Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 993558 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Izbori!!!  Smile

Samo da cestitam Lukicu na pobedi i da u sledecih 5 godina bude isto ovako uspesan i da osvoji cak dva kupa Srbije.
Cestitam na pobedi.
duvaj ga  Smile

prvi glaso u sremu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Citat
On nam je dovuko Mirica

Ovo je Jakso smijesno tvrditi.Njega je dovela mafija.

Citat
i ako se otera Prosinecki, a to uopste nije iskljuceno obzirom na to kako smo poceli prelazni rok, on je najbolji izbor. Da je bilo pameti, ne bi ga ni terali onomad.

Komedija  Smile

Stefanovic je jasno rekao da nece biti nista spektakularno u ovom prelaznom roku,jer mi nemamo para.A ono,samo se pitam,sta vi ocekujete od prelaznog roka?Ja samo da mi sacuvamo ekipu,i nista vise,da sam na njihovom mjestu,vjerovatno nikog ne bih kupio,mi se davimo u dugovima.

Sto se tice ovog iz Radnickog,on je samo izmjena Mladenovicu,Petkovic odlazi,a Tosic je stoper.

Citat
U sustini ne svidja mi se ovo, upropastili smo poziciju na kojoj smo bili jaki

Sta smo unistili?

Ради, само што га многи и даље посматрају као Робија играчку легенду, па им је проблем да реално резонују неке ствари.
Али то нам је, што нам је. Стали смо иза зеленог тренера и сад морамо да гурамо.

Nego,vidim svrsavate na Jankovica,koliko se sjecam on je takodje bio mnogo zelen kada je sjeo na klupu Crvene Zvezde,a da ne spominjem njegove manevre u prelaznom roku.I da,bez komentara da je radio sa Muslinom,onom vedetom trenerskog posla  Smiley 1

A i prica vam je bolesna,ovim ste osporili na primjer mnogo velikih trenera,jer svi znamo da 95% fudbalera pronalaze raznorazni skauti a ne treneri,s tim sto oni daju zavrsnu rijec.A i fala Bogu da mnogi rade za Zvezdu,na primjer kao Jankovic,radije bi da ostane skaut (kad je vec toliko dobar) nego da bude trener,jeee.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung SGH-E590
Lose igrace su doveli menadzeri, a dobre je doveo Prosinecki...do jaja! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Ko je to rekao?
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
HTC Sensation
По Банетовим речима( а ја му верујем) овај Ненадић је кеса,ал он није ни довлачен да буде у 11 већ само да буде конкуренција малом Младеновићу,да крпи кад се овај умори или заради картоне,можда одигра неки Хајдук или Смедерево на МАри и то је то..колико знам довели смо га малтене за џ.

И немојте,по ко зна који пут да сваку изјаву или конференцију неког нашег из управе схватате здраво за готово и буквално гутате све што они причају. Кад то кажем мислим и на финансијске детаље као и на приче о одласцима,доласцима,плановима...

НАравно да Дебели неће да изађе и каже""Јесте,довешћемо 5 играча од тога 1 нападач,3 офанзивна везна и 1 штопера,од тога два ће бити Бразилци а остали домаћи"...јер то би био апсурд

И ја мислим да ћемо да одрадимо рецимо можда и најскупљи прелазни рок од уназад 2-3 године. Мислим да ћемо доста пара да скркамо на нападача и неке предње везне(мислим искључиво на странце),као што мислим и да ћемо продати ЛАзовића за прву понуду преко 2 милиона и Евандра за прву конкретну понуду,да ћемо довести Милијаша.

Можда сам један од ретких али не бих дирао наш штопрерски тандем са Максом и Тошићем,али бих такође на месту десног бека уместо Микића довео неког црњу са много кондиције...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
И ја мислим да ћемо да одрадимо рецимо можда и најскупљи прелазни рок од уназад 2-3 године. Мислим да ћемо доста пара да скркамо на нападача и неке предње везне(мислим искључиво на странце),као што мислим и да ћемо продати ЛАзовића за прву понуду преко 2 милиона и Евандра за прву конкретну понуду,да ћемо довести Милијаша.

...i da cu letovati prvo na Havajima..pa na Sejselima...pa cu kupiti Ferari....kucu na Bahamima.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Goranac, Prosinecki je insistirao na Miricu, kakva crna mafija. Isto ko sto je doveo i ovog.
A ta prica o Prosineckom, kako on ne gresi, mi lici na ono, ribe ne prde i ne seru. Mislim stvarno...

Covek je harizmatican, dobar lik, ima neko znanje, ima i viziju, ali je i pocetnik, a data mu je odgovornost koja prevazilazi njegovo iskustvo, znanje, vreme i mogucnosti. Prvo to sto on treba da radi to ne moze da stigne niko na svetu. Ali za to je odgovoran savetnik predsednika koji jako dobro zna da upravlja narodnim masama, a verovatno i predsednikom, pa je nasao nacina da napravi bozanstvo od Prosineckog, svalio mu ceo sportski sektor na ledja, da bi zamaskirao amaterizam sa kojim se radi u klubu, a opet dobio branu od kritika, jer ko ce kritikovati sveca.

Svako ko se iole razume u fudbal zna da ne mozes da imas dobru ekipu, bez 2 kvalitetna igraca na poziciji. Imali smo 2 kvalitetna leva beka, sada imamo jednog. I to je cinjenica.
A prelazni rok moze da se odradi sa malo para, jako dobro, samo treba da se poznaje situacija na trzistu. Postoji gomila slobodnih igraca, ili onih koji se mogu dovesti za 100ak hiljada, samo treba da se prati to. A to ne moze da radi covek koji treba da trenira ekipu. On moze da vidi nekog igraca protiv koga je igrao i to je sve. I moze da mu preporuci neki ortak nekog igraca, ko sto je Simunic ovog Babalja preporucio.

A istrescemo mi dobre pare za prelazni rok, sto cete i videti. Nece ici Lazovic.

Sto se tice napretka, jedini napredak vidljiv je napredak u pas igri kod igraca. U odbrani previse kiksiramo, u napadu protiv jakih odbrana smo nemocni. Sa izuzetkom onog Kaduovog usera, nismo uzeli bodove protiv ekipa iz vrha tabele odnosno protiv kvalitetnihih odbrana. 
Zamisli uzasa, Zvezda izgubi bodove protiv Radnickog u gostima, i lik ladno u fazonu, to je normalno, to je vruc domaci teren. Pa care imas budzet 10 puta veci od njih, 10 puta bolje uslove, za tebe nema vruc teren. Kako nije bio vruc za Partizan.
Lik je izmedju ostalog, dobio Partizan u ovoj polusezoni, i opet napravio minus od 2 boda.

Sto se mene tice, oni imaju ovu sezonu da uzmu titulu, a posle se teraju, na koliko god godina dobili mandat na ovim izborima danas.

« Poslednja izmena: 26. Maj 2012, 17:02:11 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
HTC Sensation
Богдани

Е јебеш га сад баш..па нисам ништа Бог зна нереално написао...ајде и по бојама

Црвено-с обзиром да је Газпром удвостручио спонјзорство и ми нисмо титулу видели пола деценије,мирише ми да ћемо мало да одрешимо кесу

Зелено-С обзиром да ми тражимо 6 милиона за Лазовића,ја сам врло реално написао да ће отићи за прву понуду преко 2 милиона

Плаво-Не знам шта је нереално у томе да продамо Евандра?

Бордо-с обзиром да су Вулвси испали и да Милијаш није у плановима ни код црње тренера,мислим да је у његовом повратку већа кочница Роби који мјожда и не жели њега него сам Милијаш,који би се чини ми се радо вратио него седео на клупи у Чемпионшипу

Smile

« Poslednja izmena: 26. Maj 2012, 17:04:53 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Vulvsi hoce da rasterete budzet tako sto hoce da puste Milijasa, a Zvezda ce da ga dovede!?  Smile
Kao necu tamo da igram za jedno milionce, ali cu zato da prihvatim da igram u Zvezdi za 300 hiljada!?
Aj ne lazimo se!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
HTC Sensation
Разлика је у томе што осим у 700 000,он би овде играо сваку текму,био капитен..а тамо не би ни улазио у игру. На њему је наравно да одлучи шта му је паметније. Не кажем исплативије,него паметније  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.