Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 995190 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
 Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
И остали су стока, што не би били и ми. Ви будте стока, ја нећу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 4
Ma kad pevaju partizanovi igraci, onda su to emocije, rivalitet itd. Kadea pevaju nasi, to je uzas, skandal...  Smile
Aj okanite se corava posla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0

кроз ноге мустафааааааааааа
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
U nasem poremecnom sistemu

Svako ko ovako razmislja ima nekih problema. Razmisljanje kako kod nas nevalja i kako je negde drugde bolje je jedan debilizam...

Sta su sve izjavljivali Ferguson, Murinjo i jos mnogi drugi veliki treneri iz velike i kulturne evrope...Sta su radile velike legende poput Kina, Faulera... Da ne pricam o Di Kaniju nacisti Smile

Ovakve stvari su skroz normalna pojava, pa oni su bre fudbaleri, nisu clanovi kulturno umetnickih drustava Smile
Aj mi nadji snimak kada Ronaldo proslavlja pobedu sa svojim navijacima i okrene se prema Barsinim i krene da peva pogrdne pesme... ili Mesija samo suprotno.

Zamisli Nole pobedi Nadala u finalu i okrene se prema njegovim navijacima i krene da se dere i peva spanske pi*... ili sta god.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2012, 13:59:25 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
A Ronalda zabole kurac za Barselonu,i Mesija za Real Madrid.

Idi u Argentinu pa vidi,idi na Siciliju pa vidi...ima X primjera.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
U nasem poremecnom sistemu

Svako ko ovako razmislja ima nekih problema. Razmisljanje kako kod nas nevalja i kako je negde drugde bolje je jedan debilizam...

Sta su sve izjavljivali Ferguson, Murinjo i jos mnogi drugi veliki treneri iz velike i kulturne evrope...Sta su radile velike legende poput Kina, Faulera... Da ne pricam o Di Kaniju nacisti Smile

Ovakve stvari su skroz normalna pojava, pa oni su bre fudbaleri, nisu clanovi kulturno umetnickih drustava Smile

Svako razmisljanje da je kod nas sve ,,normalno'' je cist debilizam.

Jos porediti Fergusona i njegove izjave sa pevanjem kompletnog tima,ili Di Kanija koji je zbog tih nacistickih pozdrava i bio kažnjen vise puta i sigurno je jedan od retkih primera,dok su kod nas ovakve stvari vec postale normalne.

Ma ne brinem ja zbog njih,sportista,oni ce se sutra prodati i otici,vec zbog ovih mladjih narastaja koji slusaju te pesme i posle im one postaju redovan repertoar. Ako si vec idol mladjih i neko od koga bi trebalo oni da uce,ponasaj se bar onda primereno majku mu.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Sad samo ocekujem da mi jos neko kaze: "jesi li video derbi u grckoj? budi srecan sto kod nas nije tako"
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Sam si krenuo u poredjenje babe i zabe....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
U nasem poremecnom sistemu ova pojava i nije tako strasna,ali da se posmatra kao izolovana,onda bas i nije sportski i primereno igracima jednog tima,bilo kog. Samo sto se one kod nas provlace malo po malo,jer ce neko uvek reci da eto makar nema nereda na tribinama,i precutno ce podržati ovo.

Koji je to tvoj(vas) sistem? Neka Velika Madjarska, NDH?

Inace, gledajuci Milunovica skontah da je covek pravi spic, i tesko da ce izgraditi neku karijeru kao krilo, a videh na RSB-u da nisam jedini koji tako misli. Dosta je spor Milunovic, to me malo razocaralo. Za ozbiljan fudbal ce morati doosta da ojaca i ocvrsne. Kontrola lopte, realizacija odlicne.

Mozda Vinicius zaigra protiv Borca...
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/708-kasalica-napada-cacane.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.