Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 411 412 414 415 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 713958 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Prosinecki je odgovoran za sve! Kako ranije nismo imali kondicionog trenera, pa je razlika bila manja. Jednostavno, to je neki sistem, koji, mora da funkcionise nezavisno od trenera. Sportisti moraju da imaju redovnu teretanu u sastavu treninga. Zirojevic kad je dosao se zalio da Zvezda nema opremu potrebnu za trening igraca, verovatno se odnosilo to na teretanu, tj. cak mislim da je to pominjano, ali nisam siguran.
A na kraju svega, kao jedan od razloga odlaska Zirojevica je kruzila prica da je u svojoj privatnoj teretani naplacivao individualni rad nekim nasim igracima, kao i da je trenirao neke igrace Partizana.

Ako Crvena Zvezda nema svoju teretanu, onda Zvezda moze zakupiti neki termin u nekoj od teretana u Beogradu, a to nece izaci vise od par hiljada evra(3 u vrh glave) na mesecnom nivou, sto je smesno u odnosu na to kolike su tu pare u igri.

Sto se tice treninga koje vodi Prosinecki, ljudi koji idu, govore da su skroz neozbiljni, i da se ne vezba nista bitno. Mozda to rade na nekim zatvorenim treninzima za javnost, al uopste nisam siguran.

Druga je prica dal su tu redovne plate u klubu i kako stojimo po tom pitanju, jako je vazno, al o tome nesto vise drugi put.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2011, 18:14:31 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Можда довети Данијела Алексића кад већ нигдје не игра  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Postavio je valjda vrlo perspektivnog covjeka,ovaj na kraju ispao sasvim suprotno.
И требало му је годину дана да то схвати.
Крив је Роби колико и играчи, колико и управа. Али не значи да га сад треба најурити. Има пролеће да докаже да ли је била грешка форсирање овог система по сваку цену. Мука ми је више од мењања тренера на пар месеци.

Prosinecki je odgovoran za sve! Kako ranije nismo imali kondicionog trenera, pa je razlika bila manja. Jednostavno, to je neki sistem, koji, mora da funkcionise nezavisno od trenera. Sportisti moraju da imaju redovnu teretanu u sastavu treninga. Zirojevic kad je dosao se zalio da Zvezda nema opremu potrebnu za trening igraca, verovatno se odnosilo to na teretanu, tj. cak mislim da je to pominjano, ali nisam siguran.
A na kraju svega, kao jedan od razloga odlaska Zirojevica je kruzila prica da je u svojoj privatnoj teretani naplacivao individualni rad nekim nasim igracima, kao i da je trenirao neke igrace Partizana.

Ako Crvena Zvezda nema svoju teretanu, onda Zvezda moze zakupiti neki termin u nekoj od teretana u Beogradu, a to nece izaci vise od par hiljada evra(3 u vrh glave) na mesecnom nivou, sto je smesno u odnosu na to kolike su tu pare u igri.

Sto se tice treninga koje vodi Prosinecki, ljudi koji idu, govore da su skroz neozbiljni, i da se ne vezba nista bitno. Mozda to rade na nekim zatvorenim treninzima za javnost, al uopste nisam siguran.

Ау Јакша ти и теретана, па није све у теретани.
Има Звезда своју теретану, опремљену како треба. Не трчимо ми лоше због теретане.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ide ovo u istom pravcu kao i kosarkaski klub.  Dzabe se palite.   Smile
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ne volim da vidim zgoljavog coveka na ulici, a kamoli sportistu...   Smile
Dal imamo teretanu ne znam, al ocigledno je ne koristimo...

I nije to stvar trcanja, stvar je sto svaki, ali svaki klub u ligi je fizicki jaci od nas, a imamo 3 puta bolje uslove od svih, izuzev Partizana, i sada i Vojvodine, koja je otvorila svoj trening centar.

Najvise mrzim kad se igrac odbije od protivnickog igraca. Cim izadje neka ekipa ostrije, jace, mi nismo za kurac... Jebes takvu ekipu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
da se ja pitam  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Омакне се и теби нека паметна.
Па деси се некад. Кад ће теби?  Smile

Smile

Ја више гађам да испаднем кул.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Јакша

Нема шта они да се одбијају, на њима је да трче. Од Борхе се сви одбијају, али џабе кад појма нема.
А то што лоше трче није проблем само теретане, него лоших тренинга и мотивације.
Једини који у екипи трче су Ковачевић и Вешовић, а њих двојица боље да не трче, јер то раде као муве без главе, мада бар се труде.
Ми не трчимо уопште без лопте и зато играмо тако како играмо. Зато лопта од крила иде беку, он дода једном штоперу, овај другом, штопер другом беку, бек крилу, па крило врати голману и тако у круг. Када играш само са једним шпицем, има да се усереш од трчања да би стварао шансе.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Чекај, сад се на тренинзима ништа не ради, а прољетос било лудило?
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Stefane pazi...

To ti je ono, sto ja znam da mi nema pojma da dobijemo Partizan, jer sam siguran da ce nas svaki derbi prebiti, i na kraju cemo mi u silnim pokusajima da uradimo nesto, napraviti gresku, i oni ce to iskoristiti, sto se i desilo i na ovom poslednjem. Onaj derbi u kupu, koji smo dobili, smo dobili zato sto je Issah 'premlatio' one njihove spiceve i pohapsio sve na sredini(a uz to bili u takvoj formi da smo igrali ko Barsa).
Ko sto znam da mali Jankovic nece sad proci dobro u seniorskoj konkurenciji, ko sto mali Stojkovic ne igra bolje od Reljica, a svemu tome nije razlog sto oni ne zele ili ne znaju nego ne mogu, jer su trenutno fizicki inferiorni.

Ko sto, od kako je Petkovic na levoj strani, malo lopti prolazi odatle, zato sto je coveku nadimak 'sifonjer', i ne mogu da urade tu nista, jos mu se i prikljuci Borha.

I sad danas izadje podatak, Vojvodina preko 50 posto napada kroz sredinu, Partizan na derbiju takodje mislim da je imao najvise napada kroz sredinu...
Sad se covek zapita, kako je to moguce, kad jebote ti imas nedostatak igraca na bokovima a u sredini visak, zbog formacije koju igras.
Mekani igraci, slabi, prolazi ih ko kako hoce, ne mogu da prime loptu, ne mogu da se izbore za loptu, ne mogu da prodju po boku jer ih izrempluje protivnicki igrac. I na kraju go kurac.

Lazovic, od kako je dosao u Zvezdu, izgleda isto. Znaci decko nije, sem onog prirodnog sto malo ojaca sa godinama, nije fizicki ojacao. Kakav je to rad. Tosic je otisao u Junajted, za 6 meseci-godinu dana, od igraca koji se odbijao od drugih, je postao fudbaler koga je tesko pomeriti, i pored sitne gradje. Igra na 5 puta visem nivou nego pre nego sto je otisao.

« Poslednja izmena: 10. Dec 2011, 19:02:36 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 411 412 414 415 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.