Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 987370 puta)
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel One Touch Idol X

Kласични наручени текстови пред финале купа  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Да дестабилизујемо Борац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
 Smile Vec smo sredili i da igramo kod kuce. Nas lobi radi punom parom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
@jaksa Nije mi jasno, ti bi opet da menjas vise od pola ekipe. I dokle tako?
Jbt, svaki prelazni rok Zvezda pokupuje minimum 10 igraca, a puste zelje ostanu na prodaji, pa moraju da raskidaju ugovore.
Ok, sad se situacija malo promenila je l' Kadua i Lazovica verovatno mogu za lepe pare da uvaljaju (zajedno oko 5 miliona).
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC ...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Milanche, nije da ja zelim da Zvezda prodaje toliko igraca, ali to je neophodno kad si u dugovima. A i od ovih koje sam naveo za prodaju, realno bih video u timu, posle ovih dovodjenja, Lazovica, Tosica i mozda Kadua. Ovi ostali imaju sasvim dobre zamene, koji ce cak i unaprediti kvalitet.
Kadu npr. igra dobro, i znaci za Zvezdu, ali on nije u stanju da pomogne Zvezdi kada naidje ekipa koja ce potencirati i koja je u stanju za to, fizicki nacin igre, tj. ko protiv Radnickog, protiv Pazara, a on nije ni pocinjao Kup protiv Partizana, verovatno i delom iz istog razloga. Kvalitetan je igrac, ali Zvezdi trebaju fudbaleri koji mogu da igraju svaku utakmicu, a ne ovisno od protivnika. Naravno, mozda ja i gresim.

Cena Lazovica je 4.5-5 miliona, tj. racunam da ce od njega Zvezdi ostati oko 3 miliona, a Kaduova vrednost je izmedju 1-1.5 milion. Plus 3 miliona od Jankovica, uz prodaju Tosica, Mikica, Bajkovica, mozda i Dimitrijevica, Mirica i Petkovica, u Zvezdinu kasu bi moglo da se slije izmedju 8-10 miliona evra.
Npr. problem je sto Tosic, fudbaler cija je realna vrednost 2 miliona evra, najmanje, ce otici za 600.000 po osnovu klauzule. Cak smo od njega dobri 900.000 jer smo imali onu pozajmicu za 300.000 od Betisa, ali to nije dovoljno.
Inace, Zvezda bi morala ako bude toliko prihodovala, da izdvoji bar oko 2 miliona evra za kupovinu. Tj. zavisi koliko ce novca trebati od toga dal ce morati da se dovodi levi bek.

Ja najveci problem i vidim u odbrani, tj. doveo bih tog Vujadinovica, ali nama realno treba jos jedan brz stoper. Npr. da kazemo da su Maksimovic i Krneta, ipak malo sporiji i visi igraci, nije bas Mihajlovic koga vec imamo u klubu, idealna kombinacija za celu pricu, a nije ni Tintor koga pominjah.

U sustini ja to vidim ovako:
GK: Kirovski, Cancarevic, Vesic (Dmitrovic na pozajmici, on mora da brani sezonu-dve negde, ne moze odmah na Zvezdin gol)
CB: Maksimovic, Krneta, Vujadinovic, XXXXXXXX
LB: Mladenovic, Petkovic/Rodic/Lekovic
RB: Pauljevic, Vesovic, Stojkovic
DM: Mijailovic, Milivojevic, Sakic
AM: Evandro, Perovic, Dimitrijevic, Djurickovic, XXXXXXX
LW: Vinicius, V.Simic, Milunovic
RW: KnezevicSmiley 1 Smiley 1 Smiley 1
CF: Borha, Kasalica, Ozegovic, Asamoa

E sada najbolje bi bilo da ovaj pod XXXXXX na sredini moze da odigra i na desnom krilu, i postoji jedan mali Eric Flores u Flamengu, ali on nije jak, tj. mrsav je i sitan. Ili bi jos bolje bilo kada bi ovaj Asamoa mogao da odigra kvalitetno na desnom krilu. To bi bilo bas dobro.
Takodje se uzdam da ce Perovic da pokaze dosta u sredini i da bude trkacki sposoban da igra sa Evandrom ili Dimitrijevicem u paru na sredini. Ali bi svakako valjalo da se nadje neki brazilac. Tj. ako Perovic moze da odigra to, onda bi ovaj mali Flores dosao ko kec na deset.
A da se ne lazemo i na levom krilu je problem, taj Vinicius je potpuna enigma, mada moze to da odigra i Kasalica.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 01:34:20 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia N95
Jaksa,sto promjeni misljenje o Knezevicu?
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Nisam promenio misljenje, nego osim njega na toj poziciji nemamo igraca, pa sam umesto imena fudbalera stavio tri puta  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1Smile
Realno ako nam Miric bude prva zamena, to je stvarno ozbiljna stvar. Vesovic nikako da me ubedi da on moze da igra desno krilo. Kao desni bek se jos i fino pokazao. Tj. nije bas jebo kevu, ali uopste to nije bilo toliko lose... Kada bi se malo artikulisao, naucio da se oslobadja lopte na vreme, i malo koncentrisao uz rad, mogao bi da postane stvarno ok desni bek, mozda i za zapadnu evropu. Ovako kao desno krilo, stvarno me nije ubedio.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2012, 00:56:37 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
ne računaj na brata Leku. Tog će otac izbaciti iz kuće ako potpiše za vas. Lane dao gol Partizanu iz slobodnog u mrtvom uglu i zvao me kasnije da mi se izvinjava, a reče mi da mu otac ne priča sa njim zbog toga Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.