Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 987820 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ma ja bih najradije da ostane Petkovic, to je za Zvezdu najbolje i najjeftinije resenje.

Evo da ispravim sebe...

GK: Kirovski, Dmitrovic, Vesic
CB: Maksimovic, Krneta, Vujadinovic, XXXXXXXX
LB: Mladenovic, Petkovic
RB: Pauljevic, Vesovic, Stojkovic
DM: Mijailovic, Milivojevic, Sakic
AM: Evandro, Perovic, Dimitrijevic, Djurickovic
LW: Vinicius, V.Simic, Milunovic
RW: Knezevic, XXXXXXX
CF: Borha, Kasalica, Ozegovic, Asamoa

Nego Tole, jel od sledece sezone dozvoljeno 3 ili ce ostati na 4 stranca u protokolu?
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 01:42:03 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
previse je 4 spica da konkurise za jedno mesto...

mada borha ce otici svakako
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Iskreno ne verujem da ce Borha otici, videh na RSB-u da za otkup treba da platimo 300.000, ako je tacno, sigurno cemo da ga otkupimo, a realnije je da ga prodamo na zimu ili sledece leto.
Nama treba bolji spic od njega, ali realno trenutno i ima dosta pozicija koje treba da popunimo, a tu smo sasvim solidni.
A sto se tice 4 spica, moguce je da ode neko na pozajmicu, Asamoa ili Ozegovic. Mislim da bi cak bilo i dobro za njih. A i realno, kad pokazu kvalitet za prvi tim, igrace. Takodje, i Kasalica ce verovatno cesto igrati i po boku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC ...
A Vinicius? Da li ce vovek da se vrati na stari put??  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Ja nisam za to da prodajemo igrace za kikiriki. Pogotovo ne sada, kada koancno imamo odredjeni broj mladih igraca od kojih moze nesto da se napravi i u rezultatskom smislu i u finansijskom smislu. Dakle treba se nekako "strpeti" sto je duze moguce, napraviti neki rezultat kakav takav i onda ih prodavati, ali tek kada se nadju adekvatne zamene, u vidu mladih perspektivnih igraca, koji su vec imali neku minutazu i stasavali uz njih. To je jedini nacin da napravimo nekakav rezultat, a s'druge strane, kada napravimo rezultat, jedan od tih igraca ce da vredi vise nego sada sve da ih prodamo zajedno. Znam da nije lako zbog finansija, ali dok neko ne da kintu da mozemo da zadrzimo igrace 2-3 sezone, mislim da je ovo sve sipanje vode u suplju kantu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ok, Jakso, slazem se ja da moras da prodas igraca da bi preziveo, ali...
Meni je suludo to... na svakih 6 meseci kupovina od minimu 5 igraca, pa sve do broja 12.
Gasprom daje ogromne pare, sad ce i Ledjea + ostali sitni sponzori... oni sigurno mogu da pokriju 40% budzeta (ako kazemo da se trosi 10-14 miliona) sto je za nase uslove fenomenalno.
Dovoljno je jednom godisnje prodati jednog ili dva igraca za lepe pare (slicno sto Partizan radi), a ostale ostaviti.
Jbt, ti bi da prodas Lazovica, Kadua i Borhu... iskreno, to su nosioci zvezdinog tima. Nekim se ne svidjaju, ali ogroman posao su radili. I k'o da ti ostane? Ova pojacanja iz Slobode + kupis nekog na leto i molis se Bogu da ce taj napadac da da dva gola iz tri sanse u Evropi ili da ces da naletis na plejmejkera koga ostatak Evrope nije zapazio... kako da ne!

Evropa, Evropa i ponovo Evropa... dokopati se tih grupa (iako ja mislim da ce ovom politikom oba nasa tima opet da se izblamiraju)... i nesto uraditi... ili samo neka jedan igrac da nesto uradi da bi se posle za vece pare prodao... nema drugog resenja.
Ovako ti mozes u krug... i ostaju nam nasi lepi problemi i besmislene rasprave k'o vise ili manje krade.

CZ: Knežević menja Lazovića?
I sad ce Borac da izracuna da mu je bolje da ga da zvezdi tipa za pola miliona + 20% od sledece prodaje, a ne odma' da ga proda za 3 miliona.
Koliko muljavine ima ovde.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 11:25:38 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung 
Smile Vec smo sredili i da igramo kod kuce. Nas lobi radi punom parom.

Јеби Владане  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
I sad ce Borac da izracuna da mu je bolje da ga da zvezdi tipa za pola miliona + 20% od sledece prodaje, a ne odma' da ga proda za 3 miliona.
Каква мутљавина? Ко нуди за Кнежевића три милиона?
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
Каква мутљавина? Ко нуди за Кнежевића три милиона?
Pretvaraj se da nevidis njegove postove i mozda ce da ode. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
fino je sto se brinete o buducnosti vaseg kluba.. ostaje pitanje kako vam izgleda bliska buducnost na leto.. tim vam je otprilike kvalitetan kao i proslogodisnji, jedina mala razlika je sto ovog leta valja izbaciti 2 rena da bi osetili duh evrokupa i na jesen.. tj. u trecem kolu kvalifikacija vas ne ceka vise ventspils, nego vec mozda neki salcburg, twente, ili po neki englez ili spanjolac.. bice veselo u svakom slucaju..  Smile blago vama kad opusteno razmisljate o sastavu kad je gotovo izvesno da se od pocetka avgusta spremate za domacu super ligu..

ps: za dobrobit srpskog fudbala navijam iskreno za zvezdu kada krenu kvalifikacije, dali ce to biti dovoljno, pokazace mesec jul.. stvarno mi je muka kad vidim u sta se pretvorila srpska kosarka, pa reko cisto da nam ne bude dosadno narednih godina..  Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 13:36:52 od svajcarac_1987 »
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.