Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 987402 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
druze, jel si se ti registrovao na ovaj forum da bi blatio sve sto ima veze sa zvezdom od teme do teme??? Smiley 1
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.162
fino je sto se brinete o buducnosti vaseg kluba.. ostaje pitanje kako vam izgleda bliska buducnost na leto.. tim vam je otprilike kvalitetan kao i proslogodisnji, jedina mala razlika je sto ovog leta valja izbaciti 2 rena da bi osetili duh evrokupa i na jesen.. tj. u trecem kolu kvalifikacija vas ne ceka vise ventspils, nego vec mozda neki salcburg, twente, ili po neki englez ili spanjolac.. bice veselo u svakom slucaju..  Smile blago vama kad opusteno razmisljate o sastavu kad je gotovo izvesno da se od pocetka avgusta spremate za domacu super ligu..

ps: za dobrobit srpskog fudbala navijam iskreno za zvezdu kada krenu kvalifikacije, dali ce to biti dovoljno, pokazace mesec jul.. stvarno mi je muka kad vidim u sta se pretvorila srpska kosarka, pa reko cisto da nam ne bude dosadno narednih godina..  Smile

cuti mi bar ispadnemo od rena,a neki ni samrok nmg da prodju...  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
druze, jel si se ti registrovao na ovaj forum da bi blatio sve sto ima veze sa zvezdom od teme do teme??? Smiley 1

gresis, vidis da se brinem za srpski fudbal.. i to sto ste ne povlascni u trecem krugu kvalifikacija ne znaci da ja nekoga blatim, nego je cinjenica koja nije zanemarljiva.. zato se divim ljudima koji brinu o sastavu neobazirujuci se na evrokup.. bilo ko iz nasde domace lige mora da strepi i od slovaka, nebitno je dali je to zvezda ili partizan.. a kamoli od ovih azdaja iz prvih 10 liga evrope, jos kada to multipliciras sa x 2..

btw, sta tek reci za ekipu koja je citavih 10 bodova iza tima koji je izbacen od samroka..  Smile mi imamo samrok, vi se spremate za 5. sezonu kupanja u nizu.. nije lepo kad se podsmejavas boljem od sebe..  Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 14:23:33 od svajcarac_1987 »
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ok, Jakso, slazem se ja da moras da prodas igraca da bi preziveo, ali...
Meni je suludo to... na svakih 6 meseci kupovina od minimu 5 igraca, pa sve do broja 12.
Gasprom daje ogromne pare, sad ce i Ledjea + ostali sitni sponzori... oni sigurno mogu da pokriju 40% budzeta (ako kazemo da se trosi 10-14 miliona) sto je za nase uslove fenomenalno.

CZ: Knežević menja Lazovića?
I sad ce Borac da izracuna da mu je bolje da ga da zvezdi tipa za pola miliona + 20% od sledece prodaje, a ne odma' da ga proda za 3 miliona.
Koliko muljavine ima ovde.

Smile Smile Smile
Bije se pola evrope za Knezevica, Real poslao ponudu za 5 miliona.
Decko ima talenta, al za veci transfer, mora da napravi isto sto i Lazovic u Zvezdi.

A sto se tice Ledjee i Gazproma, oni daju cirka izmedju 3 i 4 miliona skupa, tj. manje od 4. E sada ti zaracunaj jos koliko para treba da se dodje do tih 10-14 miliona... I uz to, Ledjea ce da pocne da daje taj novac tek od leta.

Ja nisam za to da prodajemo igrace za kikiriki. Pogotovo ne sada, kada koancno imamo odredjeni broj mladih igraca od kojih moze nesto da se napravi i u rezultatskom smislu i u finansijskom smislu. Dakle treba se nekako "strpeti" sto je duze moguce, napraviti neki rezultat kakav takav i onda ih prodavati, ali tek kada se nadju adekvatne zamene, u vidu mladih perspektivnih igraca, koji su vec imali neku minutazu i stasavali uz njih. To je jedini nacin da napravimo nekakav rezultat, a s'druge strane, kada napravimo rezultat, jedan od tih igraca ce da vredi vise nego sada sve da ih prodamo zajedno. Znam da nije lako zbog finansija, ali dok neko ne da kintu da mozemo da zadrzimo igrace 2-3 sezone, mislim da je ovo sve sipanje vode u suplju kantu.

To bi bilo super kada bi bilo moguce, samo postoji problem sto mi reprogramiramo dugove sa igracima koji su sada u klubu, dinamiku isplate zaostalih plata, a uz to dugujemo za zimski prelazni rok. O potrazivanjima bivsih fudbalera, bankama i dobavljaca da ne govorimo.

Manje vise, Zvezda samo za Lazovica ne moze da nadje zamenu koja ce pokazati slican kvalitet, i za Tosica verovatno, mada su realno pre pocetka drugog dela prvenstva svi videli i tu poziciju kao problem.
Kadu, Mikic, Bajkovic, Borha, Dimitrijevic, Miric, itd. su igraci koje je moguce lako zameniti. Ostavio bih Dimitrijevica jer ima nas pasos a verovatno i kintu, pa mu nije zapelo da juri bas toliko u inostranstvo. Pre dolaska u Rad je razmisljao da napusti fudbal, zbog nekih povreda. Kadu je na vrhuncu i treba zaraditi njegovom prodajom, a i dozvoliti mu da naplati dobre igre. Isto vazi i za Mikica.

Ja sam iskreno razumeo da smo mi poceli sa stvaranjem tima ove zime, i da nam fali jos par igraca koji ce doci da budu tu narednih par sezona, a ne da drzimo jos 2-3 sezone ljude koji su tu vec 3-4 godine. To je nemoguce.

Zaboravih Jankovica, i sa njim je situacija manje vise jasna, oce da ga vode njegovi i neka ga vode, nemas tu mnogo opcija, a 3 miliona za klinca koji nece moci da vidi seniorski fudbal jos bar 6 meseci, nije lose.

« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 14:34:51 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Motorola Luxan RAZR2
Timovi u Srbiji uvek upravo bas specijalno eksluzivno nedvosmisleno od ovog sada, poslednjeg, uvek poslednjeg, a ponekad i sledeceg prelaznog roka pocinju da prave tim za buducnost.
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.162

gresis, vidis da se brinem za srpski fudbal.. i to sto ste ne povlascni u trecem krugu kvalifikacija ne znaci da ja nekoga blatim, nego je cinjenica koja nije zanemarljiva.. zato se divim ljudima koji brinu o sastavu neobazirujuci se na evrokup.. bilo ko iz nasde domace lige mora da strepi i od slovaka, nebitno je dali je to zvezda ili partizan.. a kamoli od ovih azdaja iz prvih 10 liga evrope, jos kada to multipliciras sa x 2..

btw, sta tek reci za ekipu koja je citavih 10 bodova iza tima koji je izbacen od samroka..  Smile mi imamo samrok, vi se spremate za 5. sezonu kupanja u nizu.. nije lepo kad se podsmejavas boljem od sebe..  Smile
2-0,0-2  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
meni koliko je poznato, vas tim je vec na okupu 2-3 sezone..  Smile e sad to sto nije nista napravio u navedenom periodu (a malo i duze  Smile) ne znaci da vam tim nije bio na okupu.. razlozi za to su jasni, ni ti ste imali sta za prodati, ni ti nemate novca bilo sta kvalitetno da kupite (ne pricam o procentima Smile).. to vam je poznato i bez mene..

bajko je tu otkako se stojanovic penzijonisao, to sto je zadnji dosao na red da stane na gol, ne znaci da nije bio u timu odavno.. toske vam se redovno vraca na 6 meseci, mikic je vec ostario u super ligi, ovi ostali sto su dovedeni u odbrani i nisu neka klasa, tj. moze ih zameniti i dudic.. lazovic vec 3. sezonu zavrsava.. evandro mister maestro, borka i kadu igraju vec drugu a ovaj zadnji i 3. sezonu u zvezdi.. za perovica vazi kao i za duska..

sta hocu da kazem, ovi sto su dosli juce po meni nisu pokazali bog zna sta da ce se pola evrope otimati za njih u julu.. ovi sto su vas napustali prethodnih godina (ninkov, kaludjerica i sl.) su bili prodati samo da vam ne ugase struju i vodu na takozvanoj marakani, zato su i prodati za sicu.. sto bi nas narod rekao, daj sta das.. to sto vi verujete u nekakve ledjeje i milione kamione od brace rusa koji su uzgred dobili za dzabe NIS, to je druga prica.. oni ostali sto su vas napustali nisu bili ni za vas, a kamoli za neku unosnu prodaju.. da bi nesto ocuvao, moras prvo imati igrace koji poseduju kvalitet, vi to nemate..(jeste, kup je vas, a malo i grantov i djurin, mozda i ruzicev..  Smile)

na leto se svode racuni, to vazi i za zvezdu i za partizan.. tako da, dzabe se palimo sto dobijamo rad i jagodinu ubedljivo kad znamo i sami koliko nam je fudbal regularan..

2-0,0-2  Smile

http://www.youtube.com/watch?v=MGFUd7WMo6E  vamoo tamooo tamoo vamooo Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 15:06:14 od svajcarac_1987 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S

To bi bilo super kada bi bilo moguce, samo postoji problem sto mi reprogramiramo dugove sa igracima koji su sada u klubu, dinamiku isplate zaostalih plata, a uz to dugujemo za zimski prelazni rok. O potrazivanjima bivsih fudbalera, bankama i dobavljaca da ne govorimo.

Manje vise, Zvezda samo za Lazovica ne moze da nadje zamenu koja ce pokazati slican kvalitet, i za Tosica verovatno, mada su realno pre pocetka drugog dela prvenstva svi videli i tu poziciju kao problem.
Kadu, Mikic, Bajkovic, Borha, Dimitrijevic, Miric, itd. su igraci koje je moguce lako zameniti. Ostavio bih Dimitrijevica jer ima nas pasos a verovatno i kintu, pa mu nije zapelo da juri bas toliko u inostranstvo. Pre dolaska u Rad je razmisljao da napusti fudbal, zbog nekih povreda. Kadu je na vrhuncu i treba zaraditi njegovom prodajom, a i dozvoliti mu da naplati dobre igre. Isto vazi i za Mikica.

Ja sam iskreno razumeo da smo mi poceli sa stvaranjem tima ove zime, i da nam fali jos par igraca koji ce doci da budu tu narednih par sezona, a ne da drzimo jos 2-3 sezone ljude koji su tu vec 3-4 godine. To je nemoguce.

Zaboravih Jankovica, i sa njim je situacija manje vise jasna, oce da ga vode njegovi i neka ga vode, nemas tu mnogo opcija, a 3 miliona za klinca koji nece moci da vidi seniorski fudbal jos bar 6 meseci, nije lose.

Nisam mislio na te starije igrace, manje kvalitetne ili strance. Dakle Mikica, Borhu, Vesovica i ostalu bratiju bih i ja prodao u slucaju neke koliko toliko primamljive ponude. Oko Kadua vec ne znam. U sustini, razgovaro bih sa njim i pokusao da mu objasnim da on nema kvalitet, cak ni sada, kada igra u zivotnoj formi, za bilo kakvu ozbiljniju evropsku ligu. Mozda eventualno neki daleki istok i to da mu se poklope neke kockice. Cini mi se da je on zadovoljan zivotom ovde, odgovara mu Robi kao trener, tako da bih mu ja ponudio neku solidnu platu za nase uslove i da ostane. Dobro njemu, dobro nama. Lazovica bih svakako gledao da sacuvam. Znam da je to mozda i najteze, ali to bi mi bio prvi prioritet. Jednostavno decko se trazio nekoliko sezona kod nas, nista nije pokazivao. Sada je konacno postao dobar i sada bi ga valjalo zadrzati makar jednu sezonu da nesto i vrati u igrackom smislu klubu koji ga je napravio. Igrao je k'o pickica. Nije smeo da udje u duel. Cim je neka jaca utakmica njega nema. Ovo je mozda i prvi put na derbiju da je igrao kao muskarac, ulazio u duele i uopste bio jedan od nosilaca. Dakle kazem, zadrzao bih ga na sve moguce nacine, a siguran sam da bi nam se to i isplatilo kada ga budemo prodavali.

Kada sam rekao da treba zadrzati tim na okupu, mislio sam pre svega na ove igrace koje je Robi doveo u ovom roku. Dakle Maksimovica, Milivojevica, Mladenovica...

A u sustini nije mi jasno sta radi taj Gasprom, Ledjea i ostala ekipa. Zasto neko ne objasni Rusima da je ovo zacarani krug iz koga mozemo da izadjemo samo ako daju kes da namirimo potrazivanja, isplatimo plate i zadrzimo ekipu par sezona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
znaju to rusi i bez vas.. ali kad bi svaki bogatas podelio svoje blago sa sirotinjom, sta bi za njega ostalo?  Smile ruse vam je doveo lule sopocanin da vam farba oci redovno kada rezultati ne stimaju.. naravno i drzava srbija je umesala tu svoje prste, da nebi propala avalica u kojoj su vam se hranili igraci u jednom periodu..  Smile meni je drago sto vi to ne shvatate, kako bi se inace mutavi djuric okitio sa onolikim titulama i ulazkom u ligu sampiona da vam je vasa uprava ozbiljna? LULE IZDRZI!  Smile

poenta je u tome da rusi ne vole da sipaju pare u rupu  Smile  bez dna.. ugled gazproma se nece ukaljati ako nekim ne vidjenim cudom zvezda propadne zbog dugova.. gas ce uvek biti na ceni..  Smile tako da im to dodje cisto kao reklama za dzabe manje vise, pa sta bude od tog bude.. plus moraju drzavi srbiji nesto da vrate zbog toga sto im je ta drzava srbija poklonila NIS, u tome je fora..

fudbal je skoro u svim ligama neprofitabilan.. jedini izuzetak u regionu su dinamo i partizan koji su prodavali decu u poslednjih godina za ogroman novac.. zato se sps-u i ne izlazi iz humske, ali to je neka druga tema.. tako da su vase nade da ce rusi spasiti klub koji je manje vise na evropskom dnu (u poredjenju sa onim sto je bio) i koji igra u cirkus ligi, uzaludne.. jedina nada vam je omladina, a i tad je pitanje gde ce pare nestati ako nekad budete imali 3-4 igraca u nizu koji ce otici za solidan novac.. kome ove cinjenice smetaju, neka se i dalje zamlacuje luletovim saopstenjima..
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 15:48:15 od svajcarac_1987 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
Citat
IZJAVA DANA: LJUPKO PETROVIC ZVANI STRUCNJAK!

Neizlecivo zar ne?
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.