Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 491 492 494 495 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 1001350 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Meni deluje da je covek vec poceo psihicki da nas priprema za katastrofu.
============================================
Konferencija za medije pred Bordo

Na Marakani je održana konferencija za medije pred sutrašnju utakmicu plej-ofa za Ligu Evrope. na konferenciji su se medijima obratili novi šef struke Aleksandar Janković i prvotimac Čava Dimitrijević.

„Bordo je fizički jača ekipa od nas. Ukoliko krenemo od pretpostavke da sve baziraju na fizičkoj spremi, dolazimo do toga da su jači. Mi možemo da budemo jači na neki drugi način. To je veliak utakmica, zna se šta Evropa znači Zvezdi i Zvezda Evropi. Čvrsta su ekipa, velike traficije. Činimo sve da se pripremimo na najbolji mogući način. Imali smo jedan trening sinoć, danas još jedan. Sutra prepodne ćemo imati trening razgbavanja. Večeras će sve biti poznato“ rekao je Janković i nastavio:

„Gledam da mi odigramo najbolje što možemo. Da budemo zadovoljni. Ako uradimo sve, biću zadovoljan. Odnos gradim prema dogovoru. Psihološki pristup je najbitniji. Imamo seriju rezultata bez pobede, pa stres oko promene trenera. Danas nastavljamo sa pripremom za meč.“

Maksimović?

„On je preventivno napustio trening, danas je na ispitivanjima. Milivojević takođe. Oni su bitni za nas. Što se Babalja tiče, videćemo kako će se odvijati situacija.“

„Zvezda nije nikada totalni autsajder, to je nemoguće. Bordo je atletski, u ritmu jači, fizički takođe. Neću da pričam da ćemo da gazimo i napadamo u talasima samo da bih animirao javnost. Iz utakmica sa Bordoom možemo da izađemo čvršći. Tražim skoncentrisanost. Fudbal je takav, nema potpunih favorita. ne bih se bavio prognoza,a, pritisak u Zvezdi je veliki uvek, mi imamo obavezu da pobeđujemo“ ističe naš trener.

Janković je istakao da je siguran da Francuzi neće potceniti naš tim.

„Francusko prvenstvo se odlikuje čvrstinom. Kompaktni su, stoje blizu, školovani su, tako se formiraju. Taktički su opremljeni, atletski takođe. Imamo ideju kako ćemo igrati. Gledaćemo njihov meč danas, bićemo spremni. Ne verujem da postoji neko ko može da potceni Zvezdu. Zvezda je za Francuze evropski šampion, znaju oni zašto. Cene nas i jako nas poštuju. Mi moramo da budemo čvrsti i agresivni.“

Naš trener podvlači da je svaka pobeda dobra, ako se ne primi gol.

„Besana noć nije iza nas. Nećemo da skrenemo temu na protivnika, igrači moraju da budu skoncentrisani na sebe. O protivniku ja razmišljam, mi smo domaćini i imamo obavezu da budemo dobri. Svaka pobeda bez primljenog gola je najbolja, rezultatski. Igrački, ako svi budemo zadovoljni sobom.“

„Čeka nas teška utakmica. Bordo dobro znam, neće biti lako. Daćemo sve od sebe, spremni smo za utakmicu. Teško je proceniti da li su jači ili slabiji od Rena. Zavisi i od forme. Imaju mnogo dobrih igrača, od Karasoa do Gufrana. Po meni, najbolji je Obranjak. „ objasnio je Dimitrijević, a potom nastavlja:

„Možemo da igramo brže, uvek može brže. Drugo poluvreme protiv Rada je bilo dobro, psihički smo se vratili. Evandro je mnogo dobar igrač, to svi znate. U poslednje vreme smo svi slabiji, ali nedostajaće nam. Probaćemo što bolje da ga zamenimo. Biću zadovoljan samo pobedom.“

Janković je naglasio da će biti promena i u stručnom štabu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung SGH-E590
A cekaj sa Prosineckim bi imali neke vece sanse da prodjemo? Ajde molim te mi napisi u procentima kolike bi nam sanse bile da je on ostao i kolike su nam sad... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Ja ne znam otkud si se ti sada nasao da branis toliko Lukica i napadas Robija. Ova vest nema veze sa Robijem, vec sa Jankovicem, koji izmedju redova porucuje da se pripremimo za razmontiravanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
Roki, sad vec pocinjes da smaras... Jebo te bre Robi... Ti sad u svakoj vesti vidis kako neko brani Robija ili sta god vec... Po meni ni sa Robijem, ni sad sa ovim, ni sa Murinjom, mi ne mozemo da izbacimo Bordo. Ali Robi nema veze sa tim sto Jankovic vec priprema javnost za sex koji ce nam francuzi pruziti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Pa jel slagao nesto?....osim onoga da Zvezda nikad nije autsajder  Smile

I jel ume on da slozi recenicu koja ima vise od 5-6 reci   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
Ako mislis na Jankovica, nije slagao nista. Ja sam samo konstatovao da nam salje poruku izmedju redova da smo najebali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung SGH-E590
Ja niti jednog branim, niti drugog napadam, samo gledam realno za razliku od vas. Sa Robijem je fudbal bio k*rac i ako je on imao dobru ideju, on tu ideju nije pretvorio u stvarnost. Smesno mi je kad vidim da pljujete Lukica za odlazak Robija, a da oni nisu tako dobri drugari, Robi bi 3 puta dobio otkaz. Isto tako dan pre odlaska Robija niko nije verovao u prolaz protiv Bordoa, a sad od jednom ispada da smo ovim odlaskom izgubili odlicnu priliku da prodjemo dalje. Znaci gomila gluposti...

I da napomenem samo, da me ne bi opet napadali, ja uopste ne mislim da Lukic i kompanija rade dobar posao, ali jednostavno ne vidim poentu u teranju uprave kad jednostavno nema niko drugi ko bi preuzeo klub i uradio nesto bolje. Vece su sanse da bi se vratili oni dani kada su nam iskljucivali vodu i struju...

EDIT:

A Jankovic prica realno, nije da je nesto slagao, a konferenciju je zavrsio recenicom - "Biću zadovoljan samo pobedom".
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
Meni smeta nacin na koji je Robi otisao... Slazem se da Zvezda nije igrala nista specijalno pod njim. Ne ulazim ko je kriv za to, ali po meni je trener. Ali neka prica ko sta hoce, Robi je bio i ostao legenda Crvene Zvezde. Da jedan covek koji je toliko toga pruzio Zvezdi dodje na konferenciju sa rancem na ledjima, ko neki jadnik, da ode bez nekog vecanja i dogovora, da se predsednik ne udostoji da dodje na konferenciju da ga isprati,  da se pozdravi, bilo sta, po meni je to strasno. Videlo se kao dan da je motkom najuren ko da je indijanac. A ne mog da se otmem utisku da on nas klub voli mnogo vise od tih koji su ga oterali. E to mi vec smeta i to mnogo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
+1

, a sto se igte tice, mi igru nemamo jos ko zna od kada. I jos nesto u vezi kometnara kako je Robi "pobegao" zbog Bordoa. Nije on pobegao. On je jednostavno o tome razmisljao vec dva meseca, kako je sam rekao, a razlog zbog koga je otisao bas sada, u nezgodnom trenutku je taj sto mu je Lukic upao u svlacionicu i sto su se ispickarali zestoko. Prica se i da mu je pretio i ko zna sta je sve tu bilo i coveku je zbog toga pukao film i otisao je. Da se nije desio taj prokleti Rad i prokleti Krneta, verovatno do njegovog odlaska ne bi doslo, bar ne sada, u ovom najnezgodnijem trneutku.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 13:48:18 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
e sad u inat ima da prodjemo bordo  Smile

Meni deluje da je covek vec poceo psihicki da nas priprema za katastrofu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 491 492 494 495 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.