Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 994976 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Apple iPhone 6S
Ajde nemojte da tupite. Covek je preporodio ekipu u ovom prelaznom roku i doveo uz mozda izuzetak Mirica, sve mlade i talentovane igrace. Mozda ce ovaj bas da eksplodira. Sad ispade da vi ovde imate bolji nos za igrace nego Robi, koji je fudbalski kralj i koji je dokazao vec vise puta da ima odlican talenat za pronalazenje igraca. Setite se da je pronasao Volkova za koga nije znala ni sira familija, pa ga Partizan brze bolje uzeo nama ispred nosa. Opet s'druge strane, kad god ste ovde najavljivali neke vanzemaljce, uglavnom se ispostavljalo da su ispadali neki levaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Kad god naletim,smorim se,kad vidim grupu dokonih internet drkadzija kako kenjaju o svim problemima Svijeta... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
i koji je dokazao vec vise puta da ima odlican talenat za pronalazenje igraca

А како то?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Tako lijepo.

Ubacio je Mijailovica u igru kada klinac nije ni slutio,taj isti postaje igrac za velika dijela,prepoznao u Lazovicu sto drugi nijesu mogli,doveo talentovane fudbalere,poput Mladonevica,Makse,Milivojevica..

Inace,cini mi se da je bio jedno vrijeme sportski direktor Intera iz Zapresica,i da je u tom trenutku taj tim imao najvise mladih reprezentativaca.I mnogo puta su hrvati isticali da je njegova uloga bila kljucna u podmladjivanju HR reprezentacije,da je on birao igrace a ne Bilic.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2012, 21:15:12 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Ubacio je Mijailovica u igru kada klinac nije ni slutio,taj isti postaje igrac za velika dijela,prepoznao u Lazovicu sto drugi nijesu mogli,doveo talentovane fudbalere,poput Mladonevica,Makse,Milivojevica..

Зар Лазовић није играо пре доласка Просинечког?

А што се тиче тих играча што је довео, никакво око Робијево није помогло, већ чињеница да су сви млади репрезентативци.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia N95
Citat

Igrao je,po nekih 2-3 min,cesto ni toliko i bio je na izlazin vratima,mislim da su se neki Svajcarci interesovali za njega.

To nema nikakve veze,jer smo i ranije imali pun kurac reprezentativaca iz lige,i pored toga smo dovodili Subasica,Jakovica,Devica i ostalu boraniju,zasluzan je Robert Prosinecki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52

nije igrao, samo je bio tu...
pa mi nismo doveli mladih igraca u prethodnih pet godina koliko smo ih doveli za ovaj prelazni rok kada je robert bio i sportski direktor... i to ne igraca da samo kazemo da smo ih doveli, vec reprezentativce  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ма хоћу да кажем да их није "провалио" Просинечки јер се већ знало да ти играчи имају талента самим тим што су репрезентативци. Не би он довео никог од њих да нису репрезентативци... ајде, само ми кажите да је открио оног из Белгије. Дечак везе нема а довео га је само зато што је играо за репрезентацију.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung SGH-E590
Naravno da ih nije provalio Prosinecki i neki ljudi ovde idalje imaju iluziju da je Prosinecki pravi sportski direktor.
On sigurno ne skautuje igrace vec to rade neki drugi ljudi. Mozda se njemu i svidi neki igrac, ali onda on verujem prosledi procenu nekome drugom iz kluba. Kakav bi on trener bio ako svoje vreme posvecuje proceni nekih drugih igraca?! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 802
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.333 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.