Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 996284 puta)
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC ...
Jaksa  Smile
Neverovatno, ali tebra zaista je tema otisla dodjavola. Vise nema kvalitetne diskusije ovde. Nikako ne kapiram kako modovi dozvoljavaju da neko upropascava ovaj deo foruma.

Nego, totalno si u pravu sto se tice nekih igraca. Rekonstrukcija tima je izgleda neminovnost i uopste mi se ne svidja. Laza odlazi to se iz aviona vidi ( u pravu si sve sto se tice Knezevica), Mikic je valjda i zasluzio da ode, a sto se tice Evandra bilo ibi dealno za nas ( covek umesto da mu forma sve vise ide na gore i da napreduje on tavori u mestu i igra toplo-hladno), Bajka macku bo ostavio.
E sad sto se tice Tosketa mene je opet odusevio ma koliko ga je ne cenio kao igraca koji zna da igra fudbal. On svojom borbenoscu i zalaganjem mnogo strci od ostatka ekipe. Svaka  mu cast, mene je kupio.
E sto se tice Borhe on je druga prica. Kada je dosao  kod nas nisam ocekivao mnogo. Kako su prolazili dani sve mi se vise svidjao, ali na kraju mislim da bi trebalo da ode. Jbg, nije on los igrac, ali nekako mi se ne uklapa kod nas. Davi onu loptu, usporava akcije i pre svega treba mu milion sansi da da gol. Nije on za nas. U manjem klubu bi bio  i vise nego dobar.  Smile
Kadu,  Smile on je posebna prica. Ne  volim ga, i ako je bio mozda i najbolji u prosloj sezoni, neka ga prodaju.  Smile

Na kraju, mislim da nam treba spic opet kao leba, jer ovo sve je cista boranija. Jao kakve smo mi devetke imali to je strasno. Dusa me boli kad vidim ove diletante kad nose 9-ku.
Ne znam, ali ovaj prelazni rok ce biti turbulentan do jaja.
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0

Neverovatno, ali tebra zaista je tema otisla dodjavola. Vise nema kvalitetne diskusije ovde. Nikako ne kapiram kako modovi dozvoljavaju da neko upropascava ovaj deo foruma.

Ne moze neki bolid da bude kriv sto tema nije kao nekada......krivi smo svi mi...
Jaksa, Ic.Xc.Ni.Ka, Stefan, Empty, Stefaneka, Trle, Solimpn.... i svi oni koji su Zvezdinu temu uredjuju, najvise doprinose, i cine je jednom od najkvalitetnijih na forumu, napisu 10 kvalitetnih postova i onda se svi uvatimo nekih gluposti dragog nam SVajcarca.....na to se replicira....a pravi postovi ostaju neprimeceni...
Padobranaca ce uvek biti, treba im dati vremena da se "socijalizuju", ako preteruju ignorisati ih i pustiti moderaciju da odradi svoj poso.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 21:02:52 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
ajde sta samo kukate? nije valjda da vam treba fss i tole i na forumu da bi vam pomogao i mene uklonio? ja vam fino kazem da nije sve u visini, i da se moze postati sampion i sa markecom i ubicom dijarom.. sta je tu pogresno? kvalitetan post kad neko napise kolumnu o tome kako treba da se stavi visoki igrac u 16 metara da bi se kidalo tole super ligom.. jako kvalitetan predlog..  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
solimpn

Za Evandra sam govorio JEDINI u zimskom prelaznom roku da mu je vrijeme da ode,pa sam po mnogima ispao budala,jer sam tvrdio da je "Maestro" beskoristan.On je to pokazao.Sve sto je do sada uradio jeste sposobnost da poveze redove,da napravi koju fintu protiv slabijih timova,u svim jacim utakmicama su drugi iskakali.
On je ludilo tehnicar,ima extra loptu,ali na sve to kad dodas da je spor u glavi,sve to sto ima u nogama ne moze se pretociti u nesto kvalitetno na terenu.

Dok jos uvijek vrijedi,treba ga prodati.

I da,jedini dokaz koliko on vrijedi,jesu igre Kadua.Decko je uvijek igrao bolje ove sezone od Evandra.

Prelazni rok ce biti vjerovatno najtezi u poslednjih 15 godina,iz vise razloga.Napravljena je dobra prica,ali ta prica mora da dobije jos jedan dio mozaika,a kada dodamo na sve to,da je titula vec postala moranje i po meni,mozda sledeca godina i postavi put Crvene Zvezda za neku blisku a dugu buducnost.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 21:20:30 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC ...
Evandro je dobar igrac tu nema sta, plus je nas.... Treba uzeti kintu i aj cao. On nece nista bolje da odigra u sledecoj sezoni u to sam 99 % siguran.

Sto se tice Kadua, on je zaista bio mozda i najbolji u nasem timu, ali ja ga nikako ne volim i zato bi zeleo da ode. Da ako je ikako moguce zaradimo na njemu.

Ne znam ko je spomenuo ti ili Jaksa ili Roki da ce nam bekovi biti problem i da ne zeli Vesketa da vidi na desnoj strani. Iskreno mislim da sa leve strane imamo extra igraca i da ce u sledecim sezonam da kida. A sto se tice desne strane Mikic odlazi to je moje misljenje, ali tu otaje Veske koji se dobro pokazao i Stojkovic ko je sasvim solidan bek... Mozda bi druge pozicije trebali vise da gledamo od bekovskih...  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Оћу Пауљевића а да Микић и Вешовић оду, да Лаза остане а ако оде јебемлига Кнежевића, неког правог правцатог штопера а да Тошке оде, право лево крило, шпица голгетера расног, да оде Бајко, да оде и Мирић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
nemamo centralne bekove to jest fali nam minimum jedan,ako tosic neode vrtiti coveka levo tu je najbolji,desno vesovic moze da pokrije al je slab u ofanzivi i ako je navodno ofanzivni veznjak,sredina svi mogu da idu osim kadua  Smile kako on neigra tako su nam i rezultati otisli u kurac e napad je poebna prica posto igramo ovako nebuloznu gde gubimo kasalici i milunovica na neprirodnim pozicijama, e sad je borha specificna pica,jak je na lopti do zla boga,a to ume nekad da iscupa situaciju, najveca mu je mana sto to drzanje lopte radi i kad nebi treba zato kad bi se sa njim vise poradilo na oslobadjanju lopte brze kad je izgledniji napad mislim da bi bio odlican e sad mozda nema tu"fudbalsku inteligenciju" kao nas drug Raca_5 Smile

@Empty
kad bi nam barsa pozajmila pola tima to bi bilo resenje
i sta koji kurac svi vide u tom pauljevicu  Smile obican trt-mrt bek nista bolji od naseg klinca stojkovica
« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 21:56:20 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Пауљевића сам гледо против нас на Мари. Врло добар. Жуле немам појма какав је, нисам га видо да игра.

Оћу да оде Борха, и оћу да дође Нинковић или неки други јебач за гробље ако оде Евандро.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.