ima od mene.

Coveka ocigledno jebu vec duze vreme. Ja sam vama vise puta pisao, izbaci se Robi u prvi plan, i onda se prebaci sva krivica na njega za njihove nesposobnosti. Jer je on toboze odgovoran za selekciju ekipe.

Mislite da je Prosinecki zeleo da ode Borha, koji mu je igrao svaku utakmicu? Naravno da nije, cak je to i pominjao odmah po zavrsetku sezone. Borha je prakticno oteran i uvaljen bivsem klubu za razliku koja mu se dugovala.

Sad su prodali Tosica, i to za 600 hiljada evra, plus sto mu verovatno nece isplatiti ono sto mu duguju(sto je verovatno velika cifra i jedan od razloga prodaje).

I odma je krenula prica kriv je Tosic, Stojic, turci, iluminati, masoni i ko sve vec.

U sustini Zvezda funkcionise po principu, necemo ti isplatiti ono sto ti dugujemo, vec cemo te dati nekom drugom klubu za razliku u dugovanju.
I sa PEtkovicem je raskinut ugovor, tako sto su mu obecali da ce mu za godinu dana isplatiti ono sto mu duguju do sada, a on je oprostio buducu zaradu. Kad mu za godinu dana ne isplate te pare, pa nas bude tuzio, bice jos jedan zli bivsi igrac.

Evo sad da otvorite RSB, videcete da admini spinuju tamo i ubedjuju ljude kako je ovo zapravo dobar potez. Ista ona prica, munta ih Vesic preko ljudi iz kluba sa kojima oni razgovaraju, a onda oni muntaju gomilu ljudi.

Jos je kao fora, Tosic otisao iz kluba, jer je taj Gencerkurac ponudi 550 hiljada ugovor, a Zvezda 400 hiljada po sezoni. Nesto bas ne verujem da bi za 150 hiljada po sezoni vise on bezao u Tursku.

Najgore od svega je sto ljudi gledaju kako nas jebu a niko nista da kaze, sto je svojevremeno spocitavano Adzicu, ali su iskusno odigrali Adzica oterali, a sada nema ko da bude kriv, jer je po automatizmu kriv Robi koji selektira ekipu. A rade isto sto je Adzic radio!

Zapravo sad ce da se posadi seme krivice u Robiju, pa ce ga za 6 meseci pustiti niz vodu, kad ne uspe da ne uradi ono sto je nemoguce. 

Da, Partizan ima mnogo bolji tim, i mnogo bolje fudbalere, koji uz to imaju kontinuitet igranja zajedno, i sasvim je realno da osvoje titulu. Zapravo sve drugo bi bilo slucajnost. 
Ko dosada nije ukapirao da u ovoj nikada regularnijoj ligi Zvezdi treba bar 2 puta bolji tim da bi bila prvak, je stvarno neozbiljan. A Zvezda u ovom trenutku ima losije igrace!

Krajnje je vreme da se oteraju grobari iz kluba!
« Poslednja izmena: 21. Jun 2012, 11:05:40 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Jaksa za SD  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Мени није јасно где ти видиш кривицу управе у одласку Тошића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Ako ti nije jasno, da ti kazem iskreno, dzaba mi da pricam.

I nije toliko problem sto je otisao Tosic, rekao sam ja Gorancu pre neki dan da mi nije posebno strasno ako bi prodali Tosica, ali postoje 2 problema, sto je Tosic otisao za smesne pare u odnosu na njegovu realnu vrednost 1,5-2m, i sto se nastavlja UZASNA transfer politika, i sto je ovo prelazni rok u rangu onog od proslog leta.

A ako se dobro secam Empty, ti si proslog leta slicnu pricu furao, ja sam govorio kako mora da se dovede igrac za levo krilo, ti si bio u fazonu, ok je ovo sto imamo. Kako se zavrsila prosla jesenja polusezona, svi se secamo.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2012, 11:20:00 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Jaksa,opet mislim da su ovo samo realne mogucnosti ovih ljudi i kluba u ovim trenucima.Pogledajte samo kolike su nam mogucnosti da dovedemo nekog fudbalera,nama je klub sjeban nacisto,samo niko to ne zeli da prizna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Да баш је лево крило било проблем због ког смо били лоши целу полусезону.

И и даље ми није јасна кривица управе. Човек прихватио туђу понуду и збрисо. Или нешто машим?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 13.0
Jaksa,opet mislim da su ovo samo realne mogucnosti ovih ljudi i kluba u ovim trenucima.Pogledajte samo kolike su nam mogucnosti da dovedemo nekog fudbalera,nama je klub sjeban nacisto,samo niko to ne zeli da prizna.

Pa jesu realne mogucnosti, zato sto su gomila nesposobnjakovica. Oni bre ni kao fudbaleri nisu bili uspesni. Jedini koji je od cele te ekipe koja je dosla na celo kluba onomad vredeo nesto kao igrac je bio Lukic, a i njega je sjebala povreda.
Vec sam vam rekao, dovoljno je da pitate malo ozbiljnije ljude koji zive u okruzenju marakane da vidite sta ce da vam kazu za njih, a kamoli one koji su stvarno upuceni.

Oni su upropastili klub, isto koliko i ovi pre njih. Mozda samo sporije ali isti je to kurac, i isti los rad, samo imaju mnogo veci priliv novca od sponzora, koje su im namestili politicari.

Да баш је лево крило било проблем због ког смо били лоши целу полусезону.

И и даље ми није јасна кривица управе. Човек прихватио туђу понуду и збрисо. Или нешто машим?

Pa bas jeste. Bas nedostatak kvalitetnih igraca i kvalitetne konkurencije na svim pozicijama je razlog zasto smo se raspali. Isto sam govorio i da mora da se dovede ofanzivni vezni, i pokazalo se da Dimitrijevic i Evandro ne mogu da igraju u istom timu.
A ja cu opet ko milion puta unazad da ispadnem u pravu. Ko sto sam rekao za proslu polusezonu da imamo konacno dobar tim. I sto smo doveli 90 posto igraca koje sam rekao pred prosli prelazni rok da treba da dovedemo.

A meni stvarno nije poenta da ispadnem u pravu, nego da Zvezda uradi nesto. Sa ovim nesposobnim ljudima nece da uradi nista.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2012, 11:31:38 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Значи ето ниси у праву. Није био проблем лево крило већ недостатак алтернатива на свим позицијама. То су 2 различите ствари.
А узми у обзир да ми јесмо довели играча зуа то лево крило мада си у праву за кривицу управе јер му је лично Маза сломио ногу.

И ја и даље не видим шта то управа лоше ради гледе играчког кадра. И не могу да верујем да си управу и за Борху окривио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.