Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 671052 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Zadovoljan sam kako odigrasmo.

Kako je pocelo, dosta sam bio zabrinut. Solidno su stajali Borcanci, i cvrsto igrali(definitivno smo najmeksa ekipa u ligi), plus dzombast teren, pa sam mislio da mozda necemo moci da nadoknadimo procerdano vodjstvo.
I tu je jako bitna stvar bila, posle fenomenalnog gola Kadua, nasi su se previse opustili. Poprilicno nezainteresovano su odigrali u odbrani, i dozvolili korner, a cesto tako olako dozvoljavamo kornere, nije ovo sada prvi put, bilo je toga i u prvom delu sezone, sto smo skupo platili.
Nadam se da ce im skrenuti na to paznju Robi, a mi kad povedemo moramo jos da pojacamo jer se tad oni otvaraju, otvori se prostor, i da im ubijemo taj prvi protivudar(cak i ako ne damo gol odmah), posle je lakse.

Borha se stvarno previse ispromasivao, sve dobro sto uradi, dzaba mu. Ne napreduje u realizaciji uopste. Ni Mijailovic ne napreduje u pasu, a morao bi...

Miric, apsolutno nista. Svi smo se pitali koji ce nam moj, kada je dolazio, ja se i dalje pitam. Bolje da je igrao neki Djurickovic, kad je vec Vinicius nespreman. Mozda Miric jedino da bude koristan u nekom skoku, mada mu ni igra glavom nije nesto, bar ovo do sada vidjeno.

Kadu, Dimitrijevic i Milivojevic odlicni. Jeste malo Milivojevic gresio u zavrsnici utakmice, ali je covek jedan od onih koji je odigrao najvise minuta do sada, pa se verovatno i umorio. Dosta trci, i dosta dobar u prekidu, mnogo znaci za nasu igru. Dobra je stvar sto smo konacno dobili igraca osim Kadua, koji moze trkacki da popuni igranje  Evandra ili Dimitrijevica. Nije mi jasno sto Cava nije poceo ovu utakmicu, trebalo je malo odmoriti Milivojevica za derbi.

Odbrana i dalje slaba, to je posledica formacije u dobroj meri, ali fali i uigranosti, a naravno i ono sto rekoh gore, ozbiljnosti. Ne smeju da se opustaju i mora to ozbiljnije i cvrsce.

Mikic opet asistencija u najbitnijem trenutku. Odlicna cela ta akcija. Mikic dobar u odbrani, u napadu nije nesto, ali to na kraju nadoknadi svojojm velikom borbenoscu, sto se i isplati kroz ucestvovanje u golovima. Kada bi i ostali mogli tako da se bore, mnogo bi nam lakse bilo.

Mladenovic jos jednom objasnio koliko je bitna brzina, i ako na leto ne dovedemo Knezevica iz Borca koji je verovatno jos brzi od Mladenovica(sto je i Mladja sam rekao), zesce cemo se zeznuti.

Kasalica nikako po krilu, nego u sredinu napada.

Lepo igramo, steta za ovoliki minus, tesko da mozemo do titule, nema ko njima da skine bodove, a i mi cemo verovatno morati negde da kiksnemo, tj. nadam se da necemo, ali...

Mora dosta da se radi sa ovim igracima, ima tu lepog potencijala, ali za neki zaista visok evropski nivo(koji bi mogli dostici), mora da se radi.

« Poslednja izmena: 17. Mar 2012, 19:41:18 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Osvajamo titulu  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 
Што би реко Гадафи,дупла круна!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia Lumia 920
Prelepi golovi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 
Што би реко Гадафи,дупла круна!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Срећа па нијеееси.

Cava je odlican fudbaler i jedan od retkih u poslednjih par godina koji zna da igra pravi fudbal u Zvezdinoj ekipi.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
HTC ...
Срећа па нијеееси.

Cava je odlican fudbaler i jedan od retkih u poslednjih par godina koji zna da igra pravi fudbal u Zvezdinoj ekipi.
Sreca pa nijesi....  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
Samsung Wave II
Aџић Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
 Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia N95
Срећа па нијеееси.

Sreca pa nijesi....  Smile

Jos kad bi znao da obrazlozis zasto on nije dobar fudbaler,bilo bi extra...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.