Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 714118 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
 Smile Smile

Ujedno sredi potpis da ti ga ja ne sredim  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Citat
НЕ кукам ја за тим тимом што није остао код Робија

Brate,ja bi na primjer,volio pod Robijem da vidim Koroman-Lazetic-Sisic-Lekic - svi su ludi,imaju znanje,vole Zvezdu,a i znaju da driblaju,jebavali bi kevu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Leka Toni je car, gledah skoro njegove klipove i iz Zvezde i iz Zemuna, zbog neke price da bi mogao doci kod nas... Ima covek stvarno potencijala, al mnogo promasuje.  Smile

Nemoj da zaboravis Malkine da je taj tim bio izuzetno cvrst i jak, sto je Pizon posebno potencirao(kao ja u zadnje vreme  Smile ). I ujedno da odgovorim Gorancu... U sustini brate, neko jeste prirodno jak, neko nije, to nije nista cudno, to je genetika. Onaj koji nema takve predispozicije da moze biti stoka sa minimalnim radom, mora da vezba maksimalno da bi to nadoknadio. Naravno uz jasno odredjen program. Vec sam dao primer Z.Tosica, koji je postao vrhunski igrac kad je nadogradio taj fizicki aspekt koji mu je nedostajao. Zato i Lazovic ima jaku cenu, nema on neki preteran ucinak ovde, 10 golova i 12 asistencija na polusezoni pa da mu bude takva cena, ali se jasno vidi da moze da bude odlican igrac kad fizicki napreduje. Uostalom, u evropi vezbaju svi, i genetski jaki i genetski slabi, neki vise neki manje. A ja mislim da Zvezda kao bivsi evropski sampion mora da usvaja ono sto se primenjuje u najjacim ligama evrope.

Citat
Posle poraza od Vojvodine Prosinečki je prihvatio deo odgovornosti.

- Ima naravno i mojih grešaka, pa svi grešimo. Trebalo je možda da promenim nešto, jer nismo imali igrače koji mogu da se prilagode ovom sistemu. Krivi smo što smo doveli neke koji ne mogu da naprave razliku i ispune očekivanja kluba. Najveći problem je, ipak, što igrači protiv Vojvodine nisu imali volju. Baš niko! Zbog toga me je bilo sramota. Da su poginuli i izgubili, ne bi bio problem.

http://sportal.rs/news.php?news=64332
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung SGH-E590
A njemu trebala cela polu sezona da ukapira to...jbm ti trenera Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Nemoj da zaboravis Malkine da je taj tim bio izuzetno cvrst i jak, sto je Pizon posebno potencirao(kao ja u zadnje vreme  Smile ).
То што су Блажа и Гума дебели, а Бригел глуми супермена, не значи да су били јаки  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Da dodam post na raspravu od juce.

= =
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
И случајно ставили Крнетину слику из Партизана.

Какав је тај Ђуричко и ша игра и где му раде маторци и јел има сестру?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Igra valjda levo krilo, pojma nemam sta mu je prava pozicija...  Smile

Inace, Pantelinjo je na zadnje 3 utakmice dao 7 golova!

Prvo protiv Doxe 2 gola i asistencija(to je bilo odlozeno prvo kolo grcke lige utakmica se igrala 30.11.), pa posle 1 gol protiv Panetolikosu(3.12.), i sada 4 komada Kerkiri za 4-0...
Pantela u grckom prvenstvu na 7 utakmica 8 golova... 

Dovescemo ga, al zamalo...

Ipak, MONDO saznaje da će Prosinečki insistirati samo da nekolicina igrača ne ode ove zime. Nedostupni za druge klube trebalo bi da budu samo Darko Lazović, Srđan Mijailović i Evandro Goebel, možda i Kristijan Borha. Svi ostali moći će da odu ukoliko stigne adekvatna ponuda.

Za sada nije ponzato da li postoje oni koji su, pored od ranije suspendovanog Milana Vilotića, "precrtani" u planovima mladog trenera, zna se samo da su na pragu odlaska Li Adi (Dalijen, Kina), Andrija Kaluđerović (Inčon, Južna Koreja), kao i da postoje ozbiljne ponude za Miloša Dimitrijevića (Japan), Nikolu Mikića i Vilotića.

S obzirom na to da je Crvena zvezda i sa ovim igračima u postavi imala "tanak" tim, sa malim brojem raspoloživih igrača za rotaciju, za očekivati je da izvestan broj fudbalera dođe na "Marakanu" ove zime. Za sada, crveno-beli promovisali su mladog stopera Jovana Krnetu (19) u prvotimca, potpisan je ugovor sa bivšim igračem, levim krilom Markom Perovićem (27), a dogovoren je i transfer levog beka Borca iz Čačka Filipa Mladenovića (20).

MONDO saznaje da je Crvena zvezda u pregovorima sa napadačem Slobode iz Užica, Filipom Kasalicom (22) i da je igrač navodno pristao na ponuđene uslove, s tim da ostaje da se dva kluba dogovore i oko visine obeštećenja i oko dinamike isplate. Takođe, crveno-beli dugo već nalaze se u pregovorima sa ofanzivnim vezistom rada, Lukom Milivojevićem (20).

Bilo je spekulacija oko toga da će Zvezda angažovati i stopera Slobode iz Užica, Nikolu Maksimovića (20), ali je to trenutno u drugom planu, jer uprkos kvalitetima koje poseduje 193 centimetara visoki defanzivac, poznato je i da je on imao dosta problema sa povredama u kratkoj karijeri.

http://www.mondo.rs/s227090/Sport/Sport/Fudbal/Robi-_O_pojedincima_kasnije_za_titulu_nismo.html

« Poslednja izmena: 11. Dec 2011, 22:09:39 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Citat
Ipak, MONDO saznaje da će Prosinečki insistirati samo da nekolicina igrača ne ode ove zime. Nedostupni za druge klube trebalo bi da budu samo Darko Lazović, Srđan Mijailović i Evandro Goebel, možda i Kristijan Borha. Svi ostali moći će da odu ukoliko stigne adekvatna ponuda.

Ово би било до јаја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.