Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 165 166 168 169 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 996761 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
to sto vi nemate ni za kiselu vodu nije partizan kriv, vec onaj koji je pokrao pare kad ste jos imali sta prodati..  Smile

"Žurnal": Zvezda pred suspenzijom UEFA
29.04.12. 10:55   |   0 komentara
"Sportski žurnal" u nedelju piše da je UEFA već kovertirala jednogodišnju suspenziju za Crvenu zvezdu, zbog višegodišnjih dugovanja ovog kluba svojim bivšim igračima i trenerima.

Sastanak koji je za 1. maj zakazan u sedištu UEFA u Nionu mogao bi da odloži suspenziju, ali ta odluka zavisi samo od ubeđivačkih sposobnosti čelnika crveno-belih, koji predstavnike evropske "kuće fudbala" nekako moraju da ubede da mogu da saniraju tešku finansijsku situaciju u klubu.

Konačna odluka verovatno neće odmah biti poznata pošto je i nakon prošlog sastanka UEFA reagovala posle mesec dana. Ipak, neke naznake konačne odluke UEFA svakako će biti jasne i posle sastanka u utorak.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/#ixzz1tQQBgPII

to je taj pocetak kraja koji najavljujem.. reko sam vam u mojoj kolumni, da ce te toleta u zadnjicu ljubiti sto vas je vadio iz septicke jame koliko je mogao.. ali ni tole nije svemocan.. zivela uefa..  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Postojali su i tada ugovori, ali se nisu otimali igraci bez ikakvog pardona, vitestva, obraza, kao sto se to danas (uglavnom Partizan) radi. Mislim da bi se Dzajic pre ubio nego sto bi doveo recimo Pandurovica kod nas. Partizanu nije smetalo sto je Stojkovic bio nas golman i to ne bilo kakav golman. Naravno da ne pominjem Volkova i ostalu bratiju. Ja bih se osecao mnogo lose da navijam za Partizan. Sva sreca pa ne navijam.

Au jbt  Smile ahahahaha, pa tebe smatram za ozbiljnog forumasa od onih starijih.  Sta nalupa sad   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
Postojali su i tada ugovori, ali se nisu otimali igraci bez ikakvog pardona, vitestva, obraza, kao sto se to danas (uglavnom Partizan) radi. Mislim da bi se Dzajic pre ubio nego sto bi doveo recimo Pandurovica kod nas. Partizanu nije smetalo sto je Stojkovic bio nas golman i to ne bilo kakav golman. Naravno da ne pominjem Volkova i ostalu bratiju. Ja bih se osecao mnogo lose da navijam za Partizan. Sva sreca pa ne navijam.
Pa sta ako ih je doveo Partizan, valjda su ti igraci ispali gnjide... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung 
to sto vi nemate ni za kiselu vodu nije partizan kriv, vec onaj koji je pokrao pare kad ste jos imali sta prodati..  Smile

"Žurnal": Zvezda pred suspenzijom UEFA
29.04.12. 10:55   |   0 komentara
"Sportski žurnal" u nedelju piše da je UEFA već kovertirala jednogodišnju suspenziju za Crvenu zvezdu, zbog višegodišnjih dugovanja ovog kluba svojim bivšim igračima i trenerima.

Sastanak koji je za 1. maj zakazan u sedištu UEFA u Nionu mogao bi da odloži suspenziju, ali ta odluka zavisi samo od ubeđivačkih sposobnosti čelnika crveno-belih, koji predstavnike evropske "kuće fudbala" nekako moraju da ubede da mogu da saniraju tešku finansijsku situaciju u klubu.

Konačna odluka verovatno neće odmah biti poznata pošto je i nakon prošlog sastanka UEFA reagovala posle mesec dana. Ipak, neke naznake konačne odluke UEFA svakako će biti jasne i posle sastanka u utorak.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/#ixzz1tQQBgPII

to je taj pocetak kraja koji najavljujem.. reko sam vam u mojoj kolumni, da ce te toleta u zadnjicu ljubiti sto vas je vadio iz septicke jame koliko je mogao.. ali ni tole nije svemocan.. zivela uefa..  Smile

Smile Smile Smile

Daj da vidim tu kolumnu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
Djoro ti bas nemas sta da radis, pa citas sta ovaj pise. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
citace te i vi 1. maja sta se pise, pa vam nece biti do smeha..  Smile Smile Smile

sto se tice kolumne, imas je u mom potpisu u temi "delije sever".. kad si me vec podsetio, moram i tamo nesto da napisem..  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Pa sta ako ih je doveo Partizan, valjda su ti igraci ispali gnjide... Smile

Pa naravno da su oni ispali gnjide. Neko ko ima malo postovanja prema sebi i klubu za koji je igrao tolike godine, nikada ne bi sebi dozvolio luksuz da se toliko ponizi.

Au jbt  Smile ahahahaha, pa tebe smatram za ozbiljnog forumasa od onih starijih.  Sta nalupa sad   Smile

Ja to tako vidim. U nasem fudbalu je postojao dzentlmenski sporazum sve dok Djurovski nije presao u Partizan. To je bio prvi samar tom sporazumu koji je vazio godinama i od tada se situacija krece samo na gore, a kulminacija je ovo sto Partizan radi poslednjih godina, kada maksimalno koristi neuglednu situaciju u kojoj se mi nalazimo i otima nam igrace ispred nosa. Tejgo, Volkov, ovaj Brazilac, pominjao se i Basta (kao bivsi igrac Zvezde), Stojkovic kao jedan od poznatijih igraca  protekloj deceniji...

Meni je to odvratno i zato sam rekao da sam srecan sto ne navijam za Partizan, jer bi u suprotnom imao veliki problem da podrzavam svoj klub koji se ponasa na taj nacin.

Na kraju krajeva, sto filozofirati. Ako Dzaja ne laze, a tesko da bi on lagao oko takvih stvari, ovaj je hteo da dodje kod nas, on nije hteo da ga dovede, jer je bio u vasoj "sferi interesovanja" i to je to. Tako posao rade posteni ljudi i ljudi koji imaju izgradjen smisao za zdrav sportski rivalitet i postovanje protivnika.

Kada je Partizan bio u veeeelikoj senci Zvezde, recimo ovaj period o kome je Dzajic prcao, nikada Zvezda nije ponizavala Partizan i korstila se na njihovoj nesreci, kao sto to Partzian radi poslednjih godina, kada je Zvezda u problemima. A podseticu tada je Zvezda harala Evropom, osvajala trofeje u zemlji sa 30 miliona stanovnika, koja je imala jednu od 5 najacih evropskih liga, a danas se Partizan busa u grudi sto je osvojio nikad jadniju ligu pet puta i sto je bolji od Zvezde koja je vec godinama na aparatima za odrzavanje zivota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung 
Djoro ti bas nemas sta da radis, pa citas sta ovaj pise. Smile

Ma sprdam se, vidis da trazi paznju koja mu je uskracena, pa se ubacuje posle svakog posta i citira sve, ne bi li usao neko u diskusiju sa njim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
A ti se sazalio na njega. Nisam znao da si tako dobar covek! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Djora je dobar k'o hleb. Treba ga iseci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 165 166 168 169 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.