Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 995133 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
И остали су стока, што не би били и ми. Ви будте стока, ја нећу.

мустафааааааааааа

Smile

Aj sad ozbiljno, ja nemam pojma sto se toliko zapenilo oko toga sta igraci pevaju (i jedni i drugi) najnormalnija stvar, veliki rivalitet, sto rekose mnogi udarile emocije u glavu, to jednostavno ne moze da se kontrolise. Zamisli molim te pevali ruzne pesme  Smile  a to sto politicari psuju u skupstini i sl, to nema veze.

I da, urnebesno smesan komentar stefan77, kao nije isto pevati grobarske picke, jebi...itd i pola madjar pola ustasa  Smile ma idi begaj, usro se u gace pa osto ziv, nije isto  Smile kao pevas nekom da je madjar/ustasa a on to nije i sad je to nesto urnebesno strasnije od obicnih psovki, a istovremeno ti i tvoje ekipa zovete mustafa nekog ko to nije  Smile i nikom nista.

Da me ne razumete pogresno, nit mi smeta to mustafa ni grobarske picke i sl, sve je to deo navijanja, bez toga ne moze, mislim moze ali jako tesko, danas je tesko popricati najnormalnije sa nekim a da ne upotrebis neku psovku, cemu onda sva ova frka, budalastina teska.  Nepotrebno skroz nego daj ajde da jos o necemu pisemo/pricamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Јакшо не заборави да Милун батица има 19 годиница тек.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ja sam jos pre te vase utakmice pricao (i sto se kaze apelovao na razum) da je zesce glupo pevati pola madjar pola ustasa, ljudima cije su pretke isti ti madjari i ustase kasapili. I neverovatno je glupo to pevati srbima.

Da je pevano npr. nekome ko sto je ovaj FilipFr(ancetic), to bi bilo ispravno. Smile

Meni licno ne smeta ovo sto se pevalo sada posle utakmice, neka pevaju ljudi sta zele, al sam i svestan cinjenice i mislim da je Zvezda dovoljno veliki klub da nam ne treba pominjanje protivnika uopste. Al ajde sto kazes emocije i sl. Verovatno ce sa tom praksom i prestati, posto je dignuta ovolika buka u javnosti, o kojoj se moze polemisati zasto je toliko ovo medijski ispromovisano...

Јакшо не заборави да Милун батица има 19 годиница тек.

Mislis da ce brze trcati kad 'poraste'?  Smile
Nisam ja rekao da mislim da ce biti los igrac, nego da ce pre napraviti karijeru kao spic nego kao krilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ја мислим да еј то све одраз одређеног комплекса. Јеботе ми повели и после 6-7 минута подјебавали гробаре. Уместо да уживамо и радујемо се голу ми ома на робаре. Комплекс. Просто видиш на људима задовољствно што смо стерали гробрима који су нас карали у буљу неко време.

Комплекс.
Могу да разумем Пацоја кад пева то у свлачионици, он је на својој буљи осетио Пјанину киту и осетио је то да му се у сред доминације Цигани напрже да ће да га добију. Фрустрација је то кад мислиш да си неког понизио и ућуткао а он се константно диже из пепела и боли га курац за твоју доминацију. И јебига онда добије битну утакмицу и истресе се емотивно. Разумем.
Ал не разумем да Цигани морају да се осећају као да су освојили свет јер су добили гробље. То је само пола посла, увек било. Успутна станица.

А за Милуна сам мислио у смислу ојачавања. А гледе брзине шта је ту је. Мада може се и игра прилагодити на основу својих карактеристика, ал то је до тренера и конципирања екипе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Mozemo malo da nivo konverzacije poboljsamo, necemo valjda da budemo kao drkatori sa Sex - Erotika...znam da mozete.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Ja sam jos pre te vase utakmice pricao (i sto se kaze apelovao na razum) da je zesce glupo pevati pola madjar pola ustasa, ljudima cije su pretke isti ti madjari i ustase kasapili. I neverovatno je glupo to pevati srbima.

A u isto vreme je sasvim ok zvati nekog mustafa kome su pretke iste te mustafe kasapili i harali zemljom 500 godina.  Aj sad kazi da nije isto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Мустафу зовемо Мустафа због симболике везане за једну сцену из филма о Косовском боју. Нико њему не импутира да је Турчин већ издајник. Дакле Мустафа у том смислу.

А звати Војвођане Мађари и усташе је ружно. Радили су то и Цигани ако се не варам, ал стварно је време да се такве ствари прекину међу нама Србима, поготово у овом времену кад су свакаки лешинари око нас.

И да те питам Бођи ако знаш.. То Мађар-усташа се певало због неког лика који је био ваш па је очо код њих, а био је пола ђарма а пола рват, ел тако? Ако је тако онда ми је ок то певати ако је он и даље код њих на трибини. Ал ако није то је онда комплет генерализовање и вређање народа на овим просторима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Veruj mi da nemam pojma, prvi put cujem to. Ja bio u tripu da se to peva zbog glupog generalizovanja ko sto ti rece zato sto su blizu jednima i drugima.

Mada za Novi Sad je preterano, ali vec za Suboticu  Smile izvini Sarma, jebote trazio sam nesto po Subotici i ko da si u Madjarskoj, nazivi ulica i ostalo  Smile zapitah se da li sam u svojoj zemlji.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2012, 15:26:07 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Богдани, батали преписку са њима. Увек ће ти рећи да ово није исто ко и оно и да се то не може поредити. Ја сам само изнео закључак да се наши драстично кажњавају а ови ни не опомињу. Да не беше Модовог текста, не би се ни писало о овоме. Значи, ко да ништа није ни било.

Ево, Емпти прича о комплексу и како се после голова помињу противници а помену и сам како је Пјановић карао Пацоја (ти надимци типа Нитков, Трагија и гробље су ми се смучили).
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.