Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 659 660 662 663 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 618324 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Srbija dobro pocela na prvenstvu evrope za decu do 19 godina, pobedili Tursku, Cosic nije igrao zbog kartona, Causic igrao celu valjda, Krneta usao u 94. minutu...
Inace, ima u tom timu i nase dece, koja su sada u Radu valjda, Mrkela i Ivan Rogac. Igrao je i takodje(zadnjih 15 minuta) Djordje Despotovic sada igrac Spartaka iz Subotice, takodje nas klinac...

Koliko nama fali Cosic sada, ne treba ni pricati... Inace bice zanimljivo sto se tice njegovog ugovora, mozda i dobijemo priliku da ga otkupimo, mada ne verujem da cemo to moci da platimo, ali nisam siguran da ce on trebati CSKA-u naredne 2-3 godine, zbog nivoa na kojem zele da igraju. Plus, doveli su sada jednog mladog ruskog stopera, a i oni imaju pravilo 6+5 pa im je lakse da odbranu popune sa domacim igracima... Naravno ovo je moje nagadjanje... Pisalo se slicno i po drugim forumima.  

Nadam se da necemo dovoditi Rendulica, jer sem sto je Malkinov ortak, nije taj transfer previse logican. Ne kazem da je los igrac, al mislim da imamo dovoljno iskustva sa takvim igracima. Bolje gurati i nekog klinca... Moje misljenje naravno. Takodje, ne pomaze mu ni to sto je bio na probi u Partizanu, pa nije prosao.

Ima jedan zanimljiv igrac u CSKA II istice mu ugovor na kraju godine(editovah ovo)(igrao i u Flamengu 2010)... Mada je verovatno problematican... Mozda bi to mogli srediti...  Smile
http://www.transfermarkt.de/de/ramon/transfers/spieler_44905.html

Robijeva izjava od danas...
http://www.mozzartsport.com/vesti/4345/robi--viloti%C4%87-sigurno-ne%C4%87e-igrati-na-prvim-utakmicama/

« Poslednja izmena: 21. Jul 2011, 00:25:11 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Sensation
Ја рецимо смем ламелу мог Клија да дам у то да би Рендулић много више допринео у Звезди него Ћосић. Ћоса иовако није наш играч,разигравамо га а Рендула је и јачи и искуснији и генерално бољи...ал ајд,да не испадне сад да нешто проводаџишем за Рендулу,заболе ме баш за њега,него ето стицајем околности га познајем и знам да је скроз добар играч.

Ја знам да сам ја непоправљиви и патолошки оптимиста,али радује ме што ће Ади кад тад опет бити у тиму. Јесте да је морон и да ми је прекурчио и да бих волео да га продамо,ал опет бих волео да га одгледам у тиму у групној фази ЛЕ како отреса неке познатије центарфорове...

Знам да је узалудно и знам да нема шансе,али бих волео да му је ово са маларијом последње срање и да ће макар до полусезоне да се исфолира да је нормалан,да одигра неколико добрих текми и да га испратимо у три пичке материне са 2М у џепу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ma i taj Stamenkovic je indijanac... Koji ce mu to kurac u zivotu...

Elem Malkine pazi, sve je to u redu sto kazes, i ima i logike, al je stvar u tome sto mi takva resenja imamo... Imamo jednog solidnog JSL stopera - Mihajlovica, imamo jednog klinca koji je isto na tom nivou - Cosica, imamo i 2 igraca koja mogu biti dobra, pogotovu Adi, al se sa njima ne zna sta ce biti... Pa i Vilotic je u krajnjoj meri, malo bolja verzija Rendulica verovatno.

Stvar je u tome da nama treba da dodje igrac koji ce moci da donese kvalitet na visem nivou od JSL-a... Tih takvih igraca kakav je Rendulic imamo... Mozda u ovom trenutku sticajem okolnosti nemamo, ali za mesec dana taj Rendulic ne bi imao sta da trazi ovde realno... I onda nagomilavamo igrace koji nam ne trebaju, a mi smo vec u tom problemu.

Svaka Rendulicu cast naravno, ali mislim da nam trebaju druga resenja.

« Poslednja izmena: 21. Jul 2011, 01:46:24 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Citat
jer sem sto je Malkinov ortak, nije taj transfer previse logican

Све је у реду докле год није Сармин ортак или земљак Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 12.0.742.122
Rendulic je Malkinov ortak???

Ja znam 2 Malkinova ortaka, ako igra fudbal ako oni... Bolje Tutoru da vratimo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Apple iPhone 6S

Dostanić napustio Zvezdu

Koliko god mi se dizala kosa na glavi od pominjanja njegovog imena, cinjenica je da od kada je dosao u omladinsku skolu, tu se situacija mnogo popravila i sredila. Ne znam koliko je to licno njegova zasluga, a koliko celog rukovodstva, ali nekako mi sad cak i zao sto je otisao. Plasim se da ne dovedu sad nekog Alkosana, ili Zivu, ili ne daj Boze bata Djoru. Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2011, 09:52:08 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Jeste dobar je Dostan, jos malo iskustva da nakupi pa bi mogao da vodi i prvi tim.
A sta reci za Stamenog. Vidi se da decko zivi za to da se vrati u Zvezdu, ko zna mozda nasima i dodje iz dupeta u glavu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 

Dostanić napustio Zvezdu

Koliko god mi se dizala kosa na glavi od pominjanja njegovog imena, cinjenica je da od kada je dosao u omladinsku skolu, tu se situacija mnogo popravila i sredila. Ne znam koliko je to licno njegova zasluga, a koliko celog rukovodstva, ali nekako mi sad cak i zao sto je otisao. Plasim se da ne dovedu sad nekog Alkosana, ili Zivu, ili ne daj Boze bata Djoru. Smile

Запамтио сам те Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 659 660 662 663 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.