Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 997675 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation

Малкине, нисте дерби довили на срце већ на срећу.

На срећу може да се добије лото,бинго,томбола....овде играш 90мин и све и да један тим има невиђену срећу,евентуално може да добије 1-0 а не 2-0. Не кажем да није несрећа статива Дијаре али исто тако ни један од 2 наша гола везе за срећом немају...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Milance, ne brigaj, proigrace Lazovic kad treba. Jebote najvise brines od svih nas Zvezdasa, odmori malo.

I Zvezda je davala Martacu hleb, a ne Borac, cak i dok je bio trener u Borcu.

A da je pristrasan - blago je reci...

Crveni karton dzabe  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2012, 22:24:49 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Citat
I Zvezda je davala Martacu hleb, a ne Borac, cak i dok je bio trener u Borcu.

Tacno.O tome se bas i vodila polemika one godine kada je on bio trener i nasa "sigurna" tri boda,kao razlog se navodlio to,sto je jos uvijek na nasem platnom spisku.Naravno,popusili smo ga...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52

Малкине, нисте дерби довили на срце већ на срећу.

На срећу може да се добије лото,бинго,томбола....овде играш 90мин и све и да један тим има невиђену срећу,евентуално може да добије 1-0 а не 2-0. Не кажем да није несрећа статива Дијаре али исто тако ни један од 2 наша гола везе за срећом немају...

Значи на ваше срце су наши играчи у те 2 ситуације вама дали лопте? Да не грешим душу, срчано је укризао Борја. То јесте.

Исто тако су на ваше срце Дијара и Илић машили немогуће? Дај бре... свака вама част на борбености, али сте, пре свега, добили утакмицу великом срећом. Да су се те наше шансе искористиле (ко што је требало), ништа вама још 5 срцади не би помогло.

Citat
Crveni karton dzabe

А хоћеш да ти кажем зашто џабе? Као прво, контакта није било јер му је Лазовић избегао коленце (приметио си да је пао тек кад му је побегла лопта а и лепо се види на успореном да га је избегао). А као друго, рецимо, један детаљ: мали клиња са жутом косом из Борца (заборавих му презиме), прави идентичну ситуацију као и играч што је добио црвени одмах после искључења. Клиња не добија жути картон, овај добија други жути и цвени.

Но небитна тотално ситуација. Победили би вероватно и да човек није искључен. Само сам рекао да по мени није заслужио други жути док рецимо Касалица јебе мајке судијама кад год пожели. Ту нема другог жутог.

А Мартаћ... баш због тога би требало да се потруди да буде неутралан. И у једном и у другом клубу је храњен.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2012, 22:47:10 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung SGH-E590
Koliko su neki ljudi smesni pa to je strasno.

Znaci unistili smo Borac, a to sto je tek u 70 minutu uspela da udje lopta je druga stvar...
Rutinski.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Citat
Исто тако су на ваше срце Дијара и Илић машили немогуће? Дај бре... свака вама част на борбености, али сте, пре свега, добили утакмицу великом срећом. Да су се те наше шансе искористиле (ко што је требало), ништа вама још 5 срцади не би помогло.

Sjeti se proslogodisnjeg 1/2,i mnogih vasih derbija u poslednih nekoliko godina,i reci ti meni,tvojom logikom,citav fudbal,sport,se svodi na - srecu?
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
HTC ...

Znaci unistili smo Borac, a to sto je tek u 70 minutu uspela da udje lopta je druga stvar...
Rutinski.
Apsolutno tacno!
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
Звездо згази их све  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52

Rutinski.

Ја сам изузетно задовољан што већина звездаша тако размишља.
Citat

Sjeti se proslogodisnjeg 1/2,i mnogih vasih derbija u poslednih nekoliko godina,i reci ti meni,tvojom logikom,citav fudbal,sport,se svodi na - srecu?

Значи хоћеш рећи да смо вас тад добили на срце? Да сте ви имали неке немогуће промашаје тада (као ми у среду, рецимо)?
Наравно да се цео фудбал (како ти кажеш) не своди на срећу, где сам то реко? Рекох да сте нас срећним околностима добили помоћу: 1) голова из наших акција; 2) наших невероватних промашаја.
Срећно смо и ми прошли Андерлехт и Њукасл. Трудили се јесмо али је превагнула срећа. То је и ваш случај у дербију.
Као што рекох, да је Дијара погодио празан гол и Илић гађао ко човек, не би помогло ни 5 срцади.

Било како било, заслужена победа и то се рачуна. На томе сам и честитао.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat

Upravo tako....

Pazi, ne pravda Ilicev promasaj njegovim nesnalazenjem u datoj situaciji, dekoncentracijom do koje je doslo usled manjka snage, godina....nego Zvezdinom srecom.

I Ilic i Diara su iz izglednih sansi promasili, falilo im je nesto, koncentracija, znanje, kvalitet, vestina, nemam pojma sta....al im je falilo. I nije za te promasaje zasluzna ni nasa sreca, ni dobar golman nego bas to sto im je falilo da daju gol iz tako izgledne situacije....i hvala im.

Stvarno postoje nesrecni slucajevi, jbt onoj zeni pao sneg sa zgrade na glavu i ubio je....
Ali sport, fax, posao.....jelda kako uvek imaju vise srece oni koji vise treniraju, uce, rade....i onda ti se lepo jebe za srecu, sudbinu....

SAle Djordjevic je uvek imao srece da prodje kao kap u poslednjoj sekundi, a eto nasi kosarkasi nemaju srece vec 10god, ae jasno mi je za 7.....Jestratijevic je `99 razbio ogledalo al onih poslednjih par mi nije jasno.... Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2012, 23:34:38 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.