Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 512 513 515 516 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 620767 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
Apple iPhone 6S
Jel zna bre neko sta se sa Robijem? Coveku je pozlilo, odveden je sa treninga i nista dalje se ne zna? Ovde pisete svasta, a niko nista o tome. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Није му позлило, не веруј насловима у новинама.

Јакшо јесте ствар нереалних жеља. Нереално је за један прелазни рок од екипе са једним честитим играчем од 20 и кусур и са менталитетом партизановца направити екипу која ће да буде шампион и да проба да уђе у групе ЛЕ. То је не-ре-ал-но! Може да се деси, ал би то онда било чудо.

Полетео си и то јако много.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Nokia N73
Eto Empti umesto mene odgovorio i jaksi i ovom iz komsiluka.
Da odgovor da se treba biti blizu Sahtjora je sve objasnio treba staviti u gluposti godine...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ja poleteo? 

Nerealno je da prodas Issaha i dovedes Kovacevica? Nerealno je da prodas Adija i dovedes stopera? Nerealno je da prodas Kaludjerovica i dovedes napadaca profila koji ti odgovara?

Sve je to nerealno?

Jel ti mene zajebavas?

Nije to stvar apetita, nego zdravog razuma.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ova prva dva ce se i desiti najverovatnije. Trece sumnjam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Појединачно није. Свеукупно јесте. Не ради се само о те 3 ствари, него о једно 10. Не може то све у једном прелазном року да се уради. Рекао сам ти уствари да може, ал да је то равно чуду и да се ретко дешава да успеш да попуниш све рупе одједаред. Просото тешко је за сва упражњена места наћи одједном играче одговарајућих квалитета.

Да није Рамба ми би овакву екипу какву сад имали склапали једно 6 година. Ал имамо њега и постоји шанса да се одради више него одличан прелазни рок ако се продају Исах и Ади. Ал то опет не значи да је то нормална и уобичајена ствар већ реткост.

Полетео си страховито. Ко да си заборавио ко ти је спортски директор. Са једним Аџићем на позицији трговца играчима очекивања су ти жестоко нереална. Да није Рамба другу би ти прилу причао, ал сад си полетео и заборавио да је ипак један Аџињо ту главни, и док је тако све ће ово бити на повуци потегни. Да имамо неког способног СДа онда би та твоја прича пила воду и била ствар здравог разума.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ova prva dva ce se i desiti najverovatnije. Trece sumnjam.

Znajuci ko je zaduzen za to, nisam bas ubedjen da ce se desiti. Zato i cela ova prica...

Je li Empty jel ti mene zajebavas opet te pitam... Pa sta mene bre boli kurac ko je sportski direktor... Isto ko sto me boli kurac za koliko ce da prodaju igraca, nit sam ja direktor, nit je zvezda preduzece nego sportski klub.
Ti meni kazes da su normalne stvari previse za ocekivati jer nam je sportski direktor taj i taj... Pa sto ga onda trpimo na mestu sportskog direktora? Nek se kupe i idu i on i Lukic ako su nesposobni...

Jel si ti svestan sta ti meni pricas? Daj onda da batalimo sve ako je tako... U cemu je stvar, treba da se mirimo sa situacijom da jebiga ne mogu da zavrse nesto zato sto nisu preterano sposobni...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Јбт постао си ја, ајм соу прауд оф ју Smile

Знаш како, да није Робија ја бих сад причао исто ово што и ти. Ал ето он је ту, ради више него добро, и то је мени храна за душу тако да могу на једно око да зажмурим на Аџу.

Звезди је тренутно Аџина неспособност проблем број један. Али оно што мени ствара задовољство је што се екипа креће у добром правцу, што се доводе појачања и што Роби то све уклапа како треба. То није постојало у последњих 10 година а сад постоји. Ја задовољан. Не потпуно ал задовољан.

Свестан сам ја итекако да је Звезда још увек распад од клуба, ал не може све одједно. Кренуло је добро, видећемо како ће даље ићи. Ал треба бити стрпљив. Ти си се залетео и видиш само напред. Па не може то тако, није то толико лако. Сад како напредујемо све више проблема ће испливавати. Ео први је Аџа блесави. То кад се реши, а надам се да ће се решити онда пуцамо више. Додат не вреди се нервирати ко што се ти сад нервираш. Иде све у добром правцу тако да сам ја за сада миран.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ja bih recimo angazovao Draga bez obzira na prodaju Adija, a Adija bih suspendovao na godinu dana bez plate...  Smile

Dao bih mu Kaduove papuce ako ovaj ode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
ma zajebite price
bez titule mogu sad da pocnu da se pakuju i adzic i lukic i da povedu sa sobom svih 45 igraca sto su doveli do sad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 512 513 515 516 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.