Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 409 410 412 413 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 714405 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung 
Ne moze Robi da napravi tim od antifudbalera. Drugo, pitanje je da li njegova zamisao bila da juri rezultat po svaku cenu, ili da pokusa da napravi tim koji ce da igra nesto sto makar lici na fudbal. Siguran sam da bi bi vrlo malo zaostajali, a mozda bi i bili prvi, da je forsirao dekadentan stil igre, kakav je forsirao Pizon. Mozda je mogao tako i do kraja seozne i mozda i do titule. I sta onda? Onda opet sudar se realnoscu u kvalifikacijama. Cemu to?

Drugo, zamislite ovaj tim sa pojacanjima koje je Robi trazio i koja je jadan morao malte ne sam da pronalazi i skautira, posto je SD bio zauzet igranjem pokera. Zamislite ovaj tim sa Bozicem, Salatom, Volkovom, sa zdravim Pasekom, Mihajlovicem, Cosicem, sa normalnim Viloticem? Siguran sam da bi to sve izgledalo daleko bolje. Ali jbg, kada ti predsednik samo kuka o dugovima i uvlaci se u dupe Rusima i navijacima, umesto da radi svoj posao, kada SD igra poker i seta po brazilskim plazama, umesto da radi svoj posao, onda se bolje ne moze ni ocekivati.

Ja bih voleo da se vrati Dzaja i da ostane Robi. Sezona je izgubljena. Prodati i pokloniti skoro sve igrace. Ostaviti 2-3 koji nesto vrede i uvesti klince, a ostatak popunjavati iz nase lige ili okolnih zemalja i polako formirati tim za sledecu sezonu.
+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Puno k'o Marakana, peva se pesma stara, da li tu oluju i tvoje usi cuju...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
HTC ...
Lose, jako lose... Bez zelje i volje.

Najveci problem moral ekipe. Robine ne ume da motivise ekipu i to je sasvim jasno. Drugi veliki problem je to sto nema autoriteta da im jebe milosnu majku. Mislim na predsednika, sd (bivseg) i td... Da se ja pitam niko, ali niko ne bi primio platu, ukljucujucii trenera!
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
Samsung Wave II
@Mountain king

Одјеби!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia E72
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
@Mountain king

Одјеби!

Smile

Danzaaa Kuduroooo!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Treba biti hladne glave i treba naci resenje.

Ono sto i dalje vjerujem jeste da nije do Robija,sve je do igraca,mada,svi pomalo snose odgovornost.

Jaksa,pominjes mogucnost da Robert i ne radi dobro na treninzima i da ne prica sa igracima.Mislim da je upravo suprotno,ukoliko uzmemo kao cinjenicu da je covjek zaista pozitivac i da zaista nikad ne gubi glavu i uvijek gleda naprijed.Ono sto je istina jeste jedno,da je nama ekipa loseg mentalnog sklopa,sto je i on cesto isticao,da nema pobjednike,da nema ratnike.

Obrati paznju,na koji nacin on vodi utakmicu,to je izuzetno vazno,pokusao sam dosta da slusam sta govori i opet je isto kao i dana kada je dosao.Pokusava dok su sa loptom,da im kaze sta da urade,sta ti to govori,sta nam to govori? Da na pr. Cava i nema mozak,mozda ima dobar pas,mozda je spor,ali ne zna kako da to sakrije,fudbal je igra mozga.

Tim nam je los,a tu najvecu odgovornost snosi Adzic,zajedno sa usljavim Petkovicem,koji nam je uvalio Borhu i Mezengu,postenije bi bilo da je rekao,nema vise igraca za Zvezdu.

U ovom trenutku bi bilo pogubno da ode Robi,iz mnogo razloga:

On je jedan od rijetkih trenera koji ima viziju i ogromnu zelju da uradi veliku stvar,usao je svjesno u govna do guse,ali se ne da,bori se kao lav.

Jedini trener koji je uspio da nagovori klub da omladinski pogon radi identicno kao i prvi tim,da se stvara kontinuitet,a kako se on stvaraa?Vremenom.Odlaskom Robija - ruse se mnoge stvari,mnogo cega.

Ako je vec -10,a meni isto i kad je bilo -7,jer brate,nije bilo logike da mi stignemo onu bagru.Najavljen povratak Dzaje,vidim i Vladica je sve vise na tribinama,stvara se krug Zvezdasa,stvara se Zvezdin prepoznatljiv duh,a Robi ga svakako zna i osjeca,on je Zvezdas do koske.Situacija je takva,da mora ostati,da vidimo kako ce to ici do ljeta.

Stisnuti muda i otjerati sve polu-proizvode,sve one na kojima se grade Stojic,Binic,Rajo,Terzic i ostali,tjeraj bagru u picku materinu.

Trebaju nam dva stopera,Adi mora ostati.

Bajke

Stojkovic   ?    Adi      Petkovic

Micko

Evandro        Paseko

Laza                                  Perovic

Ozeg

I ostali talentovani klinci u rotaciji,pa da vidimo,gdje smo i sta smo.

Najlakse je kada ne ide okrenuti ledja i pobjeci,to radi samo MIS kada se uplasi.U govnima smo,kao nikad,dajte da se svi ujedine,da vratimo Zvezdu na mjesto koje joj pripada,ali potrebno je vrijeme za nesto kvalitetno.

Glasam za Robija,Lukica,Dzaju + svi ostali veliki Zvezdasi,daj da se radi,radi,radi,radi,radi,radi.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Puno k'o Marakana, peva se pesma stara, da li tu oluju i tvoje usi cuju...

Smile

Smile Smile Smile

Treba biti hladne glave i treba naci resenje.

Ono sto i dalje vjerujem jeste da nije do Robija,sve je do igraca,mada,svi pomalo snose odgovornost.

Jaksa,pominjes mogucnost da Robert i ne radi dobro na treninzima i da ne prica sa igracima.Mislim da je upravo suprotno,ukoliko uzmemo kao cinjenicu da je covjek zaista pozitivac i da zaista nikad ne gubi glavu i uvijek gleda naprijed.Ono sto je istina jeste jedno,da je nama ekipa loseg mentalnog sklopa,sto je i on cesto isticao,da nema pobjednike,da nema ratnike.

Obrati paznju,na koji nacin on vodi utakmicu,to je izuzetno vazno,pokusao sam dosta da slusam sta govori i opet je isto kao i dana kada je dosao.Pokusava dok su sa loptom,da im kaze sta da urade,sta ti to govori,sta nam to govori? Da na pr. Cava i nema mozak,mozda ima dobar pas,mozda je spor,ali ne zna kako da to sakrije,fudbal je igra mozga.

Tim nam je los,a tu najvecu odgovornost snosi Adzic,zajedno sa usljavim Petkovicem,koji nam je uvalio Borhu i Mezengu,postenije bi bilo da je rekao,nema vise igraca za Zvezdu.

U ovom trenutku bi bilo pogubno da ode Robi,iz mnogo razloga:

On je jedan od rijetkih trenera koji ima viziju i ogromnu zelju da uradi veliku stvar,usao je svjesno u govna do guse,ali se ne da,bori se kao lav.

Jedini trener koji je uspio da nagovori klub da omladinski pogon radi identicno kao i prvi tim,da se stvara kontinuitet,a kako se on stvaraa?Vremenom.Odlaskom Robija - ruse se mnoge stvari,mnogo cega.

Ako je vec -10,a meni isto i kad je bilo -7,jer brate,nije bilo logike da mi stignemo onu bagru.Najavljen povratak Dzaje,vidim i Vladica je sve vise na tribinama,stvara se krug Zvezdasa,stvara se Zvezdin prepoznatljiv duh,a Robi ga svakako zna i osjeca,on je Zvezdas do koske.Situacija je takva,da mora ostati,da vidimo kako ce to ici do ljeta.

Stisnuti muda i otjerati sve polu-proizvode,sve one na kojima se grade Stojic,Binic,Rajo,Terzic i ostali,tjeraj bagru u picku materinu.

Trebaju nam dva stopera,Adi mora ostati.

Bajke

Stojkovic   ?    Adi      Petkovic

Micko

Evandro        Paseko

Laza                                  Perovic

Ozeg

I ostali talentovani klinci u rotaciji,pa da vidimo,gdje smo i sta smo.

Najlakse je kada ne ide okrenuti ledja i pobjeci,to radi samo MIS kada se uplasi.U govnima smo,kao nikad,dajte da se svi ujedine,da vratimo Zvezdu na mjesto koje joj pripada,ali potrebno je vrijeme za nesto kvalitetno.

Glasam za Robija,Lukica,Dzaju + svi ostali veliki Zvezdasi,daj da se radi,radi,radi,radi,radi,radi.

Goranac druze, ne kazem to samo ja za treninge, dosta ljudi koji idu, su poprilicno zabrinuti kako to izgleda... Drugo, dovoljno ti je da pogledas na sta lice igraci, pa ti sve bude jasno. I trece, gde god da pogledas, svuda se trenira 2 puta dnevno, od toga jedan je trening u teretani. Ovi nasi igraci ako znaju sta je teretana, onda... Nisu je bre videli u zivotu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Pa teeretana nije Robertovo zaduzenje,vec kondicionog,al dobro.

Predomislih se,odlazi Legendo,sam!!!!

http://www.sportal.rs/news.php?news=64280
« Poslednja izmena: 10. Dec 2011, 16:22:54 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Bila je jedna situacija, polu-kontra 4 na 4,neki `20 min. I pol...
Ja onako nesto u zivotu nisam video.
Naime,Petkovic (milsim) vuce loptu po levoj strani a Kaludjerovic mu trckara bukvalno za petama  Smile Smile
Sta je mislio,bem li ga..da ce Petkovic da mu doda loptu petom,da se Petkovic skloni pa da bi ovaj sutirao.
Ono,nesto nevidjeno.

Ako je neko pogledao celu utakmicu,setice se one scene,nezapamceno.
Pa to ne rade ni kadeti u 6 spanskoj ligi a pogotovu "glavni napadaci" u prvoligaskim klubovima.

Umesto da mu Robi izvuce usi na svlacionici i ostavi ga na klupi,forsira ga i dalje a taj isti Kaludjerovic ne moze sa loptom u nogama da pretrci 10 mt. a da je ne izgubi ili da mu je protivnicki igrac ne uzme.
Sva ona nesuvisla ubacivanja u 16..opet oni kratki pasovi na sredini koji ne donose ploda.

Pa cekajte,ne rade oni to sami od sebe..to im je valjda Robi rekao kako da se dodje do "brzog i lakog"gola,ili gresim?
Neko je lepo rekao da nam nije ovo prva -zlo-utakmica.Na ostalim smo uspeli nekako da se izvadimo u zadnjim sekundama meca(X ,Sevojno),pa preokret protiv Rada sa 0:1 na 2:1(usralo nas).
Ali,to ne pali uvek kao sto danas mogli da primetimo.
Dakle,ko tu snosi odgovornost?
Trener,normalno.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 409 410 412 413 ... 729
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.