Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 996747 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Kada je Partizan bio u veeeelikoj senci Zvezde, recimo ovaj period o kome je Dzajic prcao, nikada Zvezda nije ponizavala Partizan i korstila se na njihovoj nesreci, kao sto to Partzian radi poslednjih godina, kada je Zvezda u problemima. A podseticu tada je Zvezda harala Evropom, osvajala trofeje u zemlji sa 30 miliona stanovnika, koja je imala jednu od 5 najacih evropskih liga, a danas se Partizan busa u grudi sto je osvojio nikad jadniju ligu pet puta i sto je bolji od Zvezde koja je vec godinama na aparatima za odrzavanje zivota.

O kakvom ponizavanju govoris covece?  Ajde navedi mi jedan jedini primer da je Partizan "oteo" Zvezdi igraca. Sto puta ispricana prica ali neki opet slabo kontaju. Kleo je zavrsio sa Zvezdom, Adzic procenio da je skup i da vam ne treba. Znaci Kleo u tom trenutku zavrsio sa Zvezdom. Tek posle toga Partizan procenio da moze da bude dobar jer se navikao na nasu ligu itd itd.  Stojkovic, posle Zvezde gde sve nije igrao, mi se plasirali u LS, na golu ocajni Radisa, a Stojkovic slobodan kojem takodje treba klub u kojem ce da igra. Znaci poklopili se interesi i njega i Partizana. Nikakve kradje a narocito nikakvog ponizavanja tu nije bilo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
dupe bi dali za titulu u toj nikad jadnijoj ligi..  Smile ko misevi ste izasli posle namestenog kupa, svi ste postali navijaci millwall-a, juventusa i madridisti.. sada kad ste se dzabe ponadali za titulu fudbal je opet jadan, liga neregularna itd.. pricaju o jadnoj tituli a vec sad planiraju proslavu kupa za 10 godina kad se prisete zadnjeg trofeja..  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Kada je Partizan bio u veeeelikoj senci Zvezde, recimo ovaj period o kome je Dzajic prcao, nikada Zvezda nije ponizavala Partizan i korstila se na njihovoj nesreci, kao sto to Partzian radi poslednjih godina, kada je Zvezda u problemima. A podseticu tada je Zvezda harala Evropom, osvajala trofeje u zemlji sa 30 miliona stanovnika, koja je imala jednu od 5 najacih evropskih liga, a danas se Partizan busa u grudi sto je osvojio nikad jadniju ligu pet puta i sto je bolji od Zvezde koja je vec godinama na aparatima za odrzavanje zivota.

O kakvom ponizavanju govoris covece?  Ajde navedi mi jedan jedini primer da je Partizan "oteo" Zvezdi igraca. Sto puta ispricana prica ali neki opet slabo kontaju. Kleo je zavrsio sa Zvezdom, Adzic procenio da je skup i da vam ne treba. Znaci Kleo u tom trenutku zavrsio sa Zvezdom. Tek posle toga Partizan procenio da moze da bude dobar jer se navikao na nasu ligu itd itd.  Stojkovic, posle Zvezde gde sve nije igrao, mi se plasirali u LS, na golu ocajni Radisa, a Stojkovic slobodan kojem takodje treba klub u kojem ce da igra. Znaci poklopili se interesi i njega i Partizana. Nikakve kradje a narocito nikakvog ponizavanja tu nije bilo.

Ja to tako vidim, vec sam rekao. Da je taj dzentlmenski sporazum na stazi, Partizan nikada ne bi doveo Klea, bez obbira na sve, posto je igrao u Zvezdi. I upravo to sto sam ja rekao, rekao si i ti. Zvezda je bila u buli i nije mogla da zadrzi Klea i onda ste vi iskoristili priliku jer ste bolje stajali finansijski od nas i doveli ste ga. Za mene je to otimanje i lesinarsko ponasanje. Da li je on bilo slobodan formalno, ili ne, to je jednostavno nesto sto se u mom shvatanju fer ponasanja ne radi. O Stojkovicu tek ne bih trosi reci. To je potpuno isto, sto sam i rekao, kao kada bi Dzajic doveo Pandurovica, jer nam je trebao golman. Na stranu to sto o Stojkovicu mislim sve najgore kao coveku, jer neko ko je bio ljubimac navijaca, ko je ponikao u klubu, kome su skandirali, je neko ko NIKADA, ni pod kojim okolnostima, makar nemao za hleb, ne sme da predje u tabor najljuceg rivala. To je opet moje shvatanje dzenlmenskog sporazuma i dozivljavanja sporta na pravi nacin. Dalje necu da komentarisem, nije ni bitno. Ja samo kazem da kao igrac ne bih sebi nikada dopustio nesto sto Stojkovic jeste, makar umirao od gladi, kao funkcioner takodje ne bih nikada dozvolio da dovedem jednog takvog igraca, a kao navijac bih imao ozbiljan problem da podrzim sovj klub koji je tako nesto uradio. Dakle to je moje gledanje na tu stvar, pa sada kome se svidja ili ne, sta ja tu mogu.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2012, 13:44:23 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
mi nismo stajali bolje finansijiski, nego i sad stojimo.. ako nista, djura ce nam morati ostaviti pozitivnu nulu..  Smile

btw, tvoj voljeni dzaja (postenjacina ljubi ga mama Smile) tj. drzavni vrh je vec oteo dva igraca partizanu, tj. panceva i savicevica.. to sto si ti upoznat samo sa utakmicom u bariju ne znaci da ovo nije istina.. knjige u sake pa onda kuknjava..
« Poslednja izmena: 29. Apr 2012, 13:47:07 od svajcarac_1987 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Samo vi uzivajte u vasoj dominaciji i osvojenim trofejima. Meni je lepse da na yt-u odgledam neku utakmicu i da mi srce bude puno kada vidim kako je moj klub nekada bio dominantan i kvalitetan, nego da smatram uspehom sto sam na penale protiv nekog nizerazrednog evropskog kluba, usao u LS i tamo bio topovsko meso.

I jos nesto. Mi cemo UVEK moci sa ponosom da kazemo sta smo osvojili i koga smo sve pobedjivali u evropskim okvirima, a ne znam cime cete vi da se ponosite kada uskoro prodje vasa dominacija? Osvojenim JSL-a? I jel ce i tada da vazi ona prica o proslosti, koju nama sada spocitavate, ili to vazi samo sada, kada ste vi dominantni? Kada za par godina mi kazemo da smo 91' osvojili KS, a vi kazete da ste odsvojili JSL pet puta, ne znam cija proslost ce onda imati vecu teznu?
« Poslednja izmena: 29. Apr 2012, 13:52:18 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Auuu dokle si ti dosao, Ic.xc.ni.ka.   Ja nikad nisam imao problem da kazem da ste klub sa vecom tradicijom, lepsom i boljom istorijom...nikad.  Pa majku mu kad poredis dve bilo koje stvari, jedna mora biti veca, bolja, lepsa...

I sta sad, treba samo da se navija za najbolje, najvece?  Koja je onda svrha postojanja ovih manjih.

A sto se tice sadasnjosti, ja sam svestan da se ne moze napraviti nista u Evropi, i bice sve teze i teze. Ostaje mi da se radujem domacim titulama i pobedama u derbijima, jer kad se ni tome ne bih radovao sto pratim onda sport.
To sto je tvoj klub osvojio je najveci uspeh koji postoji u fudbalu, i sam si svestan kolike su sanse da se tako nesto ponovi. Ali eto, ne mozemo svi da samo to vrednujemo kao uspeh. Sta sad, mi ostali ne postojimo. Sta bi onda rekao za Baneta koji navija za klub koji ne moze prici tituli?

A videcu te za godinu dve, kad opet budete sampioni, da li se neces radovati.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2012, 14:16:40 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 

A videcu te za godinu dve, kad opet budete sampioni, da li se neces radovati.

jel to u kosarci, fudbalu ili bridzu?  Smile

jezik pregrizo..  Smile

@ ti sto se i ne secas VHS-kaseta  Smile

majmun ti u gacama, osisaj ga i ne zaboravi, kurcu vreme prolazi, gledao ti snimke iz barija ili ne..  Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2012, 14:36:53 od svajcarac_1987 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG L7
nacin zivota navijaca crvene zvezde: bolje mi je ziveti jedan dan kao klosar nego 100 godina kao milioner..  Smile ja vise volim da gledam real iz 2003 nego raspali marsej iz 91..  Smile sama cinjenica da niko sa istoka nije ni prismrdeo ligi sampiona od njenog postojanja govori koliko je taj kup sampiona vredio naspram danasnje ls.. partizan je ladno vise zaradio 2010 sa nula bodova u grupi nego vi sa svim osvojenim trofejima zajedno.. jebooo takav kup..  Smile
Ti vjerovatno imaš glas koji ti govori da moraš pričati o svemu i da tebe neko sluša, shvati to već jednom ti si niko i ništa a tim svojim pričanjem samo sebe zakopavaš, govoriš gluposti, i vjerovatno se zadovoljavaš mišljenjem da si nas zajebao, da si neki mega giga car a u stvari si samo čovjek koji govori gluposti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
evo ga jos jedan sto je nastao kada i dvd-player-i..  Smile vi se cak ne secate ni ksamaksa i velikog golgetera tomasza radzinskog.. nema ljutnje, jos malo pa proslava 10 godina od zadnje titule, mozda vam se tad upale alarmne lampice.. poz braco.. uostalom, nije lepo da se svadjamo pred djurdjev dan..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0

mislim da si se malo zeznuo, nije adzic procenio da je kleo nepotreban, bas je pricao da je odlican igrac ali je zvezda tada bila jako tesko materijalnoj krizi, sto je partizan iskoristio i na neki nacin preoteo klea
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.