Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 21 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 417 418 420 421 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 713468 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
U medjuvremenu, Novosti pisu da je zapelo u pregovorima sa Ozegovicem oko plate, i moguce je da pobegne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Da dodam post na raspravu od juce.

Dosta vise, ubiste nas argumentima  Smile

btw. sad videh podatak: Zvezda nije pobedila nijedan klub medju prvih 6 na tabeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
SonyEricsson W610I
U medjuvremenu, Novosti pisu da je zapelo u pregovorima sa Ozegovicem oko plate, i moguce je da pobegne...

Samo nam jos fali da nam pobegne napadac, a taman sam mislio da smo sa napadacem delimicno zavrsili posto je mali dobar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Citat
I ujedno da odgovorim Gorancu... U sustini brate, neko jeste prirodno jak, neko nije, to nije nista cudno, to je genetika. Onaj koji nema takve predispozicije da moze biti stoka sa minimalnim radom, mora da vezba maksimalno da bi to nadoknadio. Naravno uz jasno odredjen program. Vec sam dao primer Z.Tosica, koji je postao vrhunski igrac kad je nadogradio taj fizicki aspekt koji mu je nedostajao. Zato i Lazovic ima jaku cenu, nema on neki preteran ucinak ovde, 10 golova i 12 asistencija na polusezoni pa da mu bude takva cena, ali se jasno vidi da moze da bude odlican igrac kad fizicki napreduje. Uostalom, u evropi vezbaju svi, i genetski jaki i genetski slabi, neki vise neki manje. A ja mislim da Zvezda kao bivsi evropski sampion mora da usvaja ono sto se primenjuje u najjacim ligama evrope.

Brate,ko bre od njih vjezba u slobodno vrijeme,izmedju treninga,posle treninga (bas mi pade na pamet intrevju Belodedica)? Da bi postao zivotinja,potrebno je mnogo individualnog treninga,i dosta puta sam citao da se bez toga ne moze,ja tu vidim i krivicu kod fudbalera,ovi bre nasi baletani se oslonili samo na taj trening,jebo ih on.

Inace,vidim Ozeg nece da potpise ugovor,i recite vi meni,sta je to?Treba batina i treba da klub od sada stoji iza Robijevih odluka,a ne da ga mole da se vrati usljavi Vilotic,tad ga je trebalo za sva vremena otpisati,jebem li mu mater krvavo.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 6220
Citat
Da bi postao zivotinja,potrebno je mnogo individualnog treninga,i dosta puta sam citao da se bez toga ne moze,ja tu vidim i krivicu kod fudbalera,ovi bre nasi baletani se oslonili samo na taj trening,jebo ih on.
Stvar je u cilju koji covek ima. Vrhunski igraci zele da budu najbolji, da se njihovo ime pamti, i zato treniraju kao nenormalni. Vecina nasih igra da bi imala pare za spavove i sponzoruse, i zato sto ne znaju nista drugo u zivotu a za to im je dovoljno da ih menadzer uvali nekom u Ukrainu, Emirate, itd. Kakav individualni trening, pa njih mrzi na utakmici da potrce, a kamoli da ostaju posle treninga  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0

Како заврши она прича око малог Јанковића?
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Problem je u tome sto ti njima ne smes da ostavis to na dobrovoljnoj bazi, dal ce da treniraju na fizickom planu ili ne... Nego u sklopu obaveza koje imaju mora da im bude trening u teretani, tako je svuda u svetu...
2 treninga dnevno, jedan teretana, jedan fudbal. Nije to nista cudno ni neobicno...

Sto napisase na RSB-u, Vidic je pricao da ode u 9 ujutru na trening i zavrsi u 4-5 popodne... Pa zasta primaju desetine hiljada evra? Za jedan trening dnevno i jednu utakmicu nedeljno?

Inace, ostaju valjda stranci cesto posle treninga, Borha i Savio pre svega(al valjda i ostali), a ostajao je i Perovic valjda. Ovo sam ono zakljucio kroz pracenje RSB-a, tj. oni ljudi koji odu na trening pa kazu sta i kako. Da ne bude sad... Nije bas to sigurno sto vam rekoh.

Sto se Ozegovica tice... Klinac jeste talenatovan napadac, i kako su nam igrali spicevi ovu polusezonu, morao je da dobije priliku da zaigra za prvi tim, ali nije da je neki sad preteran talenat... I da pobegne nije bas situacija da se kuka preterano.
Mozete da nadjete na netu njegove highlights-e iz 2010 pa pogledajte.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
http://www.zurnal.rs/2011/12/11/prosinecki-bajkooooooo-pa-sta-radis/index.html

Citat
Нова мука за Звезду. Ади је на ко зна којем језику размењивао критике са Ковачевићем.

– Мићко, пази, имаш играча иза. Причајте, људи. Овде говори једино онај што га нико не разуме – изговорио је Игњатијевић, позициониран крај тунела као прекобројни на Робијевом списку.

Odavno se nisam ovako dobro nasmejao... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Од 9 до 4 Видићу траје радни дан. А ту су и ручкови, малтретирања са новинарима, дружење са навијачима, позирање за клупски календар, блејање са саиграчима у центру за рехабилитацију мишића после тренинга итд. Нормалан тренинг са врхунском исхраном траје сат ипо времена, док други обично скрате за једно 30 минута уколико се ради у групама или на снази/тактици, тако да 2 ипо сата тренинга дневно уз правилан одмор + индивидуалан рад могу од сваког иоле здравог и интелигентног момка направити солидног модерног фудбалера. Smiley

Мени је ортак што је код вас био причао да је Жарубица, Зарубица или како.. најбољи код вас од млађих уз Филипиња.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Citat
Brate,ko bre od njih vjezba u slobodno vrijeme,izmedju treninga,posle treninga

Vežbaju i oni iz Srpskih liga a kamoli profesionalci.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 417 418 420 421 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.