Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 493 494 496 497 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1001227 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
I ja sam protiv ove uprave, odavno, kao i cela tribina, ali ja cu prvi isamarati onog ko bude zvizdao i navijao protv Zvezde dok traje utakmica. Debili maloumni, sve vas treba tuci, svakoga ko ce sutra doci da navija da mu klub izgubi!
Odakle tebi pravo da bijes nekoga zato sto zvizdi!?

Zato sto sam sve u zivotu posvetio ovome sto imamo danas. Sve! Odricao se devojaka, izlazaka, mora, ekskurzija, sve zbog tribine i kluba, svuda sam isao, i kad imam i nemam pare. Moj je zivot to! Moj zivot su Zvezda i Sever. Nemam drugove koji nisu navijaci. I onda ce neko da mi kaze da sam placenik i da se pita za nesto a ladio je jaja na kompu ceo zivot i poceo da ide na utakmice juce? E neces burazeru!
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 14:47:04 od kesapunamesa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Drustvo nam je otislo u...  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
kesapunamesa

batali brate,ovde ce samo da ismejavaju,ne razumeju oni to.Neka zvizde,sever ce da peva ostali neka zvidze ako su zato dosli i platili kartu,ne vredi da im objasnjavas,svaki scenario oni su okretali protiv severa,i kad se terala uprava bii smo placeni nedovoljno,kad se bojotovalo,kad se nije kao sad uvek si placen.Nema potrebe da samaras nikog,na severu ce zvizdati evro severasi po bokovima,istok zapad nek rade sta oce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
HTC One M8
Dajte neki orden za kesapunamesa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
I ja sam protiv ove uprave, odavno, kao i cela tribina, ali ja cu prvi isamarati onog ko bude zvizdao i navijao protv Zvezde dok traje utakmica. Debili maloumni, sve vas treba tuci, svakoga ko ce sutra doci da navija da mu klub izgubi!

Zato sto sam sve u zivotu posvetio ovome sto imamo danas. Sve! Odricao se devojaka, izlazaka, mora, ekskurzija, sve zbog tribine i kluba, svuda sam isao, i kad imam i nemam pare. Moj je zivot to! Moj zivot su Zvezda i Sever. Nemam drugove koji nisu navijaci. I onda ce neko da mi kaze da sam placenik i da se pita za nesto a ladio je jaja na kompu ceo zivot i poceo da ide na utakmice juce? E neces burazeru!

Ко те јебе што си будала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4

Smile Smile Smile

Keso, razumem ja tebe, ali taj stav "ja cu da isamaram" je glup do bola... Koga ces bre ti da isamaras? Sa kojim pravom... On je platio kartu kao i ti i ima podjednaka prava... To nije normalno, iz prostog razloga sto moze da dodje neko treci i za tebe da kaze recimo "slusaj, ja sam ceo zivot uz Zvezdu, ja sam se svega odrekao bla bla... Ova uprava me je upropastila, ocu da im jebem mamu. Ako ti budes navijao dok ih ja psujem, ima da ti nalupam samare..." Jel da da je idiotski? Slazem se da Zvezdi treba da se pruzi podrska uvek i svuda, ali ljudima je prekipelo i ne mozes ih kriviti za to. Dobro bi bilo da se samo navija za Zvezdu i da bude sve ok, ali i ako ne bude sve ok i neko krene da zvizdi lukicu, upravi, ili igracima (ne zbog uprave, vec zbog nezalaganja i slicno) ne vidim kako ti mozes da budes neko mudo u celoj toj prici i da kao delis samare... Spusti bre malo loptu na zemlju, opusti se i navijaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

Бан Трлета распалог !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Citat
ko te jebe kad svoj klub(koji god da je) ne volis onako koliko pricas, jer svima je klub sve u zivotu, svi zive za klub, pucaju od ljubavi, i ostale izlizane fraze. Oduvek mi se kenjalo od toga jer znam da vecina ljudi samo kenja, i da je to cita demagogija. Jako je malo onih koji ce sve u zivotu dati klubu. Zato ce i pucati samari sutra, jer ste foliranti i demagozi. Mrs. Samari kao nekada, kad je bilo mnogo bolje, i na terenu i tribinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83

Smile Smile Smile

Keso, razumem ja tebe, ali taj stav "ja cu da isamaram" je glup do bola... Koga ces bre ti da isamaras? Sa kojim pravom... On je platio kartu kao i ti i ima podjednaka prava... To nije normalno, iz prostog razloga sto moze da dodje neko treci i za tebe da kaze recimo "slusaj, ja sam ceo zivot uz Zvezdu, ja sam se svega odrekao bla bla... Ova uprava me je upropastila, ocu da im jebem mamu. Ako ti budes navijao dok ih ja psujem, ima da ti nalupam samare..." Jel da da je idiotski? Slazem se da Zvezdi treba da se pruzi podrska uvek i svuda, ali ljudima je prekipelo i ne mozes ih kriviti za to. Dobro bi bilo da se samo navija za Zvezdu i da bude sve ok, ali i ako ne bude sve ok i neko krene da zvizdi lukicu, upravi, ili igracima (ne zbog uprave, vec zbog nezalaganja i slicno) ne vidim kako ti mozes da budes neko mudo u celoj toj prici i da kao delis samare... Spusti bre malo loptu na zemlju, opusti se i navijaj  Smile

Капа доле  Smile

Citat
ko te jebe kad svoj klub(koji god da je) ne volis onako koliko pricas, jer svima je klub sve u zivotu, svi zive za klub, pucaju od ljubavi, i ostale izlizane fraze. Oduvek mi se kenjalo od toga jer znam da vecina ljudi samo kenja, i da je to cita demagogija. Jako je malo onih koji ce sve u zivotu dati klubu. Zato ce i pucati samari sutra, jer ste foliranti i demagozi. Mrs. Samari kao nekada, kad je bilo mnogo bolje, i na terenu i tribinama.

Што ниси шамарао Шавију када је почео скандирати управа напоље против Нафтана ?????????
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 15:30:39 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
zato sto batina ima dva kraja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 493 494 496 497 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.